Stanovanje v zameno za…
Tebe bo res treba nabutat, ker na besede ne reagiraš.
Malček, ti bi lahko imel pol Evrope v svoji lasti, pa ti ne bi dovolila niti pri isti mizi kave spiti. Tečen si ko driska.
Pa zakaj vraga ne greš na kolodvor ponujat streho nad glavo in toplo malico kateri brezdomki? Globoko ti bo hvaležna. Kam vraga gnjaviš tu sem, ko smo same stare babe?
Pizdarija, da si kreten!
Divji prašič je ena najbolj zastopanih in najštevilčnejših divjih živali v lovišču Vrebac, kjer po strokovni oceni prebiva stalna populacija približno 300 do 400 živali. Stanje populacije divjih prašičev je odvisno tudi od sezonskih selitev in prinosa naravne hrane, kot so žir, želod, kostanj, jagodičevje in sadje.
Lov divjega prašiča, merjasca, poteka v Sloveniji celo leto, lov divje svinje pa od 1. julija do konca januarja.
Lovski gost se lahko v Loviščih s posebnim namenom odloči za lov divjega prašiča s čakanjem na preži. Čakanje je najuspešnejše v večernih in nočnih urah in sicer ob kmetijskih površinah v času dozorevanja poljskih pridelkov, ob kalužah, stečinah in na privabljalnih krmiščih.
Lov v gorah se zaradi velike prisotnosti plenilcev precej razlikuje od lova v nižinah. Divji prašič v našem lovišču je znan po tem, da je izredno previden pri prihodu na krmišče in med samim hranjenjem. Divji prašič ima za rjavim medvedom najboljši vonj in sluh, medtem ko slabše vidi. Za izboljšanje možnosti za odstrel mora biti lovec miren in zelo potrpežljiv.
Divji prašič, ki je nadlegoval ženske (in skoraj postal influencer)
Vasica je bila mirna in idilična, dokler se nekega dne ni pojavil on — divji prašič po imenu Spretentop.. Bil je kosmat, samovšečen in čisto predrzen. V gozdovih ni več našel pozornosti, zato se je odločil, da gre v civilizacijo — med ljudi. Natančneje, med ženske.
Vsako soboto dopoldne, ko so vaške gospe hodile na tržnico po zelenjavo, se je Spretentop prikazal iz grmovja pri mlekomatu, začel vohljati krila in spuščati nekakšne globoke godrnjajoče zvoke, ki so, roko na srce, zveneli zelo neprimerno.
Zadeva je eskalirala, ko je nekega dne začel slediti ženskam na forumu. Nihče ne ve, kako mu je to uspelo (nekateri pravijo, da ima v gozdu telefon, ki ga je ukradel gobarju), ampak vsak dan je nekaj ponujal, pajkice , torbice, izlete, garaže, večje joške, sobe..
Epilog
Končno je nadžupan poklical naravovarstveno službo. Prašiča Spretentop so odpeljali v rehabilitacijski center za socialno zmedene divje prašiče, kjer so ga učili osnov vedenja in razlike med komplimentom in nadlegovanjem.
to je pa ful easy rešljivo. Stanovanje daj meni. Sem moški, jaz bom dal v najem. Z najemnino bom pol vzel sam, za drugo pol, pa bom tebi pošiljal vsak mesec prostitutke. In smo vsi veseli. Kje je stanovanje, kolko m2, lokacija, starost? Recimo če je najemnina 800€, 400 poberem jaz, tebi pa pošljem 2 prostitutke na mesec na dom za 30min. Pusti email za podrobnosti.
a že nehaš!, 28.08.2025 ob 17:22
Kakšen zastonjkar si ti.
Pa če mi celotno stanovanje podariš, še ne bi bilo dovolj.
Pa kaj ga napadate?
Če ne želi oddati temnim in bi bilo sicer stanovanje prazno (stroški pa so, torej izguba…), potem je taka poteza razumljiva, celo pametna.
Tudi zato, ker so nekatere garsonjere v Ljubljani že 1000 evrov mesečno, pa tudi že več…
Jaz bi oddal dvem dekletom, ki ju ne moti trojček… Recimo takima…
Forum je zaprt za komentiranje.