Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečanje

Srečanje

Celo tako zadržani, da niti na srečanje ne upajo. 🙂

Res ne morem verjeti..Toliko kompliciranja, kot da se menimo za teroristični napad na Ameriko, ne pa za en bogi piknik.
Nihče ni nikdar rekel, da kdo mora priti…Ampak, da toliko komplicirate in cincate okrog tega, je pa res tu mač. Če ste tudi v realnosti takšne, potem ni čudno, da nobenega ne najdete. Seveda so potem krivi moški, ker ni ta pravega (odločnega) “dedca”.

Ti si pa mal nesramen. In zakaj bi hotla k takemu sploh?

Nisem ista kot reg. pupapupa, da ne bo nesporazuma.

Celo tako zadržani, da niti na srečanje ne upajo. 🙂

Res ne morem verjeti..Toliko kompliciranja, kot da se menimo za teroristični napad na Ameriko, ne pa za en bogi piknik.
Nihče ni nikdar rekel, da kdo mora priti…Ampak, da toliko komplicirate in cincate okrog tega, je pa res tu mač. Če ste tudi v realnosti takšne, potem ni čudno, da nobenega ne najdete. Seveda so potem krivi moški, ker ni ta pravega (odločnega) “dedca”.[/quote]AM ja Robi, saj imaš prav, sicer ne vem, kaj ima piknik veze s parčkanjem, kolikor vem boš ti itak s svojo tam, ker je menda ne moreš v klet zaklenit ampak ok.. pod drugo verjetno veš, da je rečimo večina tistih, ki pisari sem, malo specifičnih značajev. Prav p aima tudi krivoključica, saj naj bi šlo ravno za srečanje tistih, ki se tu pišemo, z namenom, da se več ne bo odpiralo tem “vizualizacija” ccc… sicer lahko naredimo vseslovenski piknik… no saj ne vem, kaj je zdaj namen, najboljše pač da ga ni in pričakovanj tudi ne. Pač če je komu malo dolgčas da tisti dan ne bo bluzil po teh straneh… jaz bi šla raje v gore, če se kdo najde… ali pa na morje, za tja se ne rabi nihče najti…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

In ga pač ne bo. Vsaj pri meni ne.
Če ga želite imeti, si izberite drugo lokacijo.

Zdaj pa imam jaz občutek, da malo preveč od mene pričakujete. Jaz več kot lepo povabit – v tej fazi, res ne morem.

Jaz mislim, da je to srečanje imelo začetke v zamisli, da se spoznamo, če se že vsakodnevno “srečujemo” tu, na MON-u, če se tu tkejo prijateljska znanstva, da si potrdimo / ali pa ovržemo, varnost v izražanju, da bomo lahko še bolj svobodni, sprejeti. Jaz za sebe vem, da nič rada ne tavam v lažnivi sigurnosti in sem odprta za resnico, spremembe, pa če so še tako boleče. Strahu pač ne bom pustila, da bi me oviral.

Če pa drugi pisoči tega ne vidijo na tak način oz. se bojijo ali karkoli, pa jaz res ne morem nič narediti. Kako le? Saj sem samo “It”, dve črki, nič več. Čarobne paličice pač nimam. Imam pa ciganske karte in “znanje”, ki se je name preneslo od moje babice… Turško kavo pa tudi lahko skuham… 🙂

Če ga želite imeti, si izberite drugo lokacijo.[/quote]No sedaj pa imamo :)))
Kje je pa vsa tista modrost, da te lahko neke neznane “punčare” vržejo iz tira?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj je vse samo pokazatelj, kam kdo spada…

Če ga želite imeti, si izberite drugo lokacijo.[/quote]Ma očitno res ne znam pisati katastrofa, mislila sem najboljše da ni namena in pričakovanj v zvezi s piknikom, ne pa piknika. Sicer kar se mene tiče se mi nič ne zdi slabo, ali ga imate samo v dvoje ali z vsemi s starševskega čveka… nooo a mi lahko opravičite prosim… missverstaendnis… Robi, pa še štajerc si, sem misilila da če pridem imela vsaj s kom po naše za govorit….

