Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sta Sanjski moški in zmagovalka ostala par?

Sta Sanjski moški in zmagovalka ostala par?

Kaj mislite, sta sanjski moški in njegova izbranka, zmagovalka šova Anja Širovnik, ostala par tudi po oddajo, ki so jo nehali snemati konec marca?

Bojda, da ne! Baje sta takoj po šovu sklenila, da poti ne nadaljujeta skupaj kot par, pač pa kot prijatelja. Čemu potem taka gluma za javnost? Saj se v selu Slovenija vse takoj razve.

Za dokaz pa še link do povezave, kjer je Anja podala svojo izjavo!

https://njena.svet24.si/clanek/svet-slavnih/60dd89ed64687/anja-in-gregor-nista-postala-par

Takoj naslednji dan sta si rekla adijo! V pogodbah sta vezana do konca oddaje in sta sla na celotni znesek.
evri evri evri

Anja preveč zrela za svoja dvajseta, on preveč nezrel za svoja trideseta.

Da sta punci premladi, je samo njegov izgovor. On enostavno ni dozorel moški za eno žensko z močnim karakterjem.

najslabši šov Sanjski moški od vseh

še gledat se mi ni dal

Tole na koncu deluje kot lepotica in  zver.

Odgovor na objavo uporabnika
mene tudi tlačijo nočne more, 04.07.2021 ob 23:22

Tole na koncu deluje kot lepotica in  zver.

Moram priznati, da mi ta tip tudi malo ni všeč.  Za moje pojme mišice pristojijo opicam, ljudem pa bolj pristoji inteligenca.

Deluje mi kot tip, ki je prepoln sam sebe. Kot balon, ves napihnjen, znotraj pa prazen. K ne prenesem takih ljudi.

Jasno je, da je sanjaki gej. Producenti so naredili napako, ker ao mu pripeljali 20 ženak in  nobenega tipa!

pa kaj je z descem narobe, da mu izmed 20 takih babnic niti ena ni všeč?!?!?  Čudak, jaz ga ne bi imela, druge tudi ne, zato pa je sam. Pri teh letih!

Tile šovi na Pop so kr neki. Težje razumem, zakaj jih ustvarjajo, če potem pred zaključki šovov že bereš na net novicah, kdo je zmagovalec. Isto je bilo z Slo ima talent.

Nisem gledala ene tovrstne oddaje, zadnje sploh ne, ker mi za ušesa štajerščina ne leži. Sorry.  Okus za lepoto (ter glasbo) je sicer tudi irelavanten, če pogledamo šove izbira miss ter evrovizijo. No, za moj okus ni bila nobena sanjska, lepota pa povprečje ali manj. Če že govorimo o šovih.  O muzki, sploh letošnji pa ne bi dodala nič. ?☺☺☺

Kajo je dal ven! Cez par mesecev mu bo še žal!

Takojčica, 04.07.2021 ob 23:27

Jasno je, da je sanjaki gej. Producenti so naredili napako, ker ao mu pripeljali 20 ženak in  nobenega tipa!

pa kaj je z descem narobe, da mu izmed 20 takih babnic niti ena ni všeč?!?!?  Čudak, jaz ga ne bi imela, druge tudi ne, zato pa je sam. Pri teh letih!

No, neke strašne izbire res ni imel. Ne bom pa rekel, da je sanjski. Eno je, kar si pred kamerami, drugo je realnost. Poleg tega so skupaj preživeli zelo malo časa in v tem času se težko povežeš z eno samo osebo kaj posebej, kar se je po moje tudi videlo.

On je super tip, upam, da si najde tapravo.  Ona nic posebnega, povprecje v vseh ozirih.

Pred kamerami je bil izvrsten, lep, topel ,prijateljski, dostopen, pomirjujoč, prilagodljiv, kakšen je v realnem življenju, ne vem.

Vsaka bi si želela takega moža, seveda pa čustva in iskrice morajo narediti svoje.

Se pravi, polno pompa za prazen nič…

rekel je, da hoče starejšo, v oddaji pa je starejše ignoriral in zalizoval najmlajše

narcisek

nikoli nobena ne bo dovolj dobra zanj

res je sanjski, 05.07.2021 ob 08:52

Pred kamerami je bil izvrsten, lep, topel ,prijateljski, dostopen, pomirjujoč, prilagodljiv, kakšen je v realnem življenju, ne vem.

Vsaka bi si želela takega moža, seveda pa čustva in iskrice morajo narediti svoje.

Vsaka bi si želela fanta, ki bi nakladal in se zalizoval z vsako, ki pride mimo…daj no…

Na mestu vsake normalne ženske, bi ga skencala takoj, ko bi si ogledala oddajo.

In ne – tudi jaz se ne bi zalizovala tam z njim – ali me izbereš na podlagi drugih atributov in bova v RL prišla do zalizovanja ali pa vozi miško.

Na koncu bo ona imela družino, on pa še bo vedno iskal pravo 😀

zakaj že, 05.07.2021 ob 10:37

rekel je, da hoče starejšo, v oddaji pa je starejše ignoriral in zalizoval najmlajše

narcisek

nikoli nobena ne bo dovolj dobra zanj

OK, no- kakše pa le so bile tiste tastarejše, ki so jih naštimali v ta šov, lepo te prosim? Ena Marica, preračunljiva lovača? Pa  splastificirane u nulo. da zgleda pri 40ih ko dobro poopravljena 60.letnica 🙂

Normalna, neobremenjena , psihično zdrava in stabilna ženska se ne prjavi v tak šov -pika. Ker taka takoj dobi 10 snubcev, če je treba.

