Srečanje
Aja? Prišli naj bi tisti, ki tule sploh ne sodelujejo? A ni point v srečanju s tistimi, s katerimi debatiraš in bi jih načeloma želel spoznat, ne pa še vse ostalih, po možnosti njihovih partnerjev, s katerimi pa res nimaš nič skupnega? Tole bo spet eno grupiranje, vidim …
Koliko se jih je realno javilo, Robi, z MŽ čveka? Imam občutek, da noben.
Aja? Prišli naj bi tisti, ki tule sploh ne sodelujejo? A ni point v srečanju s tistimi, s katerimi debatiraš in bi jih načeloma želel spoznat, ne pa še vse ostalih, po možnosti njihovih partnerjev, s katerimi pa res nimaš nič skupnega? Tole bo spet eno grupiranje, vidim …
Koliko se jih je realno javilo, Robi, z MŽ čveka? Imam občutek, da noben.[/quote]
Tvoj občutek je napačen. In jaz ne vem kdo je tisti, ki se je javil in če sploh piše tu gor. Saj želite biti anonimni.
Prav tako ne vem, zakaj nekdo ne bi smel priti s partnerjem ?
A naj ženo za čas piknika zaklenem v klet ? 🙂
Ne poznam pa nobenega, razen Iztoka. Pa še z njim nisem nič debatiral na prejšnjem pikniku, zato je isto, kot da ga ne poznam.
Zato ne vem, o kakšnem grupiranju pišeš.
saj nisem pisala o tem, da kdo ne sme na piknik, sam kolikor vem, je ideja od “it” nastala na moji podlagi, ki se je pa tikala tistih, ki tule dnevno sodelujemo, ene 20 komadov je to 🙂 V smislu, kako bi bilo fajn, če bi namesto da nas 5 istočasno klofa po tipkovnici, se raje srečali na eni kavi 😉
Če te prav razumem, imaš eno prijavo z MŽ čveka? O.o
Tvoja žena in otroci so jasno zraven, če si ti gostitelj, mislila sem ostale. Tako kot je marko lepo napisal, da nima njegova punca nič z MON-om, ker ne sodeluje. Mogoče ima to vezo s tem, da se imaš vsaj s kom za pogovarjat, če ti bodo ostali “čudni”? Kao partner oz. frend.
Grupiranje v smislu, da se družijo na srečanju tisti, ki se poznajo, ostali pa ko jih je*e, če ždijo v enem kotu s 3 čevapi in pol pojedenim kozarcem Nutelle 🙂 Spoznavaš nekoga, ki ti je od prej neznan, tako se tud lažje led prebije, ker si “prisiljen” pristopit k drugemu, ga pozdravit in načet nek pogovor (pa čeprav je to uf, kako sem živčen, ker ne vem ali sva na forumu “prijatelja” ali si “skačeva v lase”) :))
Joj, Robi, zdaj ga pa prav serješ!!! Zakaj si pa dal obvestilo o mon pikniku še na Starševskega? Šele zdaj vidim, da je tam. A nisi rekel, da je vseeno, če sta samo 2 ali 3-je? Kaj je sploh point tega piknika? Da jih čimveč pride al da se spoznajo tiste osebe, ki načeloma pišejo skupaj?
V glavnem, razočarana sem. Sploh ne štekam teh masovk, ko je važna kvantiteta, ne pa kvaliteta. Brezveze.
Krivokljun, veš kaj to pove? Da bi se lahko ti bolj angažirala v svoji podobni temi, ne pa zgolj obelodaniš idejo, potem pa stisneš rep med noge :-))
Ne vem, čemu si razočarana – WTF? Upam, da si ne domišljaš, da je folk iz MŽ čveka kvaliteta, folk iz starševskega čveka kvečjemu kvantiteta :-/
Moja tema je bila samo preblisk, ne pa povabilo na srečanje. Kot rečeno, če bom kdaj vabila, se registriram in bo to samo pijačka, ne pa piknik.