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Če ga želite imeti, si izberite drugo lokacijo.[/quote]No sedaj pa imamo :)))
Kje je pa vsa tista modrost, da te lahko neke neznane “punčare” vržejo iz tira?[/quote]
Kaj naj imam piknik sam s sabo ?
Oz. z dvema ?

Če ni interesa, ga pač ni. Jaz ne bom nobenega silil ali prepričeval.

Sem vedel kako bo in kakšen je profil večine žesnk tu gor, zato sem že takoj na začetku povedal, da se jaz ne bom ukvarjal z organizacijo.
Seveda pa razumem, da “it” ob 4 otrocih in službi nima veliko časa za internet, pa sem se ponudil, da ji vseeno pomagam.
Če pa ni dovolj interesa, pa nisem jaz kriv. Oziroma, če sem jaz razlog, ker sem nesramen, pa lahko imate piknik kjerkoli drugje.

Če, če, če….S tem si jaz ne morem pomagati. Ne morem delati na pol. Treba je resno zastaviti ali pa nič.
Enkrat se piše, da bi prišla, drugič spet ne bi prišla….

To bi pa res rad slišal zakaj ta razlika med gorami in morjem. :-)))

Če se takšno srečanje že organizira, ali ni potem bolj smiselno, da se tam tudi predstavi kdo je kdo na forumu? Glede na tu napisana pričakovanja mislim.

Jaz bi vseeno pustila nekoliko ta vrata odprta… Dejte prespat, kdo bi pa ne bi, pa mogoče bi, pa ni siguren, pa se do jutri zjasnite.

Zato pa se je spraševalo sprva sploh za interes.

Kar se pa piknika za 2 tiče, pa se jaz, Robi, s tabo ne strinjam. Jaz mislim, da če bi komu ustrezalo se srečat, spoznat, tudi samo s tabo ali mano… mislim, da je tudi to lahko lepo srečanje, ne nek žur v stilu Rock Otočca, pač pa prijeten, družaben popoldan, kjer se malo pogovoriš, no, veliko pogovoriš, nekaj poješ, spiješ… Zakaj pa ne, le zakaj ne…

Sicer pa je tudi Andreja napisala, da bi prišla, pa še par iz SČ… kolikor sem brala.

Lahko se predstavimo, jaz se vsekakor bi. Če pa kdo ne bi želel, pa pač ne bi. Ampak mislim, da bi potem, ko bi se videli, da takrat več ne bi bilo zadržkov s predstavljanjem, da bi se počutili zadosti “varne”/sprejete, da bi povedali, kdo smo na forumu.

Zmente se. Jaz se več ne bom s tem ukvarjal.

No sedaj pa imamo :)))
Kje je pa vsa tista modrost, da te lahko neke neznane “punčare” vržejo iz tira?[/quote]
Kaj naj imam piknik sam s sabo ?
Oz. z dvema ?

Če ni interesa, ga pač ni. Jaz ne bom nobenega silil ali prepričeval.

Sem vedel kako bo in kakšen je profil večine žesnk tu gor, zato sem že takoj na začetku povedal, da se jaz ne bom ukvarjal z organizacijo.
Seveda pa razumem, da “it” ob 4 otrocih in službi nima veliko časa za internet, pa sem se ponudil, da ji vseeno pomagam.
Če pa ni dovolj interesa, pa nisem jaz kriv. Oziroma, če sem jaz razlog, ker sem nesramen, pa lahko imate piknik kjerkoli drugje.[/quote]Kaj pa vem če si nesramen, meni se nisi zdel, mogoče samo malo (preveč) vzkipljiv?

