Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečne veze internetnikov

Srečne veze internetnikov

Če pa te zapuščajo ženske, imaš prevelike zahteve, preveč si kapricast, kjer te moti 1001 stvar, in zamerljiv. :)) Moraš nekaj spremeniti, a ne? Tudi to, da te briga za druge, kaj počnejo in kakšne (ne)veze furajo… 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kje pišem, da me briga? Sej samo debatiramo.

Matjažek, ti si nekam preobremenjen z mano. Kaj eč bi ti raje v praksi dokazal, da si sposoben stvari, s katerimi se tukaj bahaš, d asi jih za razliko od mene baje sposoben.

Sej veš, srečna zveza, družina, zvestoba, pa to.

Bo šlo? Tvoj teren za dokazovanje je v reali, matjažek, ne pa pisanje nekih teoretičnih samohval na netu.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Aja, kje se ljudje bahajo in hvalisajo o srečnih zvezah, družini in zvestobi? No, podaj en citat, kjer je nekdo to trdil od teh, ki so pri tebi skoz na tapeti?

Sicer pa, kakšne veze drugi vozijo, če govorijo resnico ali lažejo, pa koga to briga? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Torej nimate srečnih vez, niti zvestobe???

Zagovarjate pa to in ves čas? No, sej se mi je zdelo, ena sama teorija, življenja pa bolj malo.:)

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider,

nimamo ves čas srečno zvezo, zvestobo vseeno bolj oz. več oz. jo imamo. Vsaj kar se moje in mojega partnerja (zvestobe) tiče, sem ziher. Zaenkrat. 🙂

Ne moreš biti ves čas srečen. To pričakovati je utopično. Lahko pa si srečen vedno znova. Nesoglasja poglihaš, pride zadovoljstvo, tudi sreča. Zvečer se kot maček priviješ k toplemu telesu, pride sreča. Pomisliš na preteklost, na vse lepe trenutke, ki si jih doživel s partnerjem, pride sreča.

Še vedno bi rada slišala, kdo od nas (vezanih in kao v srečni zvezi, ki jo po tvoje ne živimo) ves čas visi tle gor na MŽ Čveku…

A ti, ko si vezan, postaneš povsem en drug človek ali kako? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A to si zdaj vprašal zato, da boš potem lahko rekel “poglej, spet se hvalijo”? :)) Ti pa si zvit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close