Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečanje

Srečanje

Pa nadaljujmo….

Datumu v juliju, ki so na razpolago so 7.7., 14.7., 21.7. in 28.7. – torej sobote.
Prosim da zainteresirani napišite, kateri datum komu najbolj ustreza in sicer do konca tega tedna.

Jaz osebno predlagam 14.7. , ker ni tako daleč pa spet ne tako blizu, in imamo dosti časa, da se v miru dogovorimo, uskladimo in privat uredimo vse potrebno, da smo potem res lahko ob srečanju neobremenjeni.

Kaj pa ostali?

Pa prosim če tudi javite, koliko bi vas prišlo, torej ali pridete v ednini, ali dvojini ali množini… 😉

Ako me je iko što pitao, mi ustrezata prva dva datuma, ker imam potem dopust in me ne bo.

Tebi vsi ustrezajo?

Evo tukajle označite datume, ki vam ustrezajo. Kakor je bilo že rečeno imate čas do konca tega tedna: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFpmMnUtb2Q1ZS0zNkE2bkxRTHBSdXc6MQ

__________________________________________ Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!

Evo tukajle označite datume, ki vam ustrezajo. Kakor je bilo že rečeno imate čas do konca tega tedna: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFpmMnUtb2Q1ZS0zNkE2bkxRTHBSdXc6MQ%5B/quote%5D
Čas za glasovanje se je iztekel…
Kakšni so rezultati ?

Ker ste skoraj vsi glasovali za 14.7.2012, naj bo piknik ta dan.

Ima kdo kakšne predloge, želje…

Kdo zdaj pride ?
Krivokljun, Japkica, Katenjka, jp1991, it, On_, Spider, faunus, Marko (?)……Sem koga pozabil ?

Mene si preveč štel.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kako preveč ? Napisala si, da prideš.
Zdaj pa sem razočaran….Še posebej zato, ker skozi kulinarične sposobnosti in skozi delo v kuhinji izražaš ljubezen….Pa bi bil vesel kakšne tvoje pozornosti v smislu vegetarijanske specialitete.

Kako preveč ? Napisala si, da prideš.
Zdaj pa sem razočaran….Še posebej zato, ker skozi kulinarične sposobnosti in skozi delo v kuhinji izražaš ljubezen….Pa bi bil vesel kakšne tvoje pozornosti v smislu vegetarijanske specialitete.[/quote]To bi pa mogoče šlo, pošljem po kom drugem.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Berem, da pretirane gneče ne bo, predvidevam da ne bo možno ohraniti anonimnost oz da bo vsak povezan z nickom iz foruma hote ali nehote :-))))))))) Ja, pozabil si sebe 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Berem, da pretirane gneče ne bo, predvidevam da ne bo možno ohraniti anonimnost oz da bo vsak povezan z nickom iz foruma hote ali nehote :-))))))))) Ja, pozabil si sebe ;)[/quote]Gneča je lahko tudi če sta samo dva 😉
Samička a ti se pa kujaš?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Očitno se je tudi namesto mene nekdo prijavil. 🙂

Me pa ta termin žal ni.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Berem, da pretirane gneče ne bo, predvidevam da ne bo možno ohraniti anonimnost oz da bo vsak povezan z nickom iz foruma hote ali nehote :-))))))))) Ja, pozabil si sebe ;)[/quote]
Pa sem res pozabil sebe..:)

Še vedno pa lahko kdo ohrani anonimnost, če želi. Na starševskem pikniku nas je bilo nekje 10, pa nekatere ženske niso hotele izdati svojih nickov in nihče ni rekel, da bi morale. Zato je strah odveč.
Kdor želi biti anonimen, se javi na e-mail, da dobi podatke o lokaciji in to je to.

Berem, da pretirane gneče ne bo, predvidevam da ne bo možno ohraniti anonimnost oz da bo vsak povezan z nickom iz foruma hote ali nehote :-))))))))) Ja, pozabil si sebe ;)[/quote]

Saj sem rekel: bo po okoliškem grmovju. :-))))

Očitno se je tudi namesto mene nekdo prijavil. 🙂

Me pa ta termin žal ni.[/quote]
Za kateri termin pa bi ti bila ?

Berem, da pretirane gneče ne bo, predvidevam da ne bo možno ohraniti anonimnost oz da bo vsak povezan z nickom iz foruma hote ali nehote :-))))))))) Ja, pozabil si sebe ;)[/quote]Gneča je lahko tudi če sta samo dva 😉
Samička a ti se pa kujaš?[/quote]

Ne, ni potrebe niti občutkov za kujanje 🙂 Morebiti bi prišla, toda trenutno gledano ne vem, če bom imela 14.7. čas, nimam drugih zadržkov kljub temu, da sprva nisem bila za 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kdaj pa bi imela čas ?

Kdaj pa bi imela čas ?[/quote]

Res ne vem, lahko pa se potrudim prilagoditi, naj kar ostane definirani datum.

Mene si preveč štel.:))))

Nisem rekel, da pridem, hecal sem se, da pridem in se bom pretvarjal, da sem matjažko.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Niste resni.
Res sem razočaran….

Robi, tud iz tega razočaranja se lahko kaj naučiš o sebi. Meni se zdi lepo od tebe, da si ponudil prostor (in organizacijo), ampak očitno interes za spoznavanje v živo, ni tako velik, kot za “spoznavanje” preko neta. Še vedno živimo vsak svoje življenje s svojimi prijatelji, družinami,…vsak na svojem koncu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Interes je…A strah pa še večji….

Marko, čemu posplošuješ oziroma odločaš namesto drugih? Po prebrani temi nikakor ne bi mogla trditi, da tvoj zaključek velja za vse.

Ja, tudi ti bi se lahko končno že enkrat nekaj naučil!

Razočaran nad čem, neznanci? Ti morš bit pa res nežna duša…

Glej, to je forum. Folk piše, se zajebava…Nikjer ne piše, da se morajo ljudje tudi resnično srečati.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

To sem pa res…:)

Saj ne pravim, da se mora…Nekateri so pokazali interes, pa sem ponudil možnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close