In očitno ne znaš brat ali pa imaš spet “tiste dneve”, point srečanja je spoznavanje tu pišočih, se pravi nekoga, ki ti je načeloma okej, zanimiv, zabaven, se morda tudi kaj zravsala ipd., ne pa nekoga iz enega X foruma, s katerim nisi živ dan spregovoril niti črke. Mene ne zanima spoznavanje kr enih oseb, ampak teh tule, vas 20 komadov. Poznam vaše pisanje, razmišlljanje, fore, neka osnova je, kajne. Če mi ne bi bilo kul, ne bi pisala sem, in verjetno je pri ostalih podobno. Ideja je nastala, ker je par oseb reklo, da bi se srečalo, zdaj pa če še tistih ne bo, je res vse en ku*rac.
Vse skup ena velika neresnost. Veliko hrupa za nič. Poleg vsega so na tem forumu ljudje, ki so ipak bolj zadržani, kot na Starševskem recimo. Kako boš privabil take ljudi, ki so bolj mirni, zadržani, v hordo enih, ki se že poznajo od prej ali pač, ki so total nepoznani tem ljudem.
Če je to postal vsesplošni MON piknik, pol smo se narobe razumeli.
Kolikor so mi stvari poznane, Robi piše tudi po Starševskem čveku.
Jaz tudi. Robi je včasih oz. še vedno, dosti pisal po SČ, tako da pozna tudi nekaj ljudi, ki piše po SČ. Jaz Robita “poznam” še iz časov aktivnega pisanja po Starševskem čveku. Pa še pa še bi lahko pisala…. Sem tudi sama včasih dosti pisala, brala… na Starševskem.
Predvidevam, da je objavil za piknik prav iz tega namena, ker se tudi na Starševskem najdejo ljudje, s katerimi ima nek kontakt, za katere predvideva, bi se lahko imeli fajn v njegovi oz. naši družbi.
Jaz stvari vidim take… komur se Robi zdi oseba, ki bi jo bilo vredno tudi v živo spoznati, bo na to srečanje prišel. Ali pa jaz/mene. Ampak za mene ni potrebno, da sem prisotna, če komu ne bi to odgovarjalo. Jaz za sebe vem, da se lahko “pogovarjam” tako z 20+ oz. tu nekje, kot 80+ in vse na vmes. Pogovarjam sem dala namerno pod narekovaje ravno zato, ker imam v mislih aktivno poslušanje. Jaz v družbi ne rabim veliko govorit, kar še ne pomeni, da ne poslušam, pravzaprav ravno to pomeni, da poslušam, postavim kakšno podvprašanje, poslušam… Seveda tudi kaj povem, če le moj sogovornik ni ves presrečen, da je prišel do besed, do možnosti izpovedi. Jaz vem, da ljudje zelo radi govorijo o sebi, če so le v tej izpovedi sprejeti. Sicer sem pa tudi taka, da se rada pošalim – na svoj račun, velikokrat se tudi nasmejim svoji lastni “neumnosti”.
Ja, lepo bi bilo, da bi na srečanje prišli tudi ostali fomuraši. Meni bi bilo vsakega zanimivo spoznati, vsakemu bi dala priložnost, da se mi “predstavi”. Ampak se bojim, da marsikdo iz takšnih ali drugačnih razlogov ni pripravljen stopiti ven iz anonimnosti. Nekateri ne morejo, drugi ne želijo, tretji se (česa) bojijo. Jaz za sebe lahko rečem samo to, jaz nisem Bavbav, da bi se me moralo bati. Mene se še otroci ne bojijo.
Tako, da… kdor želi, naj pride.
