Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Srechko Shorly, Zlatan Chordich, Troha, Petek, Stevanovich,

Srechko Shorly, Zlatan Chordich, Troha, Petek, Stevanovich,

Mene pa zanima, od kje tem ljudem tak ego in kako so postali taki nakladachi? Ure in ure lahko nakladajo in nič ne povedo. Pa najbrž noben od njih nič ne dela.

Razne zlatkote bi bilo treba deportirat! Ti “slovenci” bodo nabijali ljudem, težili varnostnikom, hodili okoli necepljeni, itd… Nam bodo pa naše dvajsetletnice umirale, ker se morajo cepiti namesto teh pofukanih debilov. Japajade.

Ej res, dober da nisem jaz na oblasti. Bi mu dal razloge za jokat.

Ja, tile luzerji bodo danes spet nabijali pred parlamentom. Vse jim pride prav. Tudi tragična smrt te deklice. Res žalostno.

Poklicni mesalci megle.  Nikoli nic pametnega dosegli. Medejo naivneze in jih novacijo v svoje anticepilske sekte.

Odgovor na objavo uporabnika
egotrip566, 29.09.2021 ob 11:49

Mene pa zanima, od kje tem ljudem tak ego in kako so postali taki nakladachi? Ure in ure lahko nakladajo in nič ne povedo. Pa najbrž noben od njih nič ne dela.

tak ego jim predvsem zaradi tega, ker imajo vsi tile primerki po vrsti antisocialno motnjo (mogoče tudi narcisoidno ali borderline)

torej, imaš bolnike na prostosti, ki res novačijo zblojene pa tudi normalne ljudi v njihove kulte (v ameriki je ta tematika že dobro raziskana), pri nas pač ne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close