Najdi forum

Srednja Amerika

Kako je z malarijo? Je priporočljivo jemati kake antimalarike?
Zanima me za države kot so: Gvatemala, Honduras, Nikaragva.

Hvala za odgovor.

jst jih nisem.

Jaz jih tudi nisem ceprav malarija dol obstaja. Odvisno kje se bos potepala in kako dolgo bos tam. Letos sem v Afriki prebolel Malarijo in moram priznat, da ni najlepsa stvar na svetu. Priporocam nabavo testa in pa da si doli kupis tablete proti malariji. Ce dobis sindrome zacni jemta tablete pa bos ok. Pod obvezno se cepi za hepatitis A. Oce je prisel za dva tedna v Guatemalo in jo je zahaklal. Zdravljenje traja pol leta!.

Ce se kej rabis..

Matjaz

hm… jest tud nisem dol nic jedu… Baje se malarijo najde na atlantski obali, sam ni hujsega, ti se sam z avtanom maz…

Koliko pred potovanjem se je pa dobro cepiti…recimo proti rumeni mrzlici? LP Blaž

rumeni mrzlici? A gres v Amazonijo? Ce ja, pol se cepi. Samo to pa ni v sr. Ameriki.

Da, nameravam v Amazonijo, morda do Manausa. V tej debati je bilo govora o cepljenju, zato sem povprašal kar tukaj. LP Blaž

P.S. še vedno nisem dobil odgovora, koliko pred potovanjem se je potrebno cepiti proti yellow fever. Lepo bi prosil koga, ki je bil v tistem koncu za odgovor. Hvala LP Blaž

ja jst sm se cepla ene 10 dni prej.
lp

p.s.
sam drugic povej, da sprasujes na splosno al pa dej drug naslov sporocila, ker ni nc jasn…

EN mesec naceloma

Jest sem se 14 dni prej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close