stanovanje
Živela sem v enosobnem stanovanju z balkonom. Balkon je gledal na dvorišče in drevesa. Lepo za sedet zunaj, ampak v praksi sem bila na tem balkonu dvakrat na leto – takrat, ko sem ga temeljito očistila. Perila nisem nikoli sušila zunaj, ker je od zgoraj stalno nekaj dol padalo. Zdaj sem v malo večjem stanovanju brez balkona, je pa res, da imam francoska okna. In se ne počutim kot v kletki. Seveda bi tudi jaz rada imela stanovanje z velikim balkonom z lepim razgledom in z mirom pred sosedi in njihovo umazanijo in brez hrupa in prahu s ceste. Če pa kaj od tega ni izpolnjeno, mi pa odprt balkon ne koristi. Ne rečem kak zaprt, kjer lahko vsaj sušiš perilo.
tudi jaz imam majhno stanovanje z balkonom. vendar pa veliko časa preživim tam, jutranja kava, poleti pijača s prijatelji, učim se tam… pogled imam na sosednjo hišo in zelo grdo barako, ampak mi je vseeno, res pa je, da je ograja betonska, tako da je malo bolj skrito.
pri tebi je pa odvsno, kje je tistih pet kvadratov. moja kopalnica je tok velika, če bi bila pa recimo spalnica velika 15 kvadratnih metrov namesto 10, bi se pa odločila za balkon.
Forum je zaprt za komentiranje.