Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečanje

Srečanje

Matjažko je sam en velik otrok, on bi na pikniku rabil varstvo :))).

Matjažko je sam en velik otrok, on bi na pikniku rabil varstvo :))).[/quote]

Ni panike. Tudi to bi se dalo uredit. Če ne drugega, bi pa sosedo poklicala, da bi priskočila na pomoč.

Ne, ne pridem. Če bi rekel, da pridem, potem zagotovo ne bi manjkal, ker zakaj bi bil neodločen? Ker od teh kandidatov tukaj, ki so sprva rekli, a pridejo, jih po moje verjetno 80% ne bo prišlo…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko je sam en velik otrok, on bi na pikniku rabil varstvo :))).[/quote]

Bi me vzela v naročje in me malo zagugala na kolenih kot majhnega otroka? Ali raje obratno ,a ne, da jaz tebe vzamem v roke? Teh 65 kg bi že zdržala moja kolena – odvisno od položaja, kako bi se naštimala, požez ali pa po dolgem… 😀

Če, če, če….S tem si jaz ne morem pomagati. Ne morem delati na pol. Treba je resno zastaviti ali pa nič.
Enkrat se piše, da bi prišla, drugič spet ne bi prišla….[/quote]Mislim d aizvedba piknika ne bi smela biti odvisna od mojih če stavkov tukaj razen tega je neresno, da bi se o taki stvari resno pogovarjali na javnem, ki smo že itak ugotovili, da je tu dosti zafrkancije. V ta namen so zasebna sporočila, kontakti. In tuid tisto slepomišenje z nerazkrivanjem nickov se mi zdi neumno, se strinjam z boomom, razen tega, saj znamo šteti do pet, itak bi bili verjetno prepoznavni brez fotk. Razen če je resnično namen, da se vsi “fajn imamo”, da se torej ne odpirajo nobene debate, da smo vsi kot neki brezbarvni vodeni kloni, se v vsem strinjamo in si molče kimamo.
Tudi nikjer nisem napisala , da pridem na piknik. In zdaj naj bi imela slabo vest, ker si si premislil zaradi mene in moje prijateljice krivokljunčice, ki sploh ne vem če je mislila, d anaj partnerji ne bi smeli biti zraven… Neumno.
Robi, it ima štiri otroke in službo, ti imaš menda dva otroka in službo, jaz trenutno nimam redne službe in imam nič otrok, iz tega se da sklepati, kdo ima več časa (se zafrkavati in provocirati, biti neresen,…), ampak ni pa to merilo za neko splošno (več)vrednost, vsak ima pač svoje življenje, razen tega so vajini otroci bili verjetno vajina želja in kolikor poznam take primere, je to nekaj, zaradi česar vse kar počneš, delaš boljše, tako pravijo, in verjamem, da je tudi v vajinem primeru tako. Sicer pa razumem, če misliš, da imaš piknika in soorganizacije zadosti.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

To bi pa res rad slišal zakaj ta razlika med gorami in morjem. :-)))[/quote]Ni nič kunštnega, na morje lahko grem sama, v gore pač je včasih mogoče pametno če se ne gre sam, v mojem primeru sploh, ker imam rahlo razštelano orientacijo (ne samo intuicije!) nisem faunus na primer 🙂 🙂
Še vedno velja da bi raje šla v gore ali na morje ali bom mogoče delala kako deseto stvar, mogoče celo kako družbeno koristno delo, kot bila moteči element v živo… kot kaže, sem že tu.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Se mi je čudno zdelo, zakaj tako dolgo nisi odgovoril na moj post. Pa nisem bila prepričana, ali morda ne preverjaš, če imaš kakšnega otroka, da boš lahko it odgovoril, ali pa si le brskal po moji kartoteki, da si prišel do mojih kg. :)) Skratka, če se boš tako obiral, se ti lahko zgodi, da bom vmes zaspala ;)).

OK!

PIKNIK BO!!!

Danes še javite na Robitov mail, ali preko ZS-ja, če kdo želi spoznat še koga vizualno, predvsem pa, če se želi imeti fajn, biti vpet v prijateljsko druženje, kramljanje ob zvokih glasbe, hrane in pijače, predvsem pa nasmejanih obrazov.

