Srečne veze internetnikov
Seveda ima vezo. Če so njihove zveze nesrečne, ali prazne, potem vsi njihovi nasveti o tem, zakaj naj bi bilo dobro biti v zvezi, izgubijo smisel.[/quote]
imajo pa desci oprane gate, speglane srajce …
babnice pa delujoč sesalec, izpraven avto …
tudi to šteje ☺
Seveda ima vezo. Če so njihove zveze nesrečne, ali prazne, potem vsi njihovi nasveti o tem, zakaj naj bi bilo dobro biti v zvezi, izgubijo smisel.[/quote]
tudi to šteje ☺[/quote]
Tebe sploh ne vem, kam naj bi te vrgla, v keri predal…aja, psihiatrija:).
tudi to šteje ☺[/quote]
Tebe sploh ne vem, kam naj bi te vrgla, v keri predal…aja, psihiatrija:).[/quote]
ali daj tace proč od mene – ali pa mi nastavi fuflo ☺
v predal pa ne morem … ni tako velikega, da ne ožuli mojega ega ☺
Po moje si malo fouš:). Eni lahko oboje…poklepetajo in se stiskajo z drago osebo, kaj je tu težkega za razumet?:)[/quote]
Ja res je, točno takšno partnerico si želim imet, da bi ob 23:00 skupaj pisala po M/Ž čveku. Dej no, sej nisi resna. Kako boš takemu sploh lahko bil fouš…
Po moje si malo fouš:). Eni lahko oboje…poklepetajo in se stiskajo z drago osebo, kaj je tu težkega za razumet?:)[/quote]
Ja res je, točno takšno partnerico si želim imet, da bi ob 23:00 skupaj pisala po M/Ž čveku. Dej no, sej nisi resna. Kako boš takemu sploh lahko bil fouš…[/quote]
Evo, še ti si manjkal:). Ne vem, kako si predstavljaš zvezo. Saj nisi dobesedno zvezan 24 ur na dan.
Ja res je, točno takšno partnerico si želim imet, da bi ob 23:00 skupaj pisala po M/Ž čveku. Dej no, sej nisi resna. Kako boš takemu sploh lahko bil fouš…[/quote]
emmm … poglej na uro, na MON … poišči svojo objavo … pašeš točno v svoje zanikanje ☺
Seriously? Koliko vem ni pogoja, da mora človek imeti srečno vezo (ali nesrečno) in polno, da se lahko v zvezi s tem oglaša, kaj pove. Na tebi pa je, kaj boš gor pobral in čemu se smejal.
Spider,
mislim, da si ti narobe predstavljaš srečno vezo. Ti misliš, da mora sreča v odnosu biti “ves” čas navzoča. Imaš neke predstave, za katere misliš, da so obraz “srečnega” odnosa. Ti misliš, da morata v srečnem odnosu biti partnerja “ves” čas posvečena drug drugemu, da morajo vse njune misli biti usmerjene (le?) drug v drugega in naknadno še v otroke.
No, to mi možno. To je samo ideal, v realnosti pa ni tako. Mislim, saj pa partner ni naš drugi jaz oz. polovica nas. Nekaj, kar nas dela popolne in nam manjka, če ga ni ob nas. To je samo nekaj idealiziranega, nekaj, kar se pesnikom poraja v mislih, ko so zaljubljeni. To, takšna predstava, takšne misli… niso del ljubezni, kvečjemu zaljubljenosti.
Dam ti prav, nismo ves čas srečni v odnosih. Pa saj tudi samski niste ves čas srečni v svoji samskosti, kajne. Dam ti tudi prav, da si kdaj pa kdaj od svojega partnerja zaželimo, da bi se namesto internetu ali ŽM Čveku posvetil nam, partnerjem, otrokom. Ja, tudi tovrstni trenutki pridejo. In del razloga za tovrstne trenutke so prav to, kar nosiš v sebi tudi ti, ta prepričanja, da v dobrem in kvalitetnem odnosu naj bi bila partnerja zadosti drug drugemu, da bi se drug drugemu posvečala, uživala v družbi drug drugega ipd.. Saj imamo vsi oz. še posebej ženske zelo izrazita ta prepričanja.
In mogoče so ta prepričanja in občutki, ki so v nas ob teh prepričanjih, tudi tista sila, ki nas vedno znova meče nazaj k čutenju, k želji po partnerju, k želji, da bo bil ob nas, da se od nas ne bo oddaljil, nenazadnje tudi tista sila, zaradi katere želimo biti ljubljeni in tudi sami ljubiti.
A-ja, pa še to… veliko se je pisalo o tem, kako ženske moškim bolj kot ne začnemo slej ko prej “najedat”, če gre na fuzbal, ali na igro taroka s prijatelji ipd., kako je to poseganje v njegovo svobodo ipd., ti pa si tu zelo izpostavil pravzaprav nekaj podobnega, vendar v kontra smeri, kot da si moški (pa tudi ženska) ne bi smeli privoščiti nekaj “prostega” časa, in delat nekaj kar nas veseli. Kot napisati kakšno misel oz. pogled na neke življenjske zakonitosti. In lepo prosim, kateri vezani internetniki, pa ves čas visimo tle gor in klofamo po tipkovnici. No, povej. Kateri? Ves čas…
Seveda ima vezo. Če so njihove zveze nesrečne, ali prazne, potem vsi njihovi nasveti o tem, zakaj naj bi bilo dobro biti v zvezi, izgubijo smisel.[/quote]Seriously? Koliko vem ni pogoja, da mora človek imeti srečno vezo (ali nesrečno) in polno, da se lahko v zvezi s tem oglaša, kaj pove. Na tebi pa je, kaj boš gor pobral in čemu se smejal.[/quote]Pobiral ne bi, raje išče razloge za smeh 😉
A z leti vse ostaja isto, le nasmeh je bolj grenak……
Potem pa pač išči smisel tam, kjer ga vidiš, kaj se ubadaš s stvarmi, kjer ne vidiš smisla.
