Šri Lanka
Po priporočilu prijatelja ki je bil že leta 2002 in 2007 na Šri lanki, sem najel šoferja ki je hkrati tudi vodič z 17 letnimi izkušnjami, je tudi omenjen v zahvali knjige Lonely planet kot zelo dobrega vodiča. Moram priznati, da je res fantastičen vodič, ki poskrbi za celotno organizacijo poti, prenočišča in ostalih potreb, ki so glede na ponudbo res najcenejše. Ugodi še tako muhastim zahtevam in poskrbi da uživaš kot kralj. Pot priporočam tako popolnim začetnikom kot izkušenim avanturistom, tistim ki si želijo samo lenarjenje ali pa ste neumorni in si želite prostrane divjine, privoščite si lahko tudi zelo ugodne nakupe izdelkov originalnih znamk, npr The north face, ki jih izdelujejo tam. Vsak bo našel svoj način za zadovoljitev svojih želja na najlepšem kotičku sveta. Z veseljem me lahko kontaktirate in vam dam vse potrebne podatke in odgovorim na kakršno koli vprašanje, definitivno pa vam priporočam to osebo in zdaj ko je končno Šri lanka varna je za enkrat še res zelo poceni, zato ne čakajte. Info: stepanorama@gmail.com
Za vse, ki bi šli na Šrilanko z agencijo, priporočam Agencijo Tilana. Lastnik je Šrilančan, poročen s Slovenko. Jaz sem šla z njim lani za novo leto in mi bo potovanje ostalo v res najlepšem spominu. Zelo prijazen, ustrežljiv, predan vodič. Zdi se mi velika prednost v tem, da je domačin. Z lahkoto se je spopadal s težavami in prilagajal urnik našim boleznim (skoraj vsi smo imeli prebavne težave), prinašal primerna naravna zdravila itd.
Skratka, naša cela skupina nima žal besede zanj. Poznam tudi ljudi, ki so šli z njim druge termine in so bili zelo zadovoljni.
Lahko obiščete tudi njegovo spletno stran:
http://www.srilanka.si/index.htm
Lp,
Lea
zelo zelo odsvetujem potovanje na Šri Lanko z Tuderjem Thilakarathna.
Je zelo neprimeren vodič, muhast, zamerljiv, samovoljen. Res samo slabe stvari.
Je izredno neprimeren karatker za vodenje ljudi. Kar se tiče strokovnosti je katastrofa. Šri lančan, pa tako malo zno povedati o Šri lanki, ali pa je tako len da se mu ne da. Zelo slabo govori slovensko, tako da še tam kjer mora kaj povedati ga ne razumeš, ker na zna tvoriti stavkov. Do starejših ljudi se obnaša nevljudno, odgovraja na vprašanja samo z ja in ne in zavija z očmi če ga kaj vprašaš.
Svetujem, da greste sami ali z agencijo Oskar.
razočarana Marjana
Forum je zaprt za komentiranje.