Psihično so bile skoraj vse kadidatke že nekaj “poškodovane”; pa tako mlade nekatere; pa precej manipulativne večina. Laura pa tako ali tako odpeljani haloški primerek.  Ona se je tako zacotala reva v tega Adoisa mišic, ji je kemija in življenje v mehurčku kamer popolnoma zameglila še tiste preostale možganske celice 🙂 Pa kako ji ni bilo jasno, da nima šans, da niti ni njegov tip ženske, no 🙂

Gregor kot moški, ki lahko izbira koneckoncev med kakršnokoli žensko, ker trenutno igra na “karto seksapila in izključno svoje mišičaste zunanjosti, jih  karikirano pri svojih trenutno najbolj zrelih testosteronskih letih lahko frca z ramen dol,  pač ima pravico do “neopterećene” robe,  kot potencialne svoje življenske sopotnice, če že -ker  je sam doživljal fizično in čustveno nasilje – se od tega  jasno v takem primeru hočeš distancirat in nočeš osebe, ki bi morda enako doživljala. Tudi motnje hranjenja s huda hiba, to je pa neozdravljivo; potuhnjena bolezen.

Nedolžno, pure, neobremenjeno osebo glede takih izkušenj si pač mora najti- v SLoveniji z manj kot 2 milijona prebivalcev je pa to zelo težko.  Ker dandanes ima pa vsak že neko breme iz tega naslova pri 30ih, po partnerskih izkušnjah – zato pa se gre tudi narazen – ne more bit “love of my life” – to je še prekleta redkost, da dva ostaneta potem skušaj za cel preostanek življenja.

Koneckoncev, on bi se moral sam s seboj poročit in imet sam s seboj otroke 🙂

Ker trenutno zanj očitno v Sloveniji ni taprave.  Tudi tale Anja, dobro da se ni spustil v kaj več z njo.  Dekle je za svoja leta kar precej preračunljive sorte, čeprav morda to v šov ni bilo ravno opazno na prvo žogo; OK za njihove domače kraje je res terna, ko greš pa po enem večjem mestu v Sloveniji, je pa mnogo lepših , prav tako izobraženih in uglajenih, govorno spospobno nefrflasto žlobudrajočih ( pač, pač, pač, ful ful, ful, ful  nonstop  vbesednjaku, ipd), deklet od nje. Zato Gregor, naj se prah poleže, išči zunaj meja Slovenije, ne južnije, severnije tam je bolj psihično zdrava mentaliteta;  ali pa na drugi celini. Hot bjonde z dobro genetiko in poštimano psiho so Poljakinje, Čehinje,  Slovakinje, pa Avstralke in Novozelandke, pa kakšna Šveđanka ali Finka  🙂  Če boš pa Američanko, si pa poglej kakšno oddajo serije 90 days fiancé prej. Še tam imajo 90 dni pred “green card” poroko, pa se vedno izkaže potem, da je toliko še kako občutno premalo. Kaj šele ta ubogi “mesec in pol” v enem slovenskem šovu – ni to maerial za oženit,  ko je še vse medeno in sladko lupčkasto pred kamerami, ko špricajo predvsem feromoni, nikakor 🙂

Samovšečen promotor poln sam sebe. Meni na pogled odbijajoč, grd, nikakav. Fizično in psihično podenj od podnja, inteligenca na 0. S tako osebo tud na kavo ne bi mogla it, ker mi je res tok antipatičen, neiskren in v glavo kot ena opica. Bi bil pa idealen za glavnega igralca v kakšni mehiški nadaljevanki, tam bi pa uspel ja. Glup moški za glupe ženske.

On bi lepo mlado pa bogato.

Nekaj od tega bo moral izpustit, ker sam ni prava roba za lepo mlado in bogato.

Anja po moje ni bila dovolj nalodana zanj.

Al pa on zanjo 😀

Punca se lahko boljše proda.

Al pa ona Tjaša al kaj je bla zaena francozinja.

Po moje se je morala ful jokat za njim – not.

ah dajte no, 05.07.2021 ob 12:19

On bi lepo mlado pa bogato.

Nekaj od tega bo moral izpustit, ker sam ni prava roba za lepo mlado in bogato.

Anja po moje ni bila dovolj nalodana zanj.

Al pa on zanjo 😀

Punca se lahko boljše proda.

Jasno, da je keš in material pri današnji tej generaciji prioriteta. Kdo pa še bi tako, kot naši starši pa mi, z nule v zvezi – ženske dandanes pa zelo dobro novačijo in hočejo vnovčit svoje mednožje, s samopromocijo, ali brez.  Pa nekateri moški tudi ne zaostajajo v tem.

Pametna ženska, ki ve kaj hoče in ima svoje finance poštimane, je v obdobju med 25 in 30 (kot on išče) v resni službi in dela kariero in 90% takih  oddaj, kot je samski moški sploh ne gleda, kaj šele, da bi se prijavile nanjo.

Gregor se je zagledal v Tjašo. Tjaša pa je Gregorja hitro spregledala in ve, da od njega nebi nikoli dobila tistega kar ona dejansko išče pri partnerju. Govorici teles sta to lepo kazali že nekaj oddaj nazaj, ko se je Gregor neprestano sklanjal proti njej ona pa je sedela s pokončno držo umaknjena od njega. Po drugi strani se Tjaša zaveda svoje vrednosti in da lahko s svojim videzom in samskim stanom doseže neprimerno več kot, če v javnosti obelodani vezo.

Mu bo še žal, 05.07.2021 ob 07:13

Kajo je dal ven! Cez par mesecev mu bo še žal!

Da nisi ti ta kao fitneserka Kaya?

Škoda da ni Polona zmagala, bi moogče šli ona pa njena mama pa ta orangutan v trojko????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close