Jutri začnemo potem z zbiranjem prispevkov.

Aja, pa ne grizemo!!! 🙂

Spodila? lol Kvečjemu spodbudila debato, za kar si mi lahko samo hvaležen 😉 Ker je očitno, da se folk zbudi samo, kadar ga špikneš, ne pa kadar ga prijazno vabiš, da se izjasni. Kolikor vem, pa itak šteje prijava na ZS ali mejl, ne pa kokodajsanje vseh nas na javnem. In kje piše, da se jaz nisem že prijavila recimo?

Imaš prav. Glede na to, da nihče ni nič napisal v to temo, se mi je zdelo da tudi če bi jaz napisala svoj pogled, ne more biti večje spremembe (kot vržeš kamen v zrak … kako naj bi vedla da bom zadela jato ptičev? ;)) Morda sem res bolj omejena, kar se piknikov tiče, glede spoznavanja čistih neznancev. Saj navsezadnje so tudi tile poznani neznanci na MŽ čveku popolni neznanci v živo. Še jaz sem bila tista, ki trdim da se v živo drugače obnašamo (čeravno imamo enaka prepričanja tako na forumu kot v živo) kot v virtuali.

Včasih se je treba malce skregat (bom naknadno prebrala vaše 35-stopinjske poste), da se potem energija lepo porazdeli in balansira.

Saj sem imel voljo, da se dobimo. In ti si še edini resen iz tega foruma, ki je ostal resen.

Razočaran sem na Krivokljunko in njenim komentarjem, da njo moti, če pride partnerka ali partner od nekoga.
In ker se je prijavil nekdo, ki bi rad prišel s partnerko, naj zdaj njemu napišem, da zaradi varnostnih razlogov naj pride rajši sam, ker krivokljunko moti, če pride kdo, ki ne piše tu gor ?[/quote]

haha Dobro, da je celega sranja zdaj krivokljun kriva. Razočaran si nad mano, Robi? Zakaj le? Ker sem povedala to, kar čutim? Ali vedno odreagiraš tako … presenečeno/šokirano, če ti nekdo napiše svoje zadržke? Kaj pa resnica, ki osvobaja? Ali je ta zaželjena samo toliko časa, kakor dolgo pelje vodo na čigav mlin? Oz. povedano drugače, okej sem bila, ko sem pisala resno in spodbujala folk, naj pride, ko pa sem izrazila svoje mišljenje (zadržke, občutenja, whatever to poimenuješ) pa sem postala nekdo, ki je bolje,da ne pride, ker odganja folk? Odganja? Če nekdo ne pride, ker klobasam tule, potem naj res ostane doma.

Očitno je, da nisi razumel, o čemer sem pisala, je bolj ugotovila “it”, čeprav ne v celoti. Ne rabimo se v popolnosti razumet, da bi lahko shajali. Lahko pa skušamo (se trudimo) spoštovat različnost drugega in ga ne popredalčkat, da je neustrezen/užaljen/ihtav in ostalo.

Ženske moraš malo pustiti čakati, jih mučiti z odtegovanjem pozornosti, se delati hladnega in nedostopnega, ko vidiš, da se mečejo za tabo, ali pa ji celo prepovedati pogovor, vprašaj Katenjko.. :)))))) hahah šala mala 😀

Se ne strinjam. Vsak izmed nas prispeva svoj delež k izgledu in neki predstavi, ki jo potem doživljamo, ko vse skupaj preberemo.
In ker vas je večina takšnih, ki radi uporabljate “če” stavke in se zafrkavate, vse skupaj zgleda kot neresno zafrkavanje in kot skupina nezrelih ljudi, ki se niso sposobni zmeniti nič resnega.
Kar morebitnega interesenta, pa naj bo naključni bralec ali nekdo ki piše, odvrne, saj dobi vtis, da je vse le zafrkancija.

In kdor ima namen priti, napiše da pride, kdor nima, pač napiše, da ne pride. Simpl.
In kdor nima namena priti, mu ni treba smetiti teme in ustvarjati neko zmedo.

