Srečanje
Ne, bilo nas je 14 iz MŽ čveka in 22,5 iz starševskega, ena bila v 5. mesecu nosečnosti, dve pa še nista vedeli, če sta ali nista…
sedaj pa dovolj, iz katerega čveka si ti, tega nicka se ne spomnim ccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Kje pa se to čuti ?
Razmišljam podobno kot Katenjka, da zaradi srečanja ne bo razlike, saj v par urah ne moreš spoznati neke osebe.
Naša prepričanja so še vedno ista in še vedno delujemo tako, kot smo prej.
Katenjka…To pomeni, da te nič nič presenetilo in da smo bolj ali manj takšni, kot si si nas predstavljala ?
Saj tistemu, ki že prej ni bilo do srečanja, bo iskal le potrditve in razloge zakaj ne bi prišel.
Kot na primer Princess, ki piše, da ne spada v našo družbo.
To je res, da se praktično ne kuha…Jaz sem ga kuhal kakšnih 5 minut, ker ga je bilo malo več. Dal sem okrog 400 gramov in trikratno količino vode.
Seveda brez mleka, ker bi se lažje odpovedal solati, kot pa pecivu…:)))
Ostala zelenjava in čebula se je dodala, ko se je kus kus že ohladil.
ob takih pisanjih in delanju norca iz tukaj prisotnih, skratka to kokodakanje, sarkastičnost in delanje se pametnih /čeprav so daleč od tega/ raznoraznih tukaj pisočih. podn, da mu ni para.
kdor prebere gornji post katenjke, ve o čem pišem.[/quote]
Kaj pa to, kar sama pišeš ? To pa je čista resnica ?
In zakaj pa potem še ti pišeš tukaj, če je podn ?
Robi, hvala za gostoljublje in odlično postrežbo. Bila je odlično izbrana lokacija.
Pohvala vsem, ki ste in smo zraven sodelovali, brez skupinskega dela tudi ne bi šlo. Predvsem rezanje, pa to. Super ste bili.
P.s.
Kar sem odnesla s sabo je že uničeno in v zadovoljnih želodčkih prijateljev.
“Firbčno bitje” kaj si tako našpičeno?
“Navidezni preprosteži” so tudi v resnici preprosti (v dobrem pomenu besede!) in se, da čisto lepo komunicirat v njimi tako, da če se res ne nosiš (pre)visoko zaradi svoje zunanje podobe (za katero itak nihče ne ve če je res takšna kot si jo nalimala tu 😉 bi se lahko vklopila v našo družbo, če si pa želiš ob prihodu rdečo preprogo…. ih, potem je pa res bolje, da ostaneš doma. 😉
Tvoja vizualizacija je v mojem primeru kar dobro uspela tako da nima smisla da bi fotke limal, res izgledam na tisti sliki nekoliko mlajši drugače si pa zadela… 🙂
A da bi bilo naslednjič srečanje pri meni z jagodami in penino? :)))
Kaj pa vem, to bo predolgo za čakat (na jagode). Kaj pa kostanjev piknik in sprešane jagode v nekaj penečega? 😉 :))))
Za bazen bo takrat malo prehladno razen če boste prišle v štrikanih kopalkah, iz muherja….? Samo kot sem izvedel vam štrikanje ne leži najbolje…. Lahko pa da vas sprešane jagode tako razgrejejo, da bo še voda v bazenu zavrela….. 😉 :)))
To bi potem bila družba o katerih ti lahko samo sanja vsaka ….. rožica 😀
Dva pola, ne strinjam se, polov je lahko toliko kolikor je oseb na MŽ čveku – lahko pa si vsi prizadevamo, da bo samo en pol (toda niti za tega ne vem, če je potreben). Glede pomislekov, da bo zdaj drugače odkar sem nekatere v živo srečala sem pa povsem mirna, mnogo premalo časa in preveč obrazov, da bi si lahko ustvarjala še neka nova mnenja – že cel dan po tihem ugotavljam, da po tem srečanju ne bo nič drugače “viseti” na mon-u. Zagotovo bi pa vas lahko še več prišlo, upam da se na naslednjem vidimo 🙂
Pa ne vem, Robi, nisem imela nekih predstav, da bi morala kaj popravljati. Sicer pa ja, v bistvu sem si vas kar tako predstavljala, saj tudi tista začetna potegavščina pri meni ni uspela hehe :)))Mogoče sem si it, ko sem jo prvič tukaj brala, drugače predstavljala, pa sem to predstavo spremenila že davno pred srečanjem… pač ko sem jo malo več brala oz. najkasneje ko mi je poslala zelo prijazno zasebno sporočilce.
