Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečanje

Srečanje

Nemogoče.

Verjetno te je zamenjal z mano… :-)[/quote]

Kakšna si ti, ve verjetno bolj Robi? 😀
Sem slišal, da sta skupaj delala maso za čevapčiče. Je dal dovolj popra? :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Robi, se da vseeno izbrisati moje slike z mon-a. Če pomislim kakšni so tu gor raje za vsak slučaj, če se dajo pobrisati, prosim jih lahko izbrišeš?

Tri so tukaj:
http://med.over.net/forum5/read.php?124,7745162,page=2

Dve sta tukaj:
http://med.over.net/forum5/read.php?124,7897299

Thank you!

To pa ti verjamem, da mu nisi erotično privlačna, saj ne dosegaš normativov “popolnih” žensk z napihnjenimi joški in meter in pol ritnim obsegom…Saj veš…Tistih, ki jih Matjažko lepi sem gor. 🙂

Nemogoče.

Verjetno te je zamenjal z mano… :-)[/quote]Ne ne, ti si prav simpatična, ne poznam prav dosti mamic štirih otrok, ki so tako simpatične, ne vem, kaj te dela takšno, ali otroci ali partner (se mi zdi, da bi s njega dalo še malo zaposliti :))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

A nisi napisala, da sva midva oba et-duše ?
Kakšno energijo pa čutiš od mene ?

S čim pa bi ga ti zaposlila ? Še z več otroci ? 🙂

Ja sumim da znaš biti et, od tebe čutim blago, nežno energijo, umirjeno, open minded.

To pa ti verjamem, da mu nisi erotično privlačna, saj ne dosegaš normativov “popolnih” žensk z napihnjenimi joški in meter in pol ritnim obsegom…Saj veš…Tistih, ki jih Matjažko lepi sem gor. :)[/quote]Dobro no, je napisal erotično vzpodbujevalno da mu ne delujem, ne vem zdaj, kako bom še lahko kdaj spala spričo tega, to se menda nanaša na moj agresiven in zatežen karakter ali kaj je mislil…ah menije pa to neskončn erotično privlačno, da nekdo vse dni prečumi za računalnikom, lepi une slikce, piše “čustvene” odgovore in v oblakih lebdeče jungove in košičkove teorije (in po novem celo kritike nanje!), tu ne gre zanemariti, da so te teorije rezultat raznoraznih praktičnih izkušenj funkcionalnih in nefunkconalnih zvez in življenj kot takih (lastnih in njunih pacientov) , ampak matjažko to malenkost pač prezre… ponoči raje ne napišem kaj dela…aja ko dežuje, se mu joče alan ford, ki ga ker je tako zavzet za računalnikom niti umakne ne, kaj šele da bi okno zadelal…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

S čim pa bi ga ti zaposlila ? Še z več otroci ? :)[/quote]Kaj pa vem no, saj menda jih ima zadosti, naj še malo bolj pazi na mladiče ne pa da bi se sam šetal z drugimi samskimi ženskami na sprehode…ccc

To pa ti verjamem, da mu nisi erotično privlačna, saj ne dosegaš normativov “popolnih” žensk z napihnjenimi joški in meter in pol ritnim obsegom…Saj veš…Tistih, ki jih Matjažko lepi sem gor. :)[/quote]

hehe. Kdo pa pravi, da so mi te lepe? 😉 Meni je vse naravno lepo. 🙂
O vizualnosti žensk pa sicer ne dajem javnih ocen, ker je to tudi v veliki meri subjektivno, kar je komu všeč, čeprav tudi določeni kriteriji za “relativno” objektivno lepoto obstajajo, npr. če gledamo povprečje, kaj je komu všeč, potem je jasno, da so nekateri moški in ženske bolj željeni pri nasprotnem spolu. Glede erotične neprivlačnosti pa sem ciljal le na značajske poteze ali morda na “energetsko neskladnost”, kakor bi se izrazila Princeska, in ne na vizualno podobo.

Robi, če skrajšamo in preidemo na bistvo – to pomeni ,da bi te rada … :)))

Dobro no, je napisal erotično vzpodbujevalno da mu ne delujem, ne vem zdaj, kako bom še lahko kdaj spala spričo tega, to se menda nanaša na moj agresiven in zatežen karakter ali kaj je mislil.

