Najdi forum

Šrilanka

Oj,

Odhajam na Šrilanko, pa me je glede na trenutne dogodke tam (umor zunanjega ministra, če se ne motim), kar malo strah. Je kje kdo, ki je ravno prišel od tam ali ve kaj več kaj je pametno narediti, torej iti ali ostati doma?

Hvala, Greg

OJ,

Jaz sem bil lansko leto septembra na Sri Lanki in sicer 12 dni in nato se skok na Maldive za par dni in jaz sem bil navdusen, sicer me je malo basal cas ampak bilo je sanjsko, tko, da ni panike!

Ajde 🙂

Ojla,

Pred slabim mesecem sem se vrnila. Milsim, da ni panike in samo šibaj. Še najbolj so veseli turistov, sploh zdej po tsunamiju ko je število le-teh upadlo. Medsebojne spore ne mešajo v to!
Mi smo upadli ravno sredi nekih demonstracij Tamilskih Tigrov in smo jo odnesli brez problema!¨
Spori med njimi in Singalci potekajo že tako in tako leta in tudi še bodo.

Predlagam ti, da vseeno odpotuješ in povem ti, da ti ne bo žal, ker je to res prečudovita dežela polna prijaznih ljudi,pa še cene niso nevem kako visoke!! Sicer je V res kar precej uničen (predvsem obala), ampak je še ogromno drugih stvari za videt in doživet!!

Pa lep dopust!!

C.

Ne se bati , saj nisi njihov zunanji minister

Pa še to v korajžo : na Siciliji so ubili že kar nekaj Mafiozov in kot vidiš se nas je letos vseeno iz Sicilije vrnilo prav toliko kot nas je šlo tja ( mogoče se je vrnil še celo kakšen več ! )

811 napisal:
na Siciliji so ubili že kar nekaj Mafiozov
> in kot vidiš se nas je letos vseeno iz Sicilije vrnilo prav
> toliko kot nas je šlo

to že , samo ne mešat hrušk in jabolk

sri lanka ni italija, in zunanji minister ni (verjetno) Mafiozo

situacija je vseeno malo drugačna, ampak upam da se je dozdaj že spremenila na bolje

Halo!
Ni panike! Ti samo pojdi dol, jaz sem se vrnila pred enim mesecem, pa je bilo super.Plaže pa so vse vredu, samo Hikkaduva je bolj tko tko, Unavatuna pa je zakon.Lahko gres tudi na Trinco, so ful prijazni, pa nobene gužve ni. In turiste pustijo pri miru.
lepo se imej in uživaj.lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close