Sicer pa ja, kako si si pa ti nas predstavljal? A ni vse skupaj full prehitro minilo in pravzaprav sploh ne bi bilo slabo če bi tja proti jeseni to ponovili? In pa še tistemu na čast, ki se je nekaj skrival po grmovju…
Je pa lepa ta vaša dolenjska, se bi jo dalo zamenjati za slovenske gorice, če ne bi videla nuklearke blizu, ne pač resno, edino pri nas je še malo bolj strmo…
Aja seveda hvala za pecivo, jaz jem to bolj počasi, vsak dan polovico tistega, kar ostane :))))
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Ja res je, pretresljivo… noro… :)))))) barva oči, odtenek je isti… majčkeno mlajši, ja, mogoče lansko leto, On_ :))))
Mi pa ni jasno zakaj je matjažko namerno tako sfalil kar se mene tiče, ko me je vendar videl. Mogoče je kakšna povezava s tem, kako mu ne delujem ali kaj je že pisal…Ah še dobro, kako tragično bi bilo, če bi hotel iti na primer na kavo z mano in bi jaz brezupno iskala identifikacijske projekcije v njegovih kompleksih… :)))))
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Hej, On_
a ti imaš tudi vinograd doma? Kaj pa če se dogovorimo pa naredimo nekaj “udarniškega”. Kot naprimer trgatev, ali ličkanje koruze (predvidevam, da jo imate posajeno, ali pa ne???). Kaj pa če še prej pridemo pomagat spravljat seno domov, na senik, mislim da bi tovrstnega opravila se še Matjazko udeležil (ali kateri drug MON-ovec, s kakšno MON-ovko zraven, seveda…) 🙂
(Lahko) bi luštno blo.
Hej, On_
a ti imaš tudi vinograd doma? Kaj pa če se dogovorimo pa naredimo nekaj “udarniškega”. Kot naprimer trgatev, ali ličkanje koruze (predvidevam, da jo imate posajeno, ali pa ne???). Kaj pa če še prej pridemo pomagat spravljat seno domov, na senik, mislim da bi tovrstnega opravila se še Matjazko udeležil (ali kateri drug MON-ovec, s kakšno MON-ovko zraven, seveda…) 🙂
(Lahko) bi luštno blo.[/quote]Imel sem vinograd, sedaj ga nimam več, bi se pa našel kakšen, ki bi bil vesel pridnih rok za obiranje in klenih brentačev, ki bi se lahko izkazali v moči in vzdržljivosti, ko bi se z nadrešano brento grizli v strmino…. 😉
Koruza bo pa pri Matjažku za krhat in ličkat (kožuhat) in še vsem prisotnim bi lahko razložil kako in zakaj stojijo storži…. 😀
Se pa bojim, da fant ne bi zdržal pritiska vseh dam, ki bi bile v dvomih zaradi njegovih odgovorov/predstavitve skrivnostnega sveta koruznega storža in bi zastavljale podvprašanja, ki bi jih on imel za pikrost, zoprno ujedljivost in željo po zamorjenju drugega z lastnim negativizmom. Veš Matjazko nežnejša bitja so že po “defoltu” vedno v dvomih, na nas pa je, da jim znamo, zmoremo, hočemo….. te dvome razblinit 😉
No, dokler si pa samo fante in še nisi mož (v pravem pomenu besede) pa lahko zmotno v njih vidiš pikrost, zoprno ujedljivost in željo po zamorjenju drugega z lastnim negativizmom.
Dej bodo malo bolj “dec” in naj te ne zamaje vsaka sapica, ki jo nežnejša bitja povzročajo s svojimi krilci…. 😉
http://www.youtube.com/watch?v=2kTsYGhJPEs
Sem opazil, da ste gledale nezaupljivo in da vam nekaj ni štimalo. 🙂
Tu nekje…..Občasno je že vsaka v kakšni temi na forumu, podala kakšen podatek o sebi. Na primer barvo las, postavo, značaj….
Ti Katenjka si večkrat omenila, da si zadržana in da boš verjetno le tiho sedela v nekem kotu….Si pa bila v resnici kar presenetljivo zgovorna. Mogoče zato, ker smo bili vsi bolj zadržani, pa smo se zato lažje “poštekali”. 🙂
Res je. Kar naenkrat je bil večer….Potem sem še moral ta malega loviti in sploh nisem imel možnosti, da bi šel s samskimi puncami na sprehod…:)
Kaj šele, da bi šel v hribe…:)
Lahko bi res ponovili…Kakšen kostanjev piknik bi bila dobra ideja.
