Srečanje
A obstaja še kaj izven MON-a ? :))))
A lahko predvidevam, da si le tu tako previdna? :)))[/quote]
Ima opravičene razloge za previdnost, saj ti boš se menda tudi tam pojavil. :)))[/quote]Ona bo (menda) vsaj prišla, ti si pa še bolj cagav, neodločen, prestrašen…. da si upaš le do koruznega polja, tam se pa verjetno ustrašiš svoje sence in hitro nazaj v hišo…. Je pa tudi to napredek, da si si upal svoj strah poslikat… 😀 😀
Krivoklunka ni to palica, ki se dviga…. nekaj bolj simpatičnega je 😉
Tudi tebi dela težave napačno predvidevanje.. 😉 :)))
Zakaj si potem grozil z njo? Je tako velika? Eh, ja, priznam, tudi jaz nisem pupovna in si marsikdaj napačno (hote ali nehote:) predstavljam. Bolj kot On/ me zanimajo jagode, naj ne bodo plastične, morajo dišat iz vrečke, v kateri boš nosil košarico (jasno, ne prazno, da si ne bom spet napačno tolmačila).
Grozil…. Je Katjenka razložila, da ta poševna črtica pomeni oz, da nič ne pomeni….
Mi je zbila zobe tako, da nič bat, ne grizem več…. 😉 :)))
Ne vem če bom lahko kje dobil take jagode, da bodo preko vrečke dišale, dvomim. To je preveč zahteven pogoj za moje sposobnosti tako, da sem še tu pogorel…. :))))
Zakaj si potem grozil z njo? Je tako velika? Eh, ja, priznam, tudi jaz nisem pupovna in si marsikdaj napačno (hote ali nehote:) predstavljam. Bolj kot On/ me zanimajo jagode, naj ne bodo plastične, morajo dišat iz vrečke, v kateri boš nosil košarico (jasno, ne prazno, da si ne bom spet napačno tolmačila).[/quote]
Krivokljun, ti res večkrat odreagiraš pretirano in vidiš neke grožnje, pa čeprav nihče ne misli nič slabega.
Ima Zmedena samica prav, da si zelo temperamentna 🙂
Zakaj si potem grozil z njo? Je tako velika? Eh, ja, priznam, tudi jaz nisem pupovna in si marsikdaj napačno (hote ali nehote:) predstavljam. Bolj kot On/ me zanimajo jagode, naj ne bodo plastične, morajo dišat iz vrečke, v kateri boš nosil košarico (jasno, ne prazno, da si ne bom spet napačno tolmačila).[/quote]
Krivokljun, ti res večkrat odreagiraš pretirano in vidiš neke grožnje, pa čeprav nihče ne misli nič slabega.
Ima Zmedena samica prav, da si zelo temperamentna :)[/quote]
Ti se se pa pritajil oz. prihulil, sa ti si tudi realna grožnja vsem tem samski mženskam, ki pridejo na piknik, dobro, da je bo tvoja zraven in te bo malo nazaj držala, bo pač ON zasedel večino tvojega teritorija. :))
Ima Zmedena samica prav, da si zelo temperamentna :)[/quote]
Ti se se pa pritajil oz. prihulil, sa ti si tudi realna grožnja vsem tem samski mženskam, ki pridejo na piknik, dobro, da je bo tvoja zraven in te bo malo nazaj držala, bo pač ON zasedel večino tvojega teritorija. :))[/quote]Tudi zame se ne spodobi, da bi tja prišel brez, bi me “ena” malo nazaj držala 😉
Matjazko mi smo teritori zate rihtali, (stari kozli :)), ti si se pa izneveril….
Mlahavem k….. vsaka dlaka smeta :))
Krivokljun, ti res večkrat odreagiraš pretirano in vidiš neke grožnje, pa čeprav nihče ne misli nič slabega.[/quote]
Robi, ti si pa pristranski! Naj te žena malo nazaj drži, no! Ona je tak cuker, ti pa tak robavs.
pristranski si, ker sem se ti zgleda zataknila nekje v grlu ali želodcu, in ti ne dam mira. Kaj naj rečem, you failed again! Žal mi je, da v mojih postih vidiš samo razburjanje, ko gre zvečine za hec, kot tudi tukaj, sploh pa je post namenjen Onetu, ne tebi.
Daj me preskoči drugič.
Krivokljun, ti res večkrat odreagiraš pretirano in vidiš neke grožnje, pa čeprav nihče ne misli nič slabega.[/quote]
Robi, ti si pa pristranski! Naj te žena malo nazaj drži, no! Ona je tak cuker, ti pa tak robavs.
pristranski si, ker sem se ti zgleda zataknila nekje v grlu ali želodcu, in ti ne dam mira. Kaj naj rečem, you failed again! Žal mi je, da v mojih postih vidiš samo razburjanje, ko gre zvečine za hec, kot tudi tukaj, sploh pa je post namenjen Onetu, ne tebi.
