Sredini in petkovi protestniki
Ne sledim politiki, niti ne živim v Sloveniji, zato me zanima ali so sredini in petkovi protestniki eni in isti ljudje? ALi gre to za dve skupini? Pa menda so tudi torkovi protestniki?
Oboji, če niso to eni in isti, ste proti vladi?
Me pa zanima, ker to je vsak teden, od kje protestnikom toliko časa?
Pa zakaj pogosto vihrajo jugoslovanske zastave? Protesti za združitev bivšo YU?
Ne, niso ista skupina. Petkovi protestniki so pod vodstvom Jenulla in Teje Jarc, ter so izključno proti vladi Janeza Janše in ne proti PCT, cepljenju in ostalim ukrepom.
Torkovi protestniki so ista skupina kot sredini protestniki. Njih vodi Zoran Stevanović in stranke Resnica. So proti trenutni vladi, ampak še bolj pa so proti PCT in cepljenju ter ostalim ukrepom vlade.
Se pravi je, oboji so proti vladi, ampak eni so primarno proti vladi, drugi pa sekundarno.
Od kje jim čas? Pravijo, da so si vzeli dopuste. Ampak te dopusti zdaj trajajo že tri tedne. Razlagaj si kakor hočeš….
Ja, sredini protestniki okoli mahajo z Jugoslovanskimi in komunističnimi zastavami in predcej odkrito častijo Titota…
Zakaj? To pa njih vprašaj. Verjetno so to tisti, ki so bili priskledniki v jugi in so se imeli kar lepo. Danes se nimajo več tako lepo zato si želijo povrniti v preteklost. Pomoje.
Hvala. Se mi je zdelo, da niso eni in isti.
Torej sredini so čisto strankarski pa hkrati proti ukrepom. Glede na jugoslovanske zastave si pa itak mislim ta svoje.
Petkovi pa samo proti vladi. Niso pa točno določena stranka. Ampak ti petkovi pa trajajo že kako leto, se mi zdi. Pa ne vem, če niso bile tam tudi jugoslovanske zastave ali so te samo ob sredah? Petkovi, kolikor vem, niso nasilni?
Eh, tudi sredini niso strankarski. Pridejo pač vsi, ki so proti koroni in ukrepom. Tudi če nočejo biti povezani z Resnico. Samo organizira jih tale Zoran in posledično njegova stranka. Ja petkovi trajajo že kar dolgo, medtem pa so sredini nov pojav. Mislim, da ni bilo Jugoslovanskih zastav v petkih, ampak možno, da se motim. Ne petkovi protesti nikoli niso bili nasilni.
Tokio motiš se. Petkovi niso ti, ki ne verjamejo v korono. Povečini mislim, da so celo cepljeni. Vsaj za Tejo vem da je.
Forum je zaprt za komentiranje.