Srečne veze internetnikov
To je normalno za zgodnjo nosečnost…. :)))[/quote]
Ne spomnim se, da bi bila midva skupaj:)).[/quote]Lahko, da si šla nevede za mano na stranišče in je kak semenček preskočil ko si se približala školjki…… 😉 😀
Se zgodi, če ga malo prevečkrat otreseš, maš prec problem……. 😀
Eh tista Matjazkova krivulja je čist napačna…. :)))[/quote]
:))))
Matjazko je objavil krivilju, ki je bolj njemu pisana na kožo:)). Objavi ti svojo, osebno krivuljo, pa da vidimo kje si:)).
Drgač pa…nimaš pojma, kako se dela otroke:). In to pri teh letih…kam smo pršli:)).
Se zgodi, če ga malo prevečkrat otreseš, maš prec problem……. 😀
Eh tista Matjazkova krivulja je čist napačna…. :)))[/quote]:))))
Matjazko je objavil krivilju, ki je bolj njemu pisana na kožo:)). Objavi ti svojo, osebno krivuljo, pa da vidimo kje si:)).
Drgač pa…nimaš pojma, kako se dela otroke:). In to pri teh letih…kam smo pršli:)).[/quote]Nebi vam delal skomin pa še it bi lahko razočaral, podrl njeno teorijo, tako, da….. 🙂
Nimam pojma!? Se mi zdi kdo ne ve…… :))
Veš kaj ti raje drugič pazi kam dreš na wc da ne boš tako stokala kako ti je slabo…. :)))
:))))
Drgač pa…nimaš pojma, kako se dela otroke:). In to pri teh letih…kam smo pršli:)).[/quote]Nebi vam delal skomin pa še it bi lahko razočaral, podrl njeno teorijo, tako, da….. 🙂
Nimam pojma!? Se mi zdi kdo ne ve…… :))
Veš kaj ti raje drugič pazi kam dreš na wc da ne boš tako stokala kako ti je slabo…. :)))[/quote]
V moški wc pa res ne zahajam….tolk krize še ni blo:))).
Lahko jaz? :)[/quote]
Dej pliz, ker te rada berem:)).[/quote]
Tako vzhičeno, da če sem prekratek, me skoraj spregledaš. :))
Forum je zaprt za komentiranje.