Zakaj pa potem na javnem pišeš, da ne prideš, če se si recimo prijavila ?
Zakaj zavajati ljudi ?
Do mejla nimajo vsi dostopa, da bi videli realno stanje in kdo pride in kdo ne.
Kaj pa, če bi nekdo prišel le, če bi ti prišla ? Na forumu pa prebere, da te ne bo, pa se še sam ne bo prijavil.
Potem pa me sama v posmehovalnem načinu vprašaš…:” A samo dva sta se prijavila..Samo jaz, pa “it” ?”
Vse skupaj zgleda kot norčevanje. Seveda iz nas samih.
Vzpodbujanje je, da odločno poveš, da prideš, da drugi vidijo, da so tu gor tudi resni, ki mislijo resno.

Imam občutek, da ste se nekateri ustrašili cele situacije, ker niste pričakovali, da bo stvar sploh resna in prišla tako daleč, kot je. Da bo vse skupaj ostalo le pri zafrkanciji, kot ponavadi.

Zato, ker nobenemu nisem dolžna polagat računov, ali bom prišla ali ne, ker si zagotovil anonimnost. Resna prijava se smatra ZS ali mejl in tega se drži.

In ja, na žalost je MŽ čvek en velik [sup]kurnik[/sup], če še nisi opazil. Mnogi smo te opozarjali, pa si pisal o transparentnosti in tem, da je vsakemu vse dovoljeno, tudi če te pošlje v 3 pi*ke materine. Tudi tale tema se je spridila, pa še sam si sodeloval v zafrkanciji. Nikjer nisem javno zapisala, ali pridem ali ne. Nisem odgovorna za komentarje pišočih o pikniku (vsaj 10 avtorjev je bilo, ne bom izpostavljala poimensko) in njihovi volji ali ne. Tako da ne prelagaj gnojnice, ki se ti je nabrala, name. Tega ti niti podrazno ne pustim. S tem pisanjem si pa prekoračil mojo mejo.

Zato, ker nobenemu nisem dolžna polagat računov, ali bom prišla ali ne, ker si zagotovil anonimnost./quote]

Glej, ne razumem, kako je mogoča anonimnost, če greš na piknik? Tako da se z nikomer ne pogovarjaš ali pa pogledaš v tla, ko te kdo vpraša, katera si s foruma? To nima smisla, ni logično, da bi se nekaj skrival za anonimnostjo, če pa greš ravnonekam z namenom druženja in spoznavanja….

V vsej tej ihti (da si sposodim Onetov besednjak) si preslabo prebral. Če grem, na pikniku gotovo ne bom anonimna, tukaj na javnem pa tega res ne mislim razlagat. Ne da se mi citirat izjav pišočih, ki so manipulirali svoje izjave, da morda pridejo ali se bodo celo skrivali za grmom ali podajali jagode ali se gugali nekomu v naročju ali metali Nutello v glavo …

Krivokljunka,
včasih moški res nimajo pravega načina izražanja, in se potem vse bere kot nek napad. Ampak glede na to, da z Robitom debatirava o vsem skupaj, si upam trditi, da te ni ničesar dolžil, enostavno spraševal. Saj veš…

Je pa res, da mnogokrat na sploh moški člani tega foruma, pri svojem pisanju ne uporabljajo nekih mehkih, neposrednih besed, ampak povejo brez zadržkov, kar se mnogokrat potem prebere kot grobo izražanje. Jaz res v njegovih besedah nisem brala neko jezo, ki bi jo stresal na tebe.

Ne razumem pa, s čim je prekoračil mejo?

Z natolcevanjem o moji neresnosti, pa o tem da sem ga zasmehovala (če že, ga je točno 1 post pred mano zmedena_samica) in o tem, da folk zaradi mene (mene, pa koji faktor sem jaz tu?) ne bo prišel.

In jasno, odgovoril pa ni na moja podana vprašanja, samo izstrelil je svoj šaržer.

Lej, razumem, vsem je vroče, vsi smo mal tečni, ampak vseeno, gnojnice si ne zaslužim.

Saj pa je to čvek in zato je skoraj vse dovoljeno in želite imeti sproščen čvek.
Prav tako me lahko vsak pošlje v 3pm.

