Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice STA – urejanje letalskih kart

STA – urejanje letalskih kart

Ojla.

Moram pač povedati slabo iskušnjo s STA glede urejanja letalskih kart. Veliko ljudi jih pozna po ugodnihh cenah.
Te cene so samo privlačna vaba, realno pa so iste kot drugod saj dobijo vezo preko istega programa za iskanje linij kot druge agencije.
Poleg tega je “problem” STA da to ni njihova primarna dejavnost in imajo prodajo kart za postransko dejavnost in se kaj posebej ne potrudijo. Vsaj tako je bilo pri meni.
Po telefonu sem jim na njihov predlov pustil mail, da mi bodo sporočili ponudbo. Ker ni bilo nobenega odgovora, sem se osebno oglasil. Najprej je uradnica 20 min iskala zvezo, pol predlagala da jim pustim mail in stvar se je tu končala. Spet nobenega odgovora…
Nato so mi na Aviatic v 5 min uredili, za moje pojme in glede na zahtevnost vezanih letov (Ljubljana – Seattle) dokaj ugodno karto, z odličnimi povezavami (čakanje od 1 do največ 3 ure, kar pa je na velikem letališču ravno za najti nov terminal za letalo…)
Je pa res da se ta agencija ukvarja samo z letalskimi kartami zato se za svoj posel pač potrudijo.
Pobobno slabo iskušnjo is STA ma kolegica. So ji uredili isto destinacijo, kjer je čakala v Londonu 11 ur. Pa nazaj grede se je naprej dvakrat presedla v ZDA preden je letela čez atlantik. Škoda, da sem pozabil točne lete ki jih je tam imela, preden je sploh zapustila ZDA.
U glavnem, jst imam z STA slabe iskušnje. S Aviaticom pa sem letos in lani zelo zadovoljno letel.

Lp Andrej

Živjo,

me veseli, da nisem edina! Tudi jaz bom v bodoče okrog STA delala velik ovinek – pri njih sem naletela na totalno ignorantski odnos. Res, da sem pri letalskih kartah imela precej specifične želje, pa bi mi lahko rekli, da je to zanje prevelik zalogaj in da se s tem ne bodo ukvarjali. Mladenka na šaltarju je od naštetih krajev poznala samo Bangkok (npr. Hanoi ji je bil čista neznanka, da o Kuala Lumpurju sploh ne govorim). Gledala me je, kot kaj si sploh zmišljujem… Seveda sem potem zaman čakala na njihov klic ali mail.
Če imate v mislih kaj več kot kak običen aranžma, se raje odpravite kam drugam – škoda časa in živcev!

lp!

uff….končno ljudje ki kaj dojemajo!!!! Sem vesel da vidte da nimajo pojma, delajo se pa kot, da so ne vem kaj!!!Sploh un kao šefe (zabrit, plešast) !

STA, SAMO POGLEJTE SI NJIHOVE INTERNETNE STRANI.
Postavite se v vlogo tujca ki pri nas npr. išče sobo…katastrofa.Me prav zanima kdo te ljudi plačuje za tako slabo delo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close