Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečne veze internetnikov

Srečne veze internetnikov

Tako je Matkič, to je resnica (tvoja), ki bo osrečila nesčrečne. Za kratek trenutek. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako je Matkič, to je resnica (tvoja), ki bo osrečila nesčrečne. Za kratek trenutek. :))[/quote]Dober si, če si razvozlal kaj sploh je človek napisal. Jaz bi rabil podnapise 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Menda je drag postal na Ptuju, se pozna na tvojem razpoloženju. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nekoč je nekdo rekel nekako v tem smislu: “Ne glejte kaj delam, poslušajte kar govorim.” No, za forum bi veljalo: “berite kaj pišem”.

No ja, saj to zemljico tlači kup ljudi, ki vedno najbolje vedo kako bi moralo biti, čeprav stalno prihaja nekaj vmes, kar jim preprečuje, da bi del(ov)ali tako.

Menda je drag postal na Ptuju, se pozna na tvojem razpoloženju. :)))[/quote]

To bi moral ti vedet kak drag kurbenhaus je na Ptuju, jaz ga ne rabim 😉 za tebe pa verjamem da ti je nujno potreben sploh glede na to da trdiš da ni grdih žensk 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Menda je drag postal na Ptuju, se pozna na tvojem razpoloženju. :)))[/quote]

To bi moral ti vedet kak drag kurbenhaus je na Ptuju, jaz ga ne rabim 😉 za tebe pa verjamem da ti je nujno potreben sploh glede na to da trdiš da ni grdih žensk :D[/quote]

A lahko jst odgovorim?:) Matjaz nima denarja za tako drag šport:).

To bi moral ti vedet kak drag kurbenhaus je na Ptuju, jaz ga ne rabim 😉 za tebe pa verjamem da ti je nujno potreben sploh glede na to da trdiš da ni grdih žensk :D[/quote]

A lahko jst odgovorim?:) Matjaz nima denarja za tako drag šport:).[/quote]
koliko pa ti računaš ☺ … pa kaj obvladaš/izvajaš ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hvala za zastonj ponudbo. Mogoče pa mi kdaj resda še prideš prav, saj pravijo, da v sili vrag še muhe žre… 😀

Hvala za zastonj ponudbo. Mogoče pa mi kdaj resda še prideš prav, saj pravijo, da v sili vrag še muhe žre… :D[/quote]

Matjaz, si prizadet?:))

Hvala za zastonj ponudbo. Mogoče pa mi kdaj resda še prideš prav, saj pravijo, da v sili vrag še muhe žre… :D[/quote]

Matjaz, si prizadet?:))[/quote]
tukaj sodi vsaj pika, če ne kar klicaj ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz sem (po etapah, seveda) ves dan za računalnikom in internetom. Takšno je moje delo in tako služim denar. Ker delam od doma ne morem jasno zarisati črte med službo in privat življenjem. Razen, če bi se ob treh popoldan v taisti dnevni sobi presedla s stola na kavč !?! Med pavzami tipkam vam neumnosti…

Na morju sva bila skoraj cel mesec. In prav nič vas nisem pogrešala. 🙁

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jaz sem (po etapah, seveda) ves dan za računalnikom in internetom. Takšno je moje delo in tako služim denar. Ker delam od doma ne morem jasno zarisati črte med službo in privat življenjem. Razen, če bi se ob treh popoldan v taisti dnevni sobi presedla s stola na kavč !?! Med pavzami tipkam vam neumnosti…

Na morju sva bila skoraj cel mesec. In prav nič vas nisem pogrešala. :([/quote]Mi pa tebe smo 😉
A je s tem kaj narobe? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

in sta prišla nazaj, ti pa na MON … že po enem mesecu??? in temu ne rečeš pogrešanje … ccc

in sta prišla nazaj, ti pa na MON … že po enem mesecu??? in temu ne rečeš pogrešanje … ccc[/quote]
Se strinjam. Več, ali manj, si jo že ownal s tem respondom.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

in sta prišla nazaj, ti pa na MON … že po enem mesecu??? in temu ne rečeš pogrešanje … ccc[/quote]
Se strinjam. Več, ali manj, si jo že ownal s tem respondom.[/quote]

Nemči, ja kdo bi pa imel tebe rad, če mene ne bi bilo nazaj :)))

Sadni, te tudi babica ni hotela vzeti k sebi na počitnice :))))))))))))))))))))

Yup, favš sem ti, ker si čofotala po vodici, ter se istočasno že za en mesec v naprej pripravljala, kako nam boš to sporočila na forumu.

A nisi prebral, da ji je to pač način sprostitve med pavzami? Sej zraven počneš še tisoč stvari, pišeš proočilo, zmanjka idej, greš na mon neko budalaštino napisat, se ideja vrne, dokončaš, vmes skušah puding, pogledaš poročila, poklepetaš s frendico, spet eno kost vržeš na mon itd.

Zakaj pa ti hodiš in pišeš na mon? Ker te to depresira? Ker imaš tako boooorring life? Dvomim 🙂

Se strinjam. Več, ali manj, si jo že ownal s tem respondom.[/quote]

Nemči, ja kdo bi pa imel tebe rad, če mene ne bi bilo nazaj :)))

Sadni, te tudi babica ni hotela vzeti k sebi na počitnice :))))))))))))))))))))[/quote]
samo ti manj … kot kaplja v morju ☺

Saj je očitno iz njegovega zapisa. Ker nas vsak dan pogreša. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Krivokljunka, hvala, ampak – ne jemlji si preveč k srcu. Saj vsi vemo, da Sadni ne bi bil srečen, če se ne bi imel iz koga norčevat, torej lahko zdaj mirno rečem, da je on v tem trenutku v “srečni zvezi” z mano :)))

Sadni, ne bit tolk fauš no … Naslednje leto te lahko vzamem s sabo, pa bova skupaj čofotala po vodici :))
Plavutke imaš??

Krivokljunka, hvala, ampak – ne jemlji si preveč k srcu. Saj vsi vemo, da Sadni ne bi bil srečen, če se ne bi imel iz koga norčevat, torej lahko zdaj mirno rečem, da je on v tem trenutku v “srečni zvezi” z mano :)))

Sadni, ne bit tolk fauš no … Naslednje leto te lahko vzamem s sabo, pa bova skupaj čofotala po vodici :))
Plavutke imaš??[/quote]

Še je kaj prostora zame? 😀 Bom ga jaz čuval, a se ti ne bo utopil.

Matjažko ni problema, samo če imaš plavutke :))

Honestly, raje grem sam, kot da imam ob sebi starunklo, s pomarančasto ritjo, ki se navdušuje nad mojim čvrstim teleščkom.

Honestly, raje grem sam, kot da imam ob sebi starunklo, s pomarančasto ritjo, ki se navdušuje nad mojim čvrstim teleščkom.[/quote]

Tisti drugi “čvrsti delček” zanima ženske. Kako pa tisti kaj, nič v akciji po polnoči? ;))

Itak. Raje imaš ob sebi lepotičko z isklesanim porjavelim telesom, ki zavija z očmi, ko te zagleda. Jap.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close