Daj me preskoči drugič.[/quote]
Daj umiri se, čuj! 🙂 Te bo On zgrabil na pikniku, potem boš pa videla vraga.:D
Daj me preskoči drugič.[/quote]
Daj umiri se, čuj! 🙂 Te bo On zgrabil na pikniku, potem boš pa videla vraga.:D[/quote]Seveda, seveda, ampak samo za hec, samo za hec…. :))
Če me ne bodo preveč nazaj držale tiste, ki bodo prišle z mano. 😀
Robi ne bo nič preveč okupiran, vsaj ne z moje strani, mene je moja mama naučila, kar je njo njena babica, hecno miej zdaj, ko se spomnim da mi moja babica, ki je mojo mamo za kar nekaj let preživela, tega ni nikoli rekla, namreč, Andere Mütter haben auch schöne Söhne….. ccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] haha Obratna psihologija, prijateljica. Ko ženska reče Ah, ne, sploh ne, me ne zanima, v resnici pa Ja ja naj pridejo in ji že žarijo očke.
@it: le glej, da bo uravnoteženost spolov na pikniku, da se ženske ne bodo preveč razkokodakale in bo frčalo perje (al leteli prazni Nutelini kozarci). Se mi zdi, da so ženske manj glasne, če je zraven par simpatičnih tipov ;))
haha Obratna psihologija, prijateljica. Ko ženska reče Ah, ne, sploh ne, me ne zanima, v resnici pa Ja ja naj pridejo in ji že žarijo očke.
@it: le glej, da bo uravnoteženost spolov na pikniku, da se ženske ne bodo preveč razkokodakale in bo frčalo perje (al leteli prazni Nutelini kozarci). Se mi zdi, da so ženske manj glasne, če je zraven par simpatičnih tipov ;))[/quote]
Krivokljun, najbolje da mi, ki ne bomo šli na piknik, druge pošljemo po vroč kostanj. Če bodo preživeli, gremo naslednjič tudi ostali tja. :))
haha Obratna psihologija, prijateljica. Ko ženska reče Ah, ne, sploh ne, me ne zanima, v resnici pa Ja ja naj pridejo in ji že žarijo očke.
@it: le glej, da bo uravnoteženost spolov na pikniku, da se ženske ne bodo preveč razkokodakale in bo frčalo perje (al leteli prazni Nutelini kozarci). Se mi zdi, da so ženske manj glasne, če je zraven par simpatičnih tipov ;))[/quote]
Krivokljun, najbolje da mi, ki ne bomo šli na piknik, druge pošljemo po vroč kostanj. Če bodo preživeli, gremo naslednjič tudi ostali tja. :))[/quote]
Si mislila pod vroč kostanj mlade samske simpatične tipe? Ampak na naslednjem pikniku potem taistih žensk in tipov ne bo, ker bodo šli raje kam v dvoje ;)) In boš spet na istem, lol
Btw, zakaj pa ti ne prideš?
Krivokljun, saj midve ne veva, kateri je simpatičen in kateri ne, razen če ti koga osebno poznaš od tu gostujočih. Mislim, da se neko hudo parčkanje ne more zgoditi, baje obstaja samo en uradni forumski par :)), neuradno pa kdo ve.
Jaz bom takrat že na dopustu, daleč stran od čevapčičev, pleskavice, ražnjičev ipd. 🙂
Ne razburjaj se, no.
Saj “tepček” je pravzaprav ljubkovalni izraz za mladega ali vsaj po razmišljanju (in delovanju) mladega fanta.
Si mi s svojimi besedami (in dejanji) tako deloval.
Kar težko verjamem, da bi odrasli moški tako pisali. Ni v njihovem stilu oz. so prerastli to fazo, ki jo ti očitno še nisi.
Ne gre toliko za sekiranje, kot gre za nek nesmisel, da je predsodek tovrstno povabilo (na piknik povabilo, da ne bo pomote), da je tako moralno dvomljivo. Oz. celo nekaj, kar izvablja posmeh, zafrkancijo, pa čeprav od nekih nedoraslih fantičev.
Res, si predstavljaš med kakšnimi ljudmi se sprehajamo ko gremo po ulici. Kar srh me spreletava.
Robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, prosim, če zbrišeš off topice in očitno provokacijo!!!! Mislim da si organizatorica zasluži resno temo.
Če bi en tip hotel pridet, bi se lahko že prej prijavil, saj je piknik odprt za vse (normalne osebke), očitno ni niti začetnega posta prebral, kaj šele vseh 5 strani, ampak je prišel izključno provocirat. Ja, poročen pa oče najstnika pa sredi vroče nedelje pisari na forum, pa daleč od prijaznosti. Podn.
In dvomim, da so taki žaljivi posamezniki dobrodošli kjerkoli, ne samo na dotičnem pikniku.
Seveda imaš pravico povedati kaj misliš.
Verjetno bi bilo zraven tiste teme na SČ še dobro dodati, da so vezani prav tako vabljeni. Samo zato, da se ne bi kdo obregnil in začel pretiravati z nekim “sexparty-jem”
Povabilo, kjer je bilo omenjeno, da so vabljeni vsi, ne glede na staž ali leta, pa je bilo že objavljeno na SČ.
Da še enkrat ponovim..Vabljeni ste vsi. Vezani in nevezani.
Za prepucavanja pa lahko odprete novo temo. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.