Ti si itak rekel, da si je ne želiš, zato tvoje mnenje ni kaj veliko vredno, saj ni želiš nobene, ne glede na to, kaj in kje počne. 😉
Potem pa pač išči smisel tam, kjer ga vidiš, kaj se ubadaš s stvarmi, kjer ne vidiš smisla.[/quote]
Tudi vsa pametovanja samske osebe tistim, ki so v zvezi, so v resnici prazna.
Vsak naj se briga za svojo rit pa bo.
Ali pa v večernih urah, vsak na svojem laptopu, v istem prostoru, pišeta po facebooku, drug drugemu na zid. 🙂 To je obsojeno na propad.
Ali pa v večernih urah, vsak na svojem laptopu, v istem prostoru, pišeta po facebooku, drug drugemu na zid. 🙂 To je obsojeno na propad.[/quote]
Kolk ste eni zategnjeni. Če pišeta na fb vsak dan, cele večere, se odtujujeta in podobno…ja, to je problem. Če pa zvečer vsak naredi še kaj po svoje, predno skočita med rjuhe…kaj je s tem narobe? Je bolje, če gre ženska delat generalko v kuhinji, dec pa gledat fuzbal?
Spider,
mislim, da si ti narobe predstavljaš srečno vezo. Ti misliš, da mora sreča v odnosu biti “ves” čas navzoča. Imaš neke predstave, za katere misliš, da so obraz “srečnega” odnosa. Ti misliš, da morata v srečnem odnosu biti partnerja “ves” čas posvečena drug drugemu, da morajo vse njune misli biti usmerjene (le?) drug v drugega in naknadno še v otroke.
No, to mi možno. To je samo ideal, v realnosti pa ni tako. Mislim, saj pa partner ni naš drugi jaz oz. polovica nas. Nekaj, kar nas dela popolne in nam manjka, če ga ni ob nas. To je samo nekaj idealiziranega, nekaj, kar se pesnikom poraja v mislih, ko so zaljubljeni. To, takšna predstava, takšne misli… niso del ljubezni, kvečjemu zaljubljenosti.
[/quote]
Problem je, da so takšni ljudje izrazito posesivni, ki imajo tovrstne predstave o skupnem življenju, zato tudi težko obdržijo partnerja ob sebi za daljši čas, saj če ni vse tip-top po njihovem scenariju “idealne zveze”, so hitro razočarani oz. še prej zapuščeni ali prevarani. Namreč na drugi strani njihov partner ni sposoben za daljši čas vzdrževati tega njihovega ideala, ker ga lahko izjemno duši in išče izhode iz veze.
Kolikor mi je znano, kar se tudi vidi iz pisanja in razmišljanja, sta oba Spider in Sadni podoživela ta scenarij na lastni koži, zato pa sta toliko aktivnejša v temah, ki zadevajo partnerstvo, kjer se osredotočata predvsem na zveze drugih, kakršne koli že so, tudi če je vse resnično, da so tako slabe, kakor Spider zatrjuje, še vedno mislim, da ima on s tem probleme (želi potrditev, da so vse zveze slabe, ker sam ne najde sreče in je bil razočaran, prizadet s strani žensk, tako kot Sadni) zaradi prevelike osredotočenosti na “slabe zveze”..
Drži. Tak človek v vsaki zvezi poišče nekaj slabega, zato da lahko potolaži svoje razočaranje, ko so se mu njegove sanje za uresničevanjem dolgoletne zveze, podrle. Tako se potolaži, da je bolje biti samskim kot pa v tako “slabi” zvezi, kot jo on “vidi”. Čeprav je v resnici ne vidi. :))
In ker je ne vidi, pa jo kljub temu obsoja kot slabo, menim, da s svojim samski stanjem v resnici ni zadovoljen. Zadovoljen je le takrat, ko se nekako “prepriča”, da gre drugim še slabše od njega. Temu se pa reče po domača, faušija.
Ali pa v večernih urah, vsak na svojem laptopu, v istem prostoru, pišeta po facebooku, drug drugemu na zid. 🙂 To je obsojeno na propad.[/quote]
Kolk ste eni zategnjeni. Če pišeta na fb vsak dan, cele večere, se odtujujeta in podobno…ja, to je problem. Če pa zvečer vsak naredi še kaj po svoje, predno skočita med rjuhe…kaj je s tem narobe? Je bolje, če gre ženska delat generalko v kuhinji, dec pa gledat fuzbal?[/quote]
Ne, bolje je,. če gre žena sama spat, mož pa se predaja cyber sexu. Če imata srečo, se zjutraj skupaj zbudita.
Kekci..
…nikjer ne pišem, da morata biti partnerja ves čas skupaj. Ampak vi, kao srečno vezani, ste na forumu tolk, da izpade, da s partnerjem niste skupaj skoraj nikoli.
Kaj pa naj si mislim o nekom, ki se zvečer raje tukaj krega z mano in še trdi, kako pristno vezo ima, kot pa da bi bil s partnerjem?
Marka še razumem. On je pač internetni človek. Po dolgoletnem prečesavanju vseh možnih portalov je našel žensko, ki je sama ista. In tako lahko razmerje uspešno funkcionira.
Ne razumem pa vas, ki ste baje drugačni od njega, kao polni življenja, zagovarjate pa isti koncept.
Forum je zaprt za komentiranje.