Sedaj si tak kot Krivokljunka, ki je nekako začela s tem in ko so se izjasnili oz začeli “mutit” je bila nekako užaljena(?) in je tako tudi reagirala. To je naredila tudi sedaj, ko je izvedela, da se zadeva odvija nekoliko drugače kot si je sama zamislila, da naj bi se.
Sedaj, če je želela le s kom popit kavo/sok/pir….. naj bi sama izpeljala zadevo. Če si se ti (in it) laotil tega in celo ponudil prostor! je razumljivo, da boš postavil tudi pogoje oz povabil kogar pač želiš pa če je to komu prav ali pa ne. Kdor pod temi pogoji želi naj pride, če mu zadeva ni, pa tudi prav. Itak se tu oglašajo/mo ljudje vsak iz svojega razloga in sploh na začetku ni (skoraj) nikomur interes, da se razkrije. Tudi če nalima (lepo) fotko nne moreš vedet, ali je res njegova. lahko na drugi strani sedi neka “motena” oseba in se predstavlja s sliko svoje pol mlajše sorodnice/sorodnika….. Niti ni pomembno za to kar se gremo tu.
Tudi če si bil hinavski ali kaj podobnega nimaš interesa se kazat v živo ljudem, ki si jih namenoma prizadel, lahko so pa tu še to čisto tehnične ovire in ne moreš prit. Mogoče te je kdo zaprl v klet in ne moreš ven, recimo… :)))

Tako, da mislim, da se ne rabiš ozirat na vsako (užaljeno) mnenje in imaš lahko nekaj več lastne volje če si že “capo di banda” 😉

Če zadeva bo, bom prišel pa tudi če z Robijem (ali pa sam) sediva na vrhu drevesa in sva tiho dokler bo spodaj direndaj “nežnejšega” spola…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj sem imel voljo, da se dobimo. In ti si še edini resen iz tega foruma, ki je ostal resen.

Razočaran sem na Krivokljunko in njenim komentarjem, da njo moti, če pride partnerka ali partner od nekoga.
In ker se je prijavil nekdo, ki bi rad prišel s partnerko, naj zdaj njemu napišem, da zaradi varnostnih razlogov naj pride rajši sam, ker krivokljunko moti, če pride kdo, ki ne piše tu gor ?

Saj sem imel voljo, da se dobimo. In ti si še edini resen iz tega foruma, ki je ostal resen.

Razočaran sem na Krivokljunko in njenim komentarjem, da njo moti, če pride partnerka ali partner od nekoga.
In ker se je prijavil nekdo, ki bi rad prišel s partnerko, naj zdaj njemu napišem, da zaradi varnostnih razlogov naj pride rajši sam, ker krivokljunko moti, če pride kdo, ki ne piše tu gor ?[/quote]Ha, ha, ha…..
Mogoče pa ona le ne bi samo kavo pila…… :/ :\\

Pa ne moreš bit razočaran nad nekom, ki tako očitno kaže svoja (mlada) leta 😉 Saj bi lahko pričakoval kaj takega in te ne bi smelo to iztirit.
Si prebogato vizualiziral njeno (brezjajčno) pecivo, sedaj si pa razočaran k ga ne boš mogel okušat? :))))) 😀

Dejte punce bodite malo bolj …. ne vem kaj, ne samo pisarit o neki duhovni rasti, dodani vrednosti, energijah…. niste pa toliko da bi zmogle nekomu dat roko in ga v oči pogledat… :/
Čemu je potem vse to pisanje namen?

Če jo partnerka moti, potem je imela druge načrte s tabo, tako da vzami to ohlapno, bo pač samo kavo popila brez deserta. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če jo partnerka moti, potem je imela druge načrte s tabo, tako da vzami to ohlapno, bo pač samo kavo popila brez deserta. :)))[/quote]

Kdo bi si mislil, da si nekatere forumašice obetajo toliko od navadnega piknika. :)) Mene ne bi motilo, če bi tisti, ki ima partnerko, prišel z njo.

Če jo partnerka moti, potem je imela druge načrte s tabo, tako da vzami to ohlapno, bo pač samo kavo popila brez deserta. :)))[/quote]

Kdo bi si mislil, da si nekatere forumašice obetajo toliko od navadnega piknika. :)) Mene ne bi motilo, če bi tisti, ki ima partnerko, prišel z njo.[/quote]

Jaz pa Krivokljunko razumem.

