Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Stanovanjski kredit

Stanovanjski kredit

Zdravo!

Bi prosila za kak nasvet…Kupila bi stanovanje, pa nimam pojma glede kreditov…pa preden grem na banko, bi rada kaj zvedela, da se ravno ne osmešim tam….

Koliko kredita je sploh možno največ dobit, ne vem vse me zanima…….

najlepša hvala in lep dan!!

Vsaka banka ima na netu možnosti za informativni izračun in napisane pogoje za pridobitev kredita.

Punca, kar lepo sama naredi svojo domačo nalogo.

Greš na gugl, vneseš stanovanjski kredit forum …
Greš na monu na rubriko išči in vneseš stanovanjski kredit ali hipotekarni kredit.

Sigurno boš našla na kupe tem o kreditih in kako do njega.

Potem pa lahko postaviš bolj konkretna, podrobna vprašanja.

ja hvala….sem že gledala….sam najbrž 100.000 eur ga pa ne bom dobila ane 🙂

pa se ga kar tko dobi na lepe oči…..to vem moram imet 3 plačilne liste….
še kaj?

Če imaš lepe oči, potem pa le hitro na banko…:)

Odvisno od tega kako se pišeš in če imaš kakšnega botra na banki…:)

Kako pa naj vemo koliko dobiš, če ne vemo kakšna je tvoja plača..:)
Večina bank zahteva, da imaš en del že prišparanega denarja.

ja sej to me skrbi, ker prišparanga pa nimam nič….imam pa lepe oči 🙂

Nič naj te ne skrbi.:) pa obvezno kontaktiraj z moškim referentom.:)

Jaz imam “baje” tudi lepe oči, pa še 1000 evrov limita nisem mogla dobit, je pa res, da sem kontaktirala z žensko.:) Mislim, da je v tem bila največja napaka :)))

Nobena banka ti ne bo 100% financirala stanovanja, tudi če bi bila kreditno sposobna. Ponavadi tam do 70 oz. 80% vrednosti nepremičnine. Pomisli koliko na mesec lahko daš na stran in predvsem, kako bi to zmogla naslednjih 20, 25 let. O tem je bilo že toliko napisanega, da se nočem ponavljati:). Pa še nekaj, trenutna situacija je izredno neugodna za kreditojemalce. Nekje že prakticirajo tako kot v tujini, da ti šele naknadno (glede na tvoj rating) določijo “ceno” kredita.

Hahaha, še ena fanatična potrošnica, ki se bo s kreditom zaklala do peklenskih muk. Ničesar ni preračunala, ničesar ne ve, ona bi samo kredit do maksimuma. Potem se bodo spet odpirale teme pritožb na forumu: “Nič mi ne ostane od plače, nič nimam od življenja, kreditno odplačevanje kar traja in traja, od kje naj vzamem za tekoče stroške,komaj sem kupila stanovanje v bloku, pa že napovedujejo obnovo vodovoda; od kje naj vzamem? O, sranje, pa še registracija za avto mi poteče, pa še odpuščali nas bodo iz javnih služb…”

“Ne morš verjet!”
če nimaš kaj pametniga za povedat drži gobec!!nimajo vsi postlano kot ti,p…

hja sama boš zeloooo teško prišla do stanovanjske kredita,če bi ga dva jemala bi še šlo,zraven si še napisala,da nimaš našparaniga nič,če bi imela vsaj 10tisočakov še bi šlo….
primer: če kupuješ stanovanje,ki je vredno nekje 100tisočakov ,bi morala imeti vsaj 20 do 30 jurjov svojega.Tukaj ti svetujem,da si za začetek kupiš,če seveda boš imela kakšno možnost,manjšo stanovanje,ki ga boš odplača v čim krajšem času.
Vse pa je seveda odvisno od tvoje neto plače,ki jo imaš…Najbolje je,da stopiš do banke oz.do več bank zraven vzameš plačilne liste in ti bodo z veseljem odgovorili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close