Ja, nč, potem, bomo pa kostanj nabiral… :-)[/quote]Kaj želiš povedat, da te matjažkovi koruzni storž(i) ne zanimajo, ti bodo ljubše bodice kostanja? 😉 :)))
Bi pa bil to pravi vegetarijanski bio piknik, kostanj in mošt in prenočišče v hotelu slama…
Ja, nč, potem, bomo pa kostanj nabiral… :-)[/quote]Kaj želiš povedat, da te matjažkovi koruzni storž(i) ne zanimajo, ti bodo ljubše bodice kostanja? 😉 :)))
Bi pa bil to pravi vegetarijanski bio piknik, kostanj in mošt in prenočišče v hotelu slama…[/quote]
On_ …
storži. Hm.. O enem pravkar razmišljam… 😉 … in ni Matjazkov… 🙂
(Zdaj pa res ne vem, čigave misli so bolj “grešne”. 🙂 )
Ne zanima me kam spadaš, niti o katerih in kakšnih družbah sanjaš, dejstvo da si cvetka (neumna ali pa motena) pa žal ne moreš kar tako spremeniti. By the way: ne sanjam o družbah (karkoli že to neki po tvojem pomeni?), jih živim za razliko od tebe in nimam ti biti z ničimer zavistna, res ne. Malo se moraš bolj potruditi, da boš morda našla kak vzrokec, za katerega tako globoko upaš, da me nekje nekaj “boli”. Ti kar išči, pravijo, da tudi slepa kura zrno najde :-))))))
Bo kar držalo, kar pišeš. 🙂
In ker si ti prav tako et-duša, kot sama trdiš, potem ne moreš rečt, da ne spadaš med nas. Jaz čutim, da veliko bolj spadaš med nas, kot si upaš ali dovoliš priznati. Zaradi občutka, da ne spadaš na ta svet, se je pri tebi pretirano razvil občutek vzvišenosti, ki ti ne dovoli čutiti tistega, kar izpolnjuje tvojo dušo. Zaradi občutka, da te nihče ne mara, si se umaknila v svoj svet, a znova in znova te tvoja duša in podzavest s svojo ranljivostjo spominja na to, kdo v resnici si in kam spadaš.
Šele, ko boš sposobna utišati svoj ego, ki je ustvaril ogromno raznih iluzij, boš spoznala resnico o sebi.
Prišel bi pa videl. Mislim, da nobena od nas prisotnih ni tako slabo zgledala, da bi se lahko na račun tega upravičeno delali norca. Priznam, da tistih tvojih visokoletečih kriterijev žal nobena ne izpolnjuje (D košarica, blond čupa do trtice in pol metra velika rita), tako da bi res ostal na srečanju erotično ravnodušen in bi se spet moral doma tolažiti s slikami iz neta :-)))
ON
Morda pa sem jaz preobčutljiv za zamah kladiva za nekatera “nežna bitja”, da bi kaj podeskal z njimi, ker so iz pretrdega lesa, bi se žebelj zvil!? :)))
Če bi se vojskovali, dvomim, da bi bile ženske v vlogi vojskovodij in politikov kaj drugačne. 😀
To je bolj kulturno-družbeno stereotipzirano razmišljanje, da so ženske kaj bolj nežnejše.
Dejansko niso, le da družba spodbuja pri njih takšno vedenje že od majhnih nog.
Dovoljeno je, da je ženska čustvena, celo zaželjeno je.
In obratno pri moških, pri nas pa je dovoljeno biti nečustvena klada, ampak to tudi ne pomeni, da to smo, a ne? 😀 Ti si tam nekje na Dolenjskem v neki šumi med medvedi gor zrastel, pa niso toliko občutljiv. Imaš precej drugačen okus za ženske kot jaz, jaz bi to ličkal koruzo z bolj senzibilnimi, da zna z občutkom, drugače bi klasi pokali in bi naredile več škode kot koristi. phaha :)))
princes, se mi zdi, da je spet vprašanje časa, kdaj boš “za vedno” užaljena odšla in čez 24 h spet pisala. 🙂 Sedaj bo to že ene četrtič? 😀 Rekla si ,da si “star-edovsko” občutljiva, kar morda drži, ampak bolj za svoje potrebe. Namreč če isto stvar, ki jo ti drugim izrečeš, tebi nekdo napiše, si pa hudo užaljena. Da si “nekaj več” od drugih, kar je pomenilo to, da poznaš družbo iz “višjih krogov”, kamor imaš le ti dostop, je pač snobovska oholost.
Forum je zaprt za komentiranje.