Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Stanovanje dvosobno

Stanovanje dvosobno

Pa smo gledali po nepremičnine.net in se odločili za ceno 130.000, za 60 kvadratov, v prvotnem stanju. Očitno preveč in podobne ponudbe na internetu sploh niso realne. Kolikšna je realna cena – 120, 110? Kako naj postavimo ceno, če bi radi prodali do poletja, pa vendarle dobili zanj vsaj nekaj, ker kupujemo drugo stanovanje?

Na vašem mestu bi nastavil ceno na 120.000 €, da vzbudim zanimanje, nato pa bi se bil pripravljen še pogajati. Do kam pa je odvisno od mikrolege, ohranjenosti stanovanja in pa seveda zanimanja kupcev.

Ceno nastavi na 110.000€, saj je stanovanje v prvotnem stanju in celo na Fuzinah, za tam je najmanj zanimanja.
Pa dosti srece ti zelim, morda bo tako hudo, da ne boste prodali za vec kot 100.000, a poskusiti ni greh.

Lep pozdrav,ker kupujem stanovanje v LJ in Fuzine so mi v redu naselje,me zanima vasa ponudba…iscem kaj na zacetku Fuzin,manjsi blok,2,3 nadstopje…Ce lahko napisete kaj vec podatkov…Za vas odgovor se vam vnaprej zahvaljujem.

NO, mi prodajamo funkcionalno dvosobno stanovanje v Novih Fužinah (Brodarjev trg). Obrnjeno je na vzhodno stran s pogledom na Bizovik.
Pogled iz stanovanja in balkona je na zelenice, drevje ob Ljubljanici, delno se z balkona vidi tudi voda v Ljubljanici. Do Ljubjanice in sprehajalne poti je pol minute peš.
V neposredni bližini sta vrtec in osnovna šola, veliko zelenic in neskončne sprehajalne poti z drevoredi na vzdolž Ljubljanice na obeh bregovih.

V 9. nadstopju od dvanajstih, 61 m2 (oziroma 64,51)
Stanovanje obsega predsobo, kopalnico, kuhinjo z jedilnim kotom, dnevno sobo, spalnico in velik balkon. Zgrajeno je leta 1981, prodaja se v prvotnem stanju. Vsa infrastruktura je v bližini, povezave z mestom so odlične. Vseljivo po dogovoru…

Hvala za vaso ponudbo…lokacija mi odgovarja,vendar je previsoko nadstropje.Lep pozdrav.

pozdravljeni,
mislim, da bi za stanovanje morali dobiti cca. 115.000€ (par tisoč gor ali dol).
lp in srečno

Sporočam tistim, ki zadeve spremljajo, ter filozofu.. da smo točno v 1 mesecu stanovanje prodali. Dobili smo dve ponudbi,eno za 110 in eno za 115 tisočakov. Sedaj pa veselo kupujemo dalje 🙂

Kaj pa kupujete?

hišo v okolici lj, smer Brezovica in še naprej

ali pa na tej lokaciji pritlično večje stanovanje z atrijem

Bravo,

pričakovana cena; celo dobro ste jo odnesli. Zdaj pa se je morda pametneje za nekaj časa skriti z denarjem in počakati vsaj pol leta, ker cene zanesljivo drsijo dol. Na mesec na banki trenutno dobite cca 300 EUR obresti, še malo dodate in imate za najemnino. Znižanje cen pa skoraj v celoti pospravite v žep. Hitro boste prihranili kakih 10.000 EUR ali več. S tem se tudi sam zabavam (glejte temo cena stanovanj čez eno leto).

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close