Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek št. 5100, nadaljevanje..

št. 5100, nadaljevanje..

Da ne dvigujem tiste teme, odpiram to

Zanima me.., kako si ti prišel do tega, da sem hinavc in dvoličen..

…………………………….

@5100

Popaj ni problema. Bodimo pa pošteni. Ti si vstopil v temo o žabici in Milanu. V komentar si ti prvi vpletel žabico. Tvoji zadnji očitki njej so neumestni in nisi pošten. Uporabnika Kokoši namerno omenjaš kot boljšega kandidata, lahko prilepim tudi povezavo, kjer on še grše komentira nad ženskami. Zdaj si izpadel hinavec ti.

………………………………..

Prvo te bi vseeno vprašal, zakaj jst ne bi vstopil v tsito temo…, sasaj je naslov bil jasen na prvi strani in viden ,da je nista ona dva odprla… Pač uletim ogor, pa pogeldamo vsako kolikor toliko zanimivo temo, firbec, pač… JST SEVEDA TAKE TEME NE BI NIKOLI ODPRL  kot novo temo…., če pa kdo drug, pa pogledam in se zabavam.., seveda napišem tudi komentar.. Tista tema je v bistvu kritična do glavnih igralcev v temi, očitno ona dva motita avtorja tiste teme, ne mene….. in, ko vidim, da je  modropolarna viharna driska na udaru, hvala bogu…, evo mene…, pa sem še jst napisal komentar, kopiral resnično zgodbo iz teme ki si jo ti napopal in dodal svoj komentar…, jst dobro opazujem ljudi in okolico in ponavadi je tako kot jst rečem..  o določnih ljudeh…..

Človek božji, kje jst omenjam kakšno kokoši da je boljši kandidat za njo…., kje ti to vidiš.., ali pa čudno vidiš.., za ,oje pojme nelogično

Jst samo v moji razlagi omenjam, da je modroplarna viharna driska … največja kokoš tukej za moje pojme, torej večja kokoš kot ta ki piše stalno pod nikom kokoši, pišem in sem skoncetriran  samo o modropoparni viharni driski @  CF mi ni prišla na misel..….., jst sicer tega, ki stalno piše pod kokoši ne berem, ker me nič istospolnega ne zanima…. ampak ne moreš, da ga ne opaziš… modroviharna polarna driska mi pa v mojih komentarjih stalno zasmrdi in seveda uporablja žaljive napadalne besede, take korajžne poniževalne v stilu, kot, da sem jst za njega slabič, hehe…….

Pol, ko mu dam šanso, da bi to v živo on pokazal, kar mi napiše pod mojim komentarjem… pa cucek stisne rep med noge, zanimivo, a ne.., neki ne gre tukaj skupaj št. 5100. Valjda ga poznaš kakšen je, če si napopal tisto temo..

jst in še dosti drugih  nimam mira pred njim že leta.. ker sem ga prisiljen brati, ko mi vedno zasmrdi v mojih komentarjih z žalitvami..

Omenil sem @CF takrat ko sem se zajebaval s to Frido, Fredo in kopiral tisto kar je v tisti temi ki si jo ti napopal napisala ženska pod nikom

@sploh dva… pol je pa @CF stopila njemu v bran, omenila kartoteko od modopolarneviharne driske in sem spet napopal kopijo od avtorice iz tiste teme @sploh dva… to kar je odebeljeno je njegova kartoteka…, zato sem ji omenil, naj se ne vmešava med naju dva.., jst bi zelo rad temu tipu v njegovo pokvarjeno faco pogledal v živo.. tak on je, ga poznam tukej kot svoj žep..

gremo dalje…

……………………………………………..

št. 5100

Ne vem kako je napisala, tako da ne vem je bil bran ali le povpraševanje. Razburjaš se in si dvoličen. Napadaš me

……………………………..

jebat ga, tud jst ne najdem tega komentarja…. od kje ti da te napadam… Ti si napisal, da sem hinavc in to je za mene ista žaljivka kot tista, ki mi jo modroviharnapolarna driska piše in njegov pajdaš .. Če bi ti tistim ljudem omenil, ki me poznajo to, da sem hinavc, te bi vprašali za zdravje, isto kot za tisto besedo, ki jo modropolarna viharna driska stalno ponavlja v njegovih komentarjih, ko mi zasmrdi pod mojim komentarjem..

Človek, jst imam v življenju vse pod nadzorom in čiste račune iz preteklosti.. Torej napadel si me prvo ti z besedo hinavc, tisto izpadeš pač skenslam…., jst sem samo vrnil žogico..

………………………………………………..

št. 5100

In nisem napisal, da si hinavec, ampak da tako izpadeš, nisem videl komentarja… Si povedal vse

………………………………..

jst  to razumem kot ,da sem hinavc… v tisti temi jst niti malo ne izpadem v nobenem primeru hinavc… Dvoličen…, heh…, jst imam samo en obraz..

Res je da sem se ti zahvaljeval za temo… in se ti spet, ki si jo napopal…

ker jst je ne bi našel niti v teoriji ampak čez besedo hinavc pa pač ne morem it… , z veseljem vrnem tistemu ki mi to reče.. z istimi vatli, edino, če je človek starješi, pol ne, samo v virtuali pač tega ne moremo videti… to je pač za mene osebni napad na mojo osebnost…

Ne mislim se iti nobenega ping ponga.. v tej temi, če boš videl boš, če ne pač ne…,tiste teme pa ne bi vveč dvigoval, zato sem to odprl.

Jst ima mtukej na tem forumu samo 2 modela, modropolarno viharno drisko in ej popaj… in bi tudi plačal, da jih vidim v živo..

Uletavam pa sem zaradi ženskih komentarjev ne zaradi moških, ker so mi druga mnenja moških več al manj brezvezna, če ni govora o kakšnih tehničnih zadevah… Kar se pa žensk tiče.., pa ni teorije, da bi jst kakšnega tipa poslušal, kaj šele bral…

…………………………..

@Krena
.

Hvala, moj ego ni niti malo ranjen v tisti temi…, ranjen je v temah v katerih doživljam veliko napadov kletnih trolov, ker se mi tej troli ki mi kradejo nik in me redno napadajo, tako kot modroviharna polarna driska ne upajo pokazat v živo..

@Krena

dvigujem temo za

@5100

Hmmm,  ni mi jasno kako pride stara tema brez komentarja na prvo stran..

Mojster…, ti, ki imaš to v malem prstu za šalo malo, dej napopej še tisto temo, kjer modro polarna viharba driska piše ženskam na mail kot ženska pred leti..

Predlog forumu: da se odpre posebna sekcija Pričkarije, da se lahko uni, ki se radi pričkajo po internetu tam po mili volji pregovarjajo in kregajo, ne da bi smetili legitimne teme.

Če pa slučajno komu rata koga v kej prepričat, se ga da pa to na prvo stran kot prvi primer v zgodovini, da je kdo na internetu koga v kej prepričal.

št. 8409

se popolnoma strinjam s tabo.., zato pa sem odpiral teme posameznikom na podlagi njegove agresije, napada v drugi temi zaradi mojega mnenja… (bolj preprosto ne more biti), da razčistiva v temi, ki sem jo odprl posebej za to osebo in, da ne smetimo v temi z brezveznim prepucavanjem, ki jo je odprl xy oseba..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close