Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice standardno potovanje ali izdana knjiga ?

standardno potovanje ali izdana knjiga ?

Postov standardnih potovanj se mi en da brati , nenazadnje je tudi moj sosed bil na derbi , lani 2 krat v grčiji , itd

malokdo od vas je bil na strmcu pri korenskem sedlu , peš prečil karavanke rateče -tromeja – podklošter in bil več kot 30 na belopeških jezerih !

ko smo že pri cazino odvisnostih , potovanja ala džerba so šele velika odvisnost , da ne omenjam klasike plačaš več , dobiš manj / hotel najnižje kategorije /

slovenci in slovenke gredo vedno na iste finte , 150 za dzerbo , pol pa v bungalove , isto se dobi tudi v portorožu , le da za pol cene………………………..

videti in doživeti svet je bistvo turizma , ki je postal industrija.

zanimivo d ana strmec horde turistov ne rinejo klju nekaj 1000 avtov ki dnevno gredo pol km mimo………………

dzerba je cool , sprazni pa bančni račun bolj kot cazinoji

Sekirancija kvečjemu škodi kot koristi zdravju.

Tečen si s to tvojo prekleto tromejo in tvojimi fašisti.Pejt k njim živet če ti je tam tako všeč.

jahanje kamele ena ura najmanj 20 evrov , nekaj ur v cazinoju ne več kot 20 evrov.
kamela vas lahko vgrizne , v cazinoju pa se če nehate pri 20 evrih brez tablet rešite profesionalnega stresa. vsaka promocija knjige izčrpa, potavanja a la jerba pa da ne govorimo.

veliko dražja zabava kot sem in tja obisk cazinoja !

Ti si en psihič.

reče se : psiho
če
smo
že
pri
pravilni slovenščini.

mislim pa da sem bolj normalen od večine povprečnih slovencev !

LASTNA HVALA CENA MALA!!!!!

lastna hvala leta dela

dobro blago se samo hvali

še 10 knjig je na voljo , pohitite !

cena je 2000 sit

naslov je
na
http://users.volja.net/magicni

takoj ko bom prejel 2000 z poštno nakaznico
vam pošljem knjigo !

koliko je pa bila naklada….11?:))

lordwales!!!!!!

Prva dva tvoja posta si še enkrat preberi, potem pa pametuj o slovenščini . . . ti idiot!

Res si psihič. Me zanima če imaš kakega prijatelja (namišljeni ne štejejo!).,

imam dva zelo dobra !
pa tudi nekaj prijateljic , ki se sicer ne strinjajo z vsem z mano , prihajajo pa iz knjižničnih logov.
vsak moj obisk knjižnice mi je v zadovoljstvo , in ko mi knjižničarka pripravnica prinese kup knjig mi polepša dan.

zato glejte na ta svet optimistično !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close