stanovanje-obala
Hja, ponavadi denar kroji okoliš ne. Markovec je zelo poceni napram novim, ker ljudje bežijo iz spalnih naselij. Lantana je res lepa, ni kaj rečt.Pa Ankaran se je pokvaril iz lepega majhnega naselja v že večje blokovsko mestece.Semedelski razgledi – joj se pa smejim, kakšni razgledi – prvo in drugo nadstropje in pritličje gleda planke čez cesto zelo vozno, zadnji štuk je pa drag ko žefran.So se fejst uštel, ker stanovanja samevajo, ker si za tak denar kupiš kmečko bajtico, pa jo rihtaš. Všeč mi je, da so ljudje ratal pametni in se jih pa ne da več tako fopat. Razgledi – kam pa razgleduješ, zadaj v hrib,spredaj v planke,vmes pa zelo prometna cesta. Če imaš čas, počakaj mal Lantano, saj bodo prodajal, ker je folk kupoval za oddajat, pa navijajo cene,tako da mislim da čez čas se bo prodajal.Težko je takole svetovat. Veliko faktorjev je: blizu trgovina, vrtec, in še druge stvari, ki niso nepomembne.Semedela ima kar fajn vile notri skrite,četudi je stara. Mogoče Žusterna,tam je veliko ljudi starejših,otroci imajo svoje hiše, pa bodo prodajal.Imaš vse kar fino pri roki, pa svoj mir. Ideja pač.Pa hišce ob zgornji cesti v bolnico Izolo so lepe.
jaz pač grem zaradai menave službe in še drugih stvari. Kaj pa vem, saj se v življnju vedno velik selim.Bom šla nazaj, če ne bo šlo.
Kot napisano prej zgoraj, sem prišla pri Semedelskih razgledih do istega sklepa. Ni vredno, pretirano.Cene pa nočejo spustiti.
Mogoče bom počakala, če bo res kaj v Lantani, letos je prvo leto, mogoče bodo prodajali čez dve leti (zaradi davka), ali novogradnjo v mestu (tam pri KOlodvorski bo še kao en objekt). Ali če pride res kaj ugodnega, na dobri lokaciji. Saj deanr bom dala pa na banko. Bolje, kot da kar nekaj kupim.
Seveda sem gledala tudi anokoli, samo so več ali manj hiše, jaz pa imam 160.000, kar je pa premalo.
Pol sva sosede:)
Mi smo tudi kupili hiško v brkinih pa ne zato, ker mi obala ne bi bila všeč ampak zato, ker je za naš žep predraga.
Res pa ne bi nikoli živela v Kopru. Zame je Izola daleč najlepše mestece in če bi finančno zmogla bi se vrnila tja.
Ker pa je bila primerjava garsonjera v Izoli ali hiša z vrtom v brkinih pač nismo razmišljali. Tu je krasno ampak povsem drugačen stil življenja, ki ga v bistvu ni moč primerjat.
Sicer nisem čisto iz Kozine ampak to niti ni pomembno.
Kje je pa po tvoje Kozina?
http://javor.pef.uni-lj.si/~racki2003html/ingrid_skerjanc/brkini%20osnovna.htm
če še oddajate stanovanje ali veste za kakšnega ki ib ga lahko najel na obali mi prosim posredujte informacije na naveden e-mail naslov
Dve študentki iščeva stanovanje v centru Kopra. Če ga kdo oddaja ali pozna koga, ki ga, lepooo prosiva za kakršnekoli informacije. Mail: smotana_smotka@email.si
Najlepša hvala, LP
Forum je zaprt za komentiranje.