stanka iz postojne
MissDivine
Si že slišala kaj o “psihološkem predprogramiranju”?
Če bi ti pa rekla, da boš imela hujšo prometno nesrečo, pa bi jo verjetno slej ko prej res imela, ker bi ti to ostalo nekje v podzavesti in bi vozila nezbrano, saj bi tvoja podzavest čakala na dogodek, ki se mora uresničiti po tvoji veri. Na tak način se lahko zelo manipulira z ljudmi, seveda so nekateri bolj dojemljivi. Saj vsak, ki gre k vedeževalcu, mora v sebi biti zelo negotov, ki se boji pravzaprav prihodnosti, ker je prepričan, da ne more ničesar spreminjati, da mu je nekaj v naprej usojeno.
Po istem principu bi lahko nekdo deloval s črno magijo nad tabo, dejansko to ne bi bil nekdo drug, ampak ti sama.
Si že slišala kaj o “psihološkem predprogramiranju”?
Če bi ti pa rekla, da boš imela hujšo prometno nesrečo, pa bi jo verjetno slej ko prej res imela, ker bi ti to ostalo nekje v podzavesti in bi vozila nezbrano, saj bi tvoja podzavest čakala na dogodek, ki se mora uresničiti po tvoji veri. Na tak način se lahko zelo manipulira z ljudmi, seveda so nekateri bolj dojemljivi. Saj vsak, ki gre k vedeževalcu, mora v sebi biti zelo negotov, ki se boji pravzaprav prihodnosti, ker je prepričan, da ne more ničesar spreminjati, da mu je nekaj v naprej usojeno.
Po istem principu bi lahko nekdo deloval s črno magijo nad tabo, dejansko to ne bi bil nekdo drug, ampak ti sama.
Zakaj pa je nestrinjanje oz. izražanje lastnega mnenja kreganje?
Priporočam ogled filma Odklenjena skrivnost (The Skeleton Key) http://www.kolosej.si/filmi/film/odklenjena_skrivnost/
Govori ravno o tem, o vuduju, ki je začel delovati, šele ko je črni mag žrtev spremenil v vernika, da je le ta postal vraževeren. Gre za psihološki princip neke vrste samohipnoze, ko sam sebe postaviš pod psihični pritisk, se ti te stvari zaćnejo dejansko dogajati. Zamisli si, da ti vedeževalka reče, da boš umrla še to leto, kakšno moč lahko vrši nad tabo!? Nonstop bi bila živčna, nezbrana, ves čas pričakovala dan X.
Pod drugo pa, če obstaja usoda, potem ni svobodne volje, potem gre za neko obliko vdanosti, pasivnost, saj verjamemo, da nič ne moremo spremeniti.
Mene je tudi včasih vleklo k raznim vedeževalkam…..A po drugi strani, je bil v meni strah, kaj pa, če bo videla ali ugotovila, da me čaka kaj slabega….In bom potem vedno živel v strahu in v pričakovanju tistega slabega…
Sem pa prebral nekaj knjig, ki opisujejo branje usode iz dlani…In tako vsaj malo potešil svojo radovednost. 🙂
Glede usode pa menim, da nam je že z rojstvom in s prvimi leti življenja, naša usoda določena za kakšnih 80%.
Vemo, da si sami krojimo svojo usodo. Tisti, ki se ne zavedajo svojih misli in prepričanj, menijo, da so žrtve..Tisti, ki se poglabljajo vase in se poznajo, pa lahko uvidijo določene povezave med svojimi dejanji in tistim, kar se jim dogaja.
Verjamem, da obstajajo tudi taki ljudje, ki so sposobni videti v prihodnost, vendar to le v določenih prebliskih. Ne morejo pa na željo zvedeti, kaj bo prinesel jutrišnji dan.
Zato, imajo tudi jasnovidke izdelane določene vzorce in mnenja, kakšna usoda pripada določenemu tipu osebnosti.
Zato je zadetek jasnovidke v glavnem odvisen od tega, v kolikšni meri je sposobna ugotoviti kdo smo. Ter na podlagi tega se v njenih mislih ustvarijo primerne misli in ideje o usodi.
Vsako naše dejanje je vzrok in hkrati posledica. Vsako dejanje sproži niz dogodkov. Če bi dovolj dobro razumeli delovanje vesolja, bi lahko vedeli, kaj smo z določenim dejanjem povzročili.
Menim, da je bolje in bolj koristno, če se človek zazre vase in spozna kdo je in tako marsikaj ugotovi tudi o svoji usodi.
Ista prepričanja, ki jih imamo danes in s katerimi si krojimo usodo, bodo v nas najverjetneje tudi jutri.