Razložil sem le razloge, zakaj sem obupal nad soorganizacijo piknika. In kot sem napisal, je to zato, ker sem dobil občutek, da je vse skupaj zafrkancija in premalo resnih kandidatov.

Meni je vseeno, pa čeprav je to kurnik. Ne morem pa organizirati resnega dogodka, kot je piknik, če ni dovolj resnih kandidatov.

Ne gre se zlivanje gnojnice nate ali na koga drugega. Ampak le govorim o sebi in o tem, kako doživljam vso situacijo.

Katenjka je prav tako že večkrat bila razočarana nad mano. Pa je nikoli nisem obtožil, da zliva gnojnico name.

Potem pa izvoli še vsem ostalim “neresnežem” v tej temi napisat isto, kot si meni, ne da mene izpostaviš kot dežurnega krivca, ki je kriv za propad/neodziv piknika.

Morda nisi opazil, ampak si se odzval obrambno in impulzivno. Če omenjaš anonimnost, se tega drži, ne da drezaš v ljudi, da se razkrijejo.

Potem pa izvoli še vsem ostalim “neresnežem” v tej temi napisat isto, kot si meni, ne da mene izpostaviš kot dežurnega krivca, ki je kriv za propad/neodziv piknika.

Morda nisi opazil, ampak si se odzval obrambno in impulzivno. Če omenjaš anonimnost, se tega drži, ne da drezaš v ljudi, da se razkrijejo.[/quote]
Saj pa sem napisal:

Bi še jaz nekaj dodala…

Resnično, tudi meni ta “neresnost” ni všeč. Nekdo ki bere, bere na svoj način, in ne more slišati tona besed, ali gre za resno zainteresiranost, ali za zafrkancijo.

Zato pa je bilo od začetka napisano, da dejte povedat, če imate sploh interes.

Nismo vsi študentje ali brezposelni, da bi si lahko zmišljevali, kdaj imamo prosto ali pa ne. Nekateri hodimo v službo. Urnik nam je določen. Ne moremo si kar zmisliti, da bi imeli dopust, dan, dva… prej, včasih rabimo to vedet tudi mesec dni prej. Že iz tega vidika, da lahko nekdo v službi žrtvuje dopust, ali kakorkoli drugače uredi delavnik, potem pa se izkaže, da gre samo za zafrkancijo, no, to pa se tudi meni ne zdi ravno prav.

Morda nisi opazil, ampak si se odzval obrambno in impulzivno. Če omenjaš anonimnost, se tega drži, ne da drezaš v ljudi, da se razkrijejo.[/quote]
Saj pa sem napisal:
[/quote]

Koliko uspem prebrati vse kar se odvija v tej temi, lahko sklenem, da je tale naš “ptiček” precej temperamentne krvi 🙂
Krivokljun, ne jemlji vsega tako osebno.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Dragi ženske in moški….
ne morem verjeti svojim očem; pa vi še iz ene tako prijetne teme, kot je piknik, naredite celo štalo? Kakšni osebki ste se nabrali tu na kupu, pa to človek ne more dojeti!!! Vam čisto verjamem, da vam v resnici ni do piknika, saj zgleda niste sposobni enega konkretnega čevapa konkretno obrnit, raje bi prej razvili debato pa se po možnosti še začeli obtoževati med seboj 🙂
Neverjetni ste res. Ubogi Robi, ponudil je plac in dobro voljo, zdaj se mora pa še kregat z vami kaj je mislil, ko je rekel, in zakaj tistega, česar ni rekel, ni mislil in kaj bi bilo, če bi res mislil, kar ni rekel pa je v resnici rekel…..
Ja kako se boste pa pogovarjali, če ne znate reči bobu bob? V prispodobah, skriti vsak za svojo anonimnostjo? Najboljše, da prinesete vsak svoj računalnik s seboj pa se skrijete za njim…svašta.

Hahahaha…a vseeno dobro napisano 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

džizs :-))))))))

Konkretno tisto o grmu sem jaz dodal, ko sem napisal, da me ne bo, skupaj z mežikajočim smajlijem. Pa, a ti vsako napisano besedo vzameš tako za res in celo za manipulacijo ali ti zdaj samo prav pride?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close