Najdi forum

stansted

Pozdravljene-i!

Sin /12/ mi konec tedna potuje v London.Leti na Stansted.
Prosim za kaksen uporaben podatek, kako najbolj ugodno priti iz letalisca v mesto, oziroma na kaj mora biti pozoren.Tudi kaksen podatek o ceni bo prav prisel.
Morda se kaksen podatek o samih cenah v Londonu – “mekic”, pizza, coca – cola.

Hvala za odgovore

Prijazen pozdrav

Zlatirog

IZ LETALIŠČA DO LONDONA NAJ GRE NA BUS , AVTOBUS DRUŽBE:TERRAVISION, ALI NATIONALEXPRES, LE DA JE TERRAVISION NEKOLIKO CENEJŠI. KUPI NAJ POVRATNO KARTO.
ČE SE BO V LONDONU PREVAŽAL Z BUSI, NAJ SI KUPI DNEVNO KARTO ZA VSE CONE, KI ZNAŠA 3,50 FUNTA.
ANGLEŠKI ZAJTRK S KAVO ALI ČAJEM 5 FUNTOV (V CAMDEN TOWNU). GLEDE NA TO DA JIH IMA 12 SE VERJETNO NE BO POHAJAL PO LONDONU SAM.
l.P.

Pozdravljen/a Zlatirog!

Iz Stansteda vozi Expres vlak v London, cena enosmerne vozovnice je nekje 15-20£ (cca. 25eur).
London je zelo drag, daj mu vsaj 3x toliko denarja kot mislis da bi ga porabil v Slo!

LP

če bo več dni v londonu se ne splača kupovati dnevnih kart za bus, ampak tedensko, ki pride okrog 12 funtov. kar se tiče fast foodov ima izbiro ogromno, seveda so držaji kot pri nas (mcdonald’s, burger king, kfc), imajo pa vsi razne akcije, kot je zdaj pri nas ta fora z 1 eurom! kar se tiče samopostrežnih trgovin se mi zdi najbolj ugoden tesco, seveda pa je več ali manj dražje kot pri nas. kaj bo 12letnik sam delal v londonu???

drugače pa iz letališča prideš najceneje z busom terravision, če gre na liverpool street station je povratna karta 12 funtov, če na victorio pa 14,5 funtov (nisem sigurna). pa naj ne kupuje teh kart na avionu, ker so držaje, čeprav ga bojo prepričevali, da je na letalu ceneje. vlak se ne splača, ker je predrag, ni pa nič hitrejši!

Oh ja, če bo priletel na stansted večer, potem bo z busom porabil do Victorije najmanj 3 ure. Naj pojde lepo na vlak in bo v eni uri v Londonu. POtem pa lepo s circle line naprej kam pač hoče it.

l.p.

k.james

p.s. jaz sem šel enkrat na bus in sem mislo, da bom popizdo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close