Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečne veze internetnikov

Srečne veze internetnikov

Kako potekajo srečne veze ljudi, ki večino dneva, tudi čez poletje, preživijo na internetu? So to veze na daljavo? Kakšen je vsakdan v taki vezi, sta popoldne doma vsak na svojem računalniku, ona preglejuje starševski čvek, on žensko-moškega?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

začni govorit, ti lahk daš izkušnjo iz prve roke, torej, kako je bilo ti brihtna buča?

Kaj kako je bilo? Si nepismen? Internetnike, ki se bahajo s svojimi vezami, sprašujem, kako v praksi te veze zgledajo. Ti imaš, kolikor si povedal, vezo edino z Bogom. To ne šteje. Nehaj offtopičarit.

Kaj si postavljen pred dilemo ali iti v zvezo s forumašico ali ne?:)) Hja tako bo kot si bosta postlala, a ne:).

saj je bil v takio vezi, zato ne razumem zakaj sprašuje neumnosti ko pa vse ve)) o internetni vezi mislim

Spider, to ni za vsakega, ne počni tega doma. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj če bi nehali duhovičiti in odgovorili na preprosto vprašanje? Sej ves čas trdite, da ste v vezah?

Če ne bo pametnih odgovorov, bom še res verjel, da seveda niste v nobenih vezah. Bilo je poletje, 2 meseca me ni bilo na forumu, 3 tedne sem bil na morju, pa vidim, da ste eni praktično ves ta čas bili na netu, zraven pa trdite, da imate dobre veze.

Hm?

V vsakem primeru boš verjel isto in meni osebno je prav malo mar, kar verjameš. Če ne verjameš na besedo, ti tudi drugače ne moremo dokazat.
Eni so pač večni dvomljivci, čeprav se imajo za prepričane. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spider, ena “napaljena” črna vdova iz območja Zadra te pozdravlja. 😀

Look, who’s talking?? 🙂

Ce bi moj dec bil toliko na netu (igrice, forumi, nima veze), bi zelo hitro postal bivsi, to je ziher.

Glede na razpoloženje ti morje ni prav nič koristilo, če si se kopal sam. Tam pa toliko ribic okrog :))
Moral bi eno zraven imeti, ki bi te po hrbtu mazala, ker te je verjetno malo sonce ožgalo? 😀

Ne vem, zakaj bi te toliko zanimalo, kako nekdo drugi preživlja prosti čas in v kakšnih zvezah je, če bi bil ti zadovoljen s tem, kar imaš – samskostjo. Potem ne bi bilo potrebe odpirati tovrstnih tem, a ne, tudi ne zavidati drugim, kakršen koli zveze že imajo, kajti če je njim prav, bi moralo biti tudi tebi, ki s tem ti nimaš prav nič? Morda pa ti je kak speljal kakšno “virtualko”, ki bi jo lahko s sabo vzel na morje? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No mislim da je spiderjev prispevek čisto na mestu, vsaj zase lahko rečem, da če bi imela koga, bi nemudoma skliznila od tu dol, sploh ponoči ne bi pisala, ker bi takrat srajce likala ali pa plenice prala, ko je poceni elektrika…s kešem sem itak skregana, menda tudi z ljubeznijo…tak da…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Look, who’s talking?? 🙂

Ce bi moj dec bil toliko na netu (igrice, forumi, nima veze), bi zelo hitro postal bivsi, to je ziher.[/quote]
Z razlogom nimaš takega. To je tudi ziher. :))

zamujaš … vse laufa že od iznajdbe papirja dalje:
– dopisni zakon
– telefonski seks
– kava preko gsm
– vzgoja otrok po mailu
– lizanje organov preko Skype – kamera

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pozdrav nazaj.:)

Isto bi lahko zastavil vprašanje in dvom o srečnih družinah, kjer imajo otroci v rokah iPade, starša pa živita mimo drug drugega.
Tvoj post je prikazan cinično, posmehljivo, zato ne upaj na pametne odgovore. Že v štartu si sam povedal, da se to dvoje izključuje, torej zate ne obstaja srečna partnerska zveza, kjer partnerja porabita večino prostega časa za svoje dejavnosti. A je razlika ali greš na aerobiko ali prižgeš PC? V obeh primerih nisi s partnerjem:). Torej je bolj problem v odtujevanju na splošno kot pa v sami obliki zabijanja prostega časa.

Kako pa k vam pride božiček in kako mu pišete svoje želje? Ali razmišljate čez poletje, kaj bi vam naj prinesel in potem pišete v jeseni ali zadnji dan napišete neko željo, ki vam je v zadnjem momentu padla na pamet, na list papirja? Kako pa pride k vam, skozi dimnik ali skozi vrata?

Spider vam je zastavil čisto preprosto vprašanje, ni se vam treba bunit zdej. To tudi mene na nek način zanima, no v bistvu me niti ne tok, stavim pa da bi se rolal od smeha, če bi izvedel kakšni ljudje se skrivajo za telimi vzdevki in kako funkcionirajo v reali, seveda takrat, ko niso za tipkovnico. Anyway, vse do takrat pa še vedno vstrajam pri tem, da ti ljudje NISO v zvezi. Zakaj sem takšnega mnenja, pa mislim, da mi ne bo potrebno še enkrat razlagat lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

tudi, če neštetokrat ponovno razmisliš … ti ne bo pomagalo, ker je “misliti” od tebe povsem oddvojeno — lahko, da zamenjuješ “misliti” z “toliko vem – nič več, lahko pa manj” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A veš, da se jst vsakič rolam, ko te vidim:)). Sploh mi ni treba vedeti kdo si…

Kaj bi ti vse, če bi. Pa si imel možnost in nisi. Ti že veš, zakaj. :)) Mi smo se tudi smejalil drug drugemu, ko smo se srečali. Saj ni to nekaj slabega. Z veseljem bi še tebe spoznali. :))

Res ti ni treba, razen, če bi rad, da se malo nasmejimo. :))

V reali je približno tako, če sta dva skupaj v dobi računalnikov, se skupaj večkrat vsedeta za rač in skupaj kaj pogledata, če/ ko pa se veza začne ohlajat pa eden ali drug začne bežat ped rač, na motor, v ato ali za reko itd.
Moja izkušnja, ko sva se spoznala še internet ni bil tako razširjen, ko je bila veza v zlati sredini pač malo pogledaš kaj se na rač dogaja, kasneje ko pa se je veza zaćela ohlajat pa je g. partner vse bolj bežal v virtualni svet, drugače pa ježe goldfish zelo lepo napisala.

Goldfish je res lepo napisala.

Na podlagi preživetega časa za rač. ne moreš soditi o tem ali sta dva v srečni vezi ali pa nista. Če sta odtujena, se to lahko izraža na različne načine.

poglejte naju z Margot_ ☺♥☺♥☺♥
še dobro, da tipke ne skačejo ven … bi bila zagotova oba mrtva
hmmm … a bi bil to saomor iz zasede ali umor iz brez-veze ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close