Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Srednja Amerika, Jugovzhodna Azija

Srednja Amerika, Jugovzhodna Azija

Pozdrav!

V začetku julija pa nekje do začetka ali do konca avgusta imam namen obiskati ALI Mehiko + Jukatan + Gvatemalo ALI južni del Kitajske + Vietnam, pa tudi varianta Tajska, Kambodža, Laos, .. mi je všeč. Zaenkrat sem za potovanje sama in bi rada nekoga, ki bi šel z mano. Tok da če ima kdo podobne interese, naj se mi javi.

Drgač mam 24 let.

LP

pomoje se ti bolj splača JV Azija, oziroma, odvisno kaj iščeš… obe regiji sta sicer prelepi…

Jaz grem 17.7. in sicer na Tajsko ( le par dni, sem že bil ), Kambodžo, Vietnam in mogoče še Laos, nazaj čez 1 mesec. Sopotnikov se ne branim 😉

Pozdrav,

Tudi jaz se odpravljam do 15. julija 2005 naprej nekam na dopust za ene 3 tedne, vendar se nisem 100 % preprican kam! Lani sem v podobnem terminu obiskal jugovzhodno azijo (Tajska, Cambodia ter Vietnam), bil sem se 2 x v severni Afriki, Canadi ter Usa.

Zadnje case malo spremljam nemske last minute oglase na netu in ponujajo lete iz Münchna v Cancun – povratno za 15o Eurov. Slisi se neverjetno, to so leti, ki jih pac dobis mogoce 3, 4 dni pred odhodom.

Redna cena karte pa je od 400- 550 Eurov, odvisno kaksno sreco imas pri nakupu.

Druga varianta bi prav tako bila se enkrat JV Azija, mogoce Thailand, Laos ali Malaysija; predvsem me vlece tja, ker imam v Bangkoku dobrega prijatelja in bi ga rad spet za nekaj dni obiskal.

Ce imas podobne zelje glede potovanja se lahko slisiva, drugace prihajam iz Gornje Radgone in sem star 29 let.

L.p.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close