Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sta Sanjski moški in zmagovalka ostala par?

Sta Sanjski moški in zmagovalka ostala par?

Polona dela v Bled baru.. Pa eno pidpovprecje je, isto njena mama.. Grega pa vidim v kombiju Čiščenje tlakov Komenda.. Tkao da, to so sanjski ljudje.. Aja sem se spomnil.. Lombar piše gor..

Odgovor na objavo uporabnika
Domžale zjutraj, 05.07.2021 ob 15:34

Polona dela v Bled baru.. Pa eno pidpovprecje je, isto njena mama.. Grega pa vidim v kombiju Čiščenje tlakov Komenda.. Tkao da, to so sanjski ljudje.. Aja sem se spomnil.. Lombar piše gor..

Bled bar je v domžalah?

Na začetku se mi je zdelo, da Gregor sploh nima izbire. Dlje kot se je odvijala oddaja, bolj se mi je zdelo, da so ravno prav za skupaj.

Sanjski moški zagotovo ni naziv, ki bi bil primeren za Gregorja.

Tudi od kandidatk ni nobena izstopala v pozitivno smer. Povprečne po videzu (pod)povprečne v glavi. Tako kot on.

Koliko so zaslužili s to oddajo Gregor in tekmovalke?

Mu bo še žal, 05.07.2021 ob 07:13

Kajo je dal ven! Cez par mesecev mu bo še žal!

Kaja je povedala , da je imela v preteklosti motnje hranjenja .To je kar huda potuhnjena in zelo dobro prikrita psihična bolezen. Mora biti partner pripravljen na to ves čas sobivanja, na znake eventuelne ponovitve, ki jih znajo ob najmanjšem stresu dobiti nazaj,  apa potem prikrivanje, skrivanje – taki dobro znajo  – ta bolezen je žal neozdravljiva.

Kolikor sem slišala ,že ima ta Gregor novo in malo starejšo žensko.

Odgovor na to temo: ne

tuna in harpuna, 05.07.2021 ob 16:59

Bled bar je v domžalah?

Da, na naslovu Ljubljanska c. 72.

Počutim se prevarano!

Njen beli Mercedes, črn športni lombargini sta parkirano pred bajto njegovega očima..

Najbolje da, 05.07.2021 ob 00:06

Tile šovi na Pop so kr neki. Težje razumem, zakaj jih ustvarjajo, če potem pred zaključki šovov že bereš na net novicah, kdo je zmagovalec. Isto je bilo z Slo ima talent.

Nisem gledala ene tovrstne oddaje, zadnje sploh ne, ker mi za ušesa štajerščina ne leži. Sorry.  Okus za lepoto (ter glasbo) je sicer tudi irelavanten, če pogledamo šove izbira miss ter evrovizijo. No, za moj okus ni bila nobena sanjska, lepota pa povprečje ali manj. Če že govorimo o šovih.  O muzki, sploh letošnji pa ne bi dodala nič. ?☺☺☺

Zato, ker je to posneto skoraj eno leto vnaprej.. Zato pa facepalmam, kako za Ljubezen po domače folk sprašuje, kje imajo tipi maske…

Bedaki.

A vi res mislite da lahko Gregor dolgo izdrži brez tichka v guzi? Da ima ta izumetničen šibkotelesni babji šus s coprniškimi kremplji dovolj wattov v svojih šibkih ročicah da mu z njimi trdno primejo kurchino v roke in mu ga izdrkajo tako kot je treba in posledično izpraznijo polna jajca?

Saj boš dobila kako napitnino v baru, pa bo…

domžalski bar Bled, 05.07.2021 ob 19:41

Da, na naslovu Ljubljanska c. 72.

Nevanadno sicer, ampak ok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close