Stanka živi v Landolu pri Postojni. Vsak dan jo obišče nekaj dest ljudi. Tudi jaz sem že bila pri njej,večkrat,tudi ko je še živela v mestu. Po prvem obisku sem bila skeptična,saj mi je povedala stvari,ki si jih ne bi nikoli mislila,in ustvarila sem si mnenje o njej(da je malo nora).
Ko pa so se začele stvari res dogajati,sem šla spet,in bom šla spet,kadar me bodo mučilo.
Je pa to stvar vsakega posameznika,ali gre ali ne.Gospa nobenemu žalega noče,vsak prostovoljno pride in če ni razumel njenih besed je sam kriv.
Sem bla pri njej ze 2 x in mi ni nikoli nic uganila, po 5 letih od obiska pri njej sem še vedno brez sluzbe in sem tudi zbolela tudi nevrolosko, ona pa mi je “vidla,” da bom zdrava, pa da me caka takrat v roku 1 leta bodoci moz, pa selitev v lastno stanovanje in nato pa gradnja hise, bila naj bi tudi zaposlena, vendar nisem, imela naj bi druzino, vendar je nimam pri 36 letih in sem vedno samska. Vrh vsega mi je napovedala tudi karambol, pa da kao ne bom poskodovana, pac pa bo na avtu samo razbita luc! Na sreco nisem nikoli imela karambola v teh 5 letih, sem pa dolgo trepetala v zvezi s tem, po nepotrebnem sem se bala vsake voznje, na sreco pa mi je avto crknil in sem ze 2 leti brez avta in itak nikoli nikamor ne grem! Toliko o tem.
Avtorica, povabi še kakšno prijateljico in naredita si lep izlet na Primorsko z obiskom Landola.
Dokler ne boš sama videla, kako zadeva zgleda, se ni smiselno opirati na mnenje drugih.
Pa obvezno vzemi s seboj mobi s snemalnikom, kajti Stanka res strelja, ko govori.
In sporoči njeno novo telefonsko številko … iz srca te prosim-:)
Ti, “NIč novega”, zakaj druge fehtaš za številko, če ti je Stanka tako znana, ti, “petek popoldne” pa direkt nagovarjaš na obisk?
In da tukaj tako “iz srca prosiš” za Stankino telefonsko, je pa že več kot od sile,
Saj potem ni čudno, če se ona sama ne rabi oglaševat. Edina sreča, da stane 15 ali 20 eur, da ne kasira 100 eur kot Maruca iz LJ. Pa tud teh 15 eur je stran vržen denar in kje je pa bencin.
Od vsega tega nima nihče drug nič razen Stanka, prej je bla v stanovanju, zdaj ima pa hišo hahaha, pametna ženska 😉
V zvezi z moškim pa je ali pa bo itak vsaka ženska, ker je zelo malo samskih bab, še v samostanu baje niso vse stare device. In samo 5% žensk ne rodi, torej : koliko % ima šlogarca, da bi lahko kaj sfalila?))) Za službo pa ti reče, da boš delal nekaj z ljudmi lol. Seveda boš v vsakem primeru delal nekaj z ljudmi!
Če pa greste tja po tolažbo, pa tudi vredu,”ker ona to ve,” potem pa tudi prav, ampak bi bil večji efekt z obiskom psihoterapije, npr, tukaj, na SIP-u :
http://www.psihoterapija-institut.si/psihoterapija/komu-je-namenjena
Pozdravljeni!
Stanko sem obiskala 3x, napovedala je situacije, ki so se realno pripetile v mojem življenju.
Dejansko se zamoti za kakšno obdobje, ampak se zgodi kar napove! Ljudje smo neučakani in če se ne zgodi takrat,kot nam je napovedano, ne verjamemo tem stvarem.
Toplo priporočam, da si njeno napoved posnamete na mobilnem aparatu in njeno napoved poslušate večkrat!Pišem lastnih izkušenj. Ko že pozabiš da se bo kaj zgodilo, se potem zgodi oz.realizira Stankina napoved-Šok!
Snemalnik je super zadeva in obvezna OPREMA v Stankini čarobni sobici.
Stanko boste najlažje priklicali od 6.30-7.00 h zjutraj!
Posredujem še njeno tel.št.
STANKA: 031-412-970, CENA JE 15 EUR
Stanka vedežuje vsak dan, med delovnim tednom od 15-19h,v soboto in nedeljo pa je strankam na razpolago ves dan! Odgovori vam na vsa vprašanja in vam s tem pomaga rešiti oz.odg.na dvome , ki jih imamo zaradi takih in drugačnih situacij vsi.Stanko obiskujejo vse generacije, tako ženske, kot moški ( niso izjeme, čeprav nekateri ne verjamejo v njeno jasnovidnost).
Kratek izlet do Stanke, skozi zeleno dolino Landola, vam bo ob povratku nazaj domov dalo nova
krila upanja…
Srečno…
Forum je zaprt za komentiranje.