Oprosti, res ne znam brati, razumem še manj. Le glej, da se boš prijavila, da vsaj ti ne zatajiš v to kar verjameš za razliko od nas ostalih; navsezadnje morda ni vsem v interesu, da bi se VSI iz M/Ž čveka srečali v živo – dokaj klavrno početje svoja pričakovanja posploševati na druge (vse skupaj prebrano lahko dojameš kot, da imam spet “tiste” dneve, me ne moti).
@zmedena_samica: kolikor vem, ti nikoli nisi bila lih fan za srečanje, pisala sem o tistih, ki so izražili željo (jaz, it, robi, boom, faunus, jp1991 pa še kdo, ki sem ga najbrž pozabila).
@it, očitno sem narobe razumela cel koncept. Meni je srečanje smiselno s tistimi ljudmi, s katerimi imam kaj skupnega. In na piknik MŽ čvekovalcev bi prišla, na kak drug mon piknik pa ne. Saj se boste tudi brez mene imeli fino, v to ne dvomim. 😉
Krivokljunka
kako pa veš, da tisti, ki pišejo na Starševskem, ne pišejo tudi tule… Jaz velikokrat na Starševskem napišem kaj, pa se niti ne registriram, ker je res, da se tam bolj odgovori na vprašanje, kot debatira. Tu sem vedno registrirana, tam pa izjemoma.
Ne bodi razočarana, če odziv tukajšnjih fomurašev ni podoben tvoji osebnosti. Te vidim, po vsem napisanim, kot dekle, ki nima težav s čustvovanjem, z imeti nekoga rad, biti z nekom prijatelj. Zelo lepa lastnost, ampak če drugi niso takšni še ne pomeni, da se moraš kar stran obrniti.
Sem sedaj pomislila na eno temo, ko se je pisalo, kaj narediti, če te nekdo (partner) “odriva” stran, in so bili vsi nasveti, da ga pustiš na miru, se na nek način odmakneš. Jaz pa sem pomislila, od kdaj pa odmaknjenost zbližuje ljudi. Mislim, da je drugim (in sebi) potrebno dati možnost. Ne siliti, seveda ne, pač v smislu, tu sem, takšna sem, če sem ti všeč, bodi z mano.
In to je tudi to srečanje. Simbol, kar se mene tiče, za tu sem/smo, če sem/smo ti všeč, sedaj imaš priložnost, pridi, bodi z mano/nami. Za vse nas.
Tole pa res nima smisla Krivoklun, sama se niti ne registriraš, sicer pišeš bolj ali manj pod istim imenom, nekateri želijo ostati anonimni in od teh res ne moreš pričakovat, da ti bodo povedali kje kaj pišejo. Kaj ima navsezadnje to veze?
Drugače pa če pišeš iskreno in govoriš resnico, česa se bojiš?
Mogoče res ni za pisat naslov javno tistih nekaj ljudi, ki bo prišlo ti pa tudi ne morejo naredit škode, če zvedo ime ali pa nik. Saj se lahko predstaviš pod izmišljenim imenom, če se bojiš, če se ti zdi da ne bi bilo dobro da zvedo kdo je napisal. Ne vem kaj bi s tem :/
Nima smisla.
Drugače sem imel namen nabrat jagode, ki si jih sama zamudila 😉 Samo če niti ne upaš prit, kaj šele povedat ime/nik niti ne vem komu jih bi dal….. 😉 :)))
In to naj bi bilo srečanje z “znanimi neznanci” 🙂 saj ne moreš vedet, mogoče si pa kdo želi prit, ki samo bere in nič ne piše. Kaj bi ti takšne spodila? Ah daj no…..
Razmišljam o smislu, no saj ura je prava, malo dlje pač lahko spim, pišem pa že zbluženo… ne vem v čem je stvar, da bi se skrivali, saj v živo ne smemo nadaljevati tem iz tukaj… saj menda si bomo potem še vse isto pisali ko se bomo/boste videli. To mije edini razlog zaradi katerega študiram če naj pridem… ne bi rada še ubila katenjke….
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.