Mi je poznano to. Se spominjam, ko sem kot srednješolka “delala” kot prostovoljka z otroci, in smo zaradi tovrstnega dela imeli tudi “delavnice” s psihologi, pa tudi v smislu povezave skupine. In tako je ena izmed “iger” bila, da smo se prijeli za roke, sklenili krog, nekaj pa jih je ostalo zunaj kroga. Mi, ki smo bili krog, smo imeli nalogo, da nikogar ne spustimo v krog, in tisti, ki so bili zunaj kroga, so imeli nalogo, da morajo po vsej sili priti znotraj kroga. Cilj igre je bila povezava, da držimo skupaj, sklenemo tovarištvo, si pomagamo kot eno, kot skupina, ki mora držati skupaj. Je bilo drugim zelo težko priti v krog. Kateremu je uspelo, je moral takoj z nami dihati kot eno, tvoriti še bolj trden krog. Se spominjam, da jih je par na koncu kar jokalo, ker niso in niso mogli priti v krog.

Mislim, da nas tako viti. Ta forum kot krog. Nas, ki tu gor pišemo, kot tiste, ki smo v krogu. Razumete?

Vsaj tako si jaz razlagam njene razloge za napisane besede.

Predlagam, da se predstavimo z imeni.
Kdor želi, bo potem povedal še nick, kdor ne, pa ne. Ni panike, tako je bilo vedno in odlično deluje.

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Kdo bi si mislil, da si nekatere forumašice obetajo toliko od navadnega piknika. :)) Mene ne bi motilo, če bi tisti, ki ima partnerko, prišel z njo.[/quote]

Jaz pa Krivokljunko razumem.

Mi je poznano to. Se spominjam, ko sem kot srednješolka “delala” kot prostovoljka z otroci, in smo zaradi tovrstnega dela imeli tudi “delavnice” s psihologi, pa tudi v smislu povezave skupine. In tako je ena izmed “iger” bila, da smo se prijeli za roke, sklenili krog, nekaj pa jih je ostalo zunaj kroga. Mi, ki smo bili krog, smo imeli nalogo, da nikogar ne spustimo v krog, in tisti, ki so bili zunaj kroga, so imeli nalogo, da morajo po vsej sili priti znotraj kroga. Cilj igre je bila povezava, da držimo skupaj, sklenemo tovarištvo, si pomagamo kot eno, kot skupina, ki mora držati skupaj. Je bilo drugim zelo težko priti v krog. Kateremu je uspelo, je moral takoj z nami dihati kot eno, tvoriti še bolj trden krog. Se spominjam, da jih je par na koncu kar jokalo, ker niso in niso mogli priti v krog.

Mislim, da nas tako viti. Ta forum kot krog. Nas, ki tu gor pišemo, kot tiste, ki smo v krogu. Razumete?

Vsaj tako si jaz razlagam njene razloge za napisane besede.[/quote]

A partner od organizatorja bi pa moral biti izključen? :))) Pa bognedaj, da bi kdo prišel z otroci, ker so “izven kroga” . 🙂 To je brezvezno kompliciranje za moje pojme…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko,
saj jaz ne pravim tega. Jaz pravim, da sem dobila asociacijo na Krivokljunkin odziv. Lahko gre za podobne občutke, za podobno izhodišče za občutke, lahko pa tudi ne.

Meni odgovarja, da pride kdo s partnerjem ali kar celo družino. Jaz sama imam tudi celo “četico” doma, tako da če bi eventuelno otroci rabili primerno družbo, bi se skor ziher kaj našlo.

Matjazko, ti imaš kakšnega otroka, mogoče. A ti prideš na piknik?

Andreja,
a tebe lahko potem kar štejem? Boš sama ali v družbi koga?

A ja, če bi kdo želel koga ob sebi, pa je drugače samski, torej brez prartnerja, lahko zaradi mene pride tudi v družbi prijatelja, oz. kogarkoli pač.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close