Pikrost, zoprna ujedljivost in želja po zamorjenju drugega z lastnim negativizmom, pač niso karakteristike, ki bi jih iskal niti pri ženskah niti pri moških, kaj šele, da bi bi bilo v tem kaj “erotično vzpodbudnega”, če je nekdo tak “štor” in napiše vse, kar mu pade na pamet, zato pa sem omenjal Spiderja, če sta bratec in sestrica. ;))

Čigav kuskus… 🙂

Skuhaš kuskus, pač nekje polovico kuskus-a in polovico zelenjave. Od zelenjave daš polovico paradižnika in polovico kumaric. Eno čebulo na to mojo količino. Malo limoninega soka in zeliščno sol. To je sol z začimbami.[/quote]

awww *vrže kup pepela nase* prišla je info da je to Robi delal… koliko je to polovica kuskusa? 200g? koliko vode daš zraven? Pa zakaj daš vsega pol? Čebulo daš ko je že skuhan ali med kuhanjem, da se zmehča? Meni se kis sploh ni čutil, fino da si namesto njega dala limonin sok – paziš na naše želodce ;))

Mislim pa da nikomur ni v interesu spoznavat forumašev, ki pridejo samo čekirat ala firbce past. Bo treba kdaj tudi usta odpret, tako da … Tisti Boomov način druženja –> kukanje izza grmovja odpade.

Kdo tu piše nagativistično , se opredeljuje do internetnih neznancev, da so mu oz. niso erotično vzpodbujevalni(poglejte, to je noro, da vnašaš erotične elemente v internetno komunikacijo, ampak ok pač nekaterim tako tega manjka da pač ne morejo drugače)
Kje sem jaz pisala negativistično v zvezi s komer koli, še tistim,ki mi grejo na živce, poskušam napisati vzpodbudno, da se izlečijo svojih kompleksov, odvrnejo mrke oči z računalniškega zaslona in se mogoče prikažejo na pikniku… Ni te bilo, zakaj že :)))) ??

Thanx da si mi zbrisal slikce Robi.

Matjazko, kaj si zdj izumu da bi js Robija rada haha jaooo, sj sem samo napisala kako njegova energija pride skozi poste.

princess a ti si bivša manekenka, jest sicer ne pišem na ta forum me pa zanima če ste se kaj poparčkali, ker mi je ena punca rekla, da bo piknik zdej me pa po babje firbec matra

Hey, Svetilnik01, ne manekenka nisem bila, sem bila pa fotomodel leta nazaj. In mene ni bilo na pikniku, imeli so ga pa včeraj. Če se je pa kdo poparčkal to pa ne bi vedela:) Moraš druge akterje tu vprašati kaj so počeli.

Čigav kuskus… 🙂

Skuhaš kuskus, pač nekje polovico kuskus-a in polovico zelenjave. Od zelenjave daš polovico paradižnika in polovico kumaric. Eno čebulo na to mojo količino. Malo limoninega soka in zeliščno sol. To je sol z začimbami.[/quote]

awww *vrže kup pepela nase* prišla je info da je to Robi delal… koliko je to polovica kuskusa? 200g? koliko vode daš zraven? Pa zakaj daš vsega pol? Čebulo daš ko je že skuhan ali med kuhanjem, da se zmehča? Meni se kis sploh ni čutil, fino da si namesto njega dala limonin sok – paziš na naše želodce ;))

[/quote]kus kus se praktično ne kuha, tako da je čebula žal za tiste, ki je ne marajo surova, limonin sok je pa deloval kot vanish :))) da je kus kus spremenil barvo, sem najprej pomislila da je je to zaradi mleka, samo potem robi ne bi smel več jesti sladoleda, in peciva ker on ima omejeno količni mlečnih izdelkov /na dan ali pa po večurno bivanje na wcju ccc

Aja še tole, kuhanje je umetnost, ne toliko tehničarjenje, čeprav brez receptov ne gre.

Katenjka, hvala za tvoj insert, pa vendar čakam odgovor od prave kuharice 😉

Sicer je že prej bilo precej precej čutit razliko “mi in oni” ter “zoprni in simpatični”, “visoki in nizki” in zdi se, da se zdaj ta razlika še poglablja. Če je bilo prej več polov, postajata zdaj po pikniku bolj ali manj dva in bo treba resno razmislit o udeležbi na morebitnem naslednjem. Škoda.

Se strinjam Boom.

Jah škoda, draga princess in Boom…vajina interpretacija pač… Sama nikoli nisem delila ne vas tukaj niti v realnem živlnjenju tega ne počnem, na dva pola; samo kvečjemu na tiste, s katerimi lahko komuniciram in na tiste, s komer ne morem (strinjanje tu ni bistveno, gre za način) Drugo ja zdaj prijateljstvo, tam je nujno, da se z nekom strinjaš razumeš, po možnosti da lahko celo čas preživljaš skupaj…
Kolikor sem imela občutek, se tudi tam ni nihče polariziral, res pa je, do smo bili v večini bolj umirjeni, netemperamentni, kar mogoče tu iz pisanja ni toliko razvidno… aja nekje že ko se je stemnilo smo se spomnili tudi nate Boom, samo ni bilo več lešnikov, so jih tisti sparčkani vse pozobali, in potem te nikjer v grmovju nismo našli…

Čemu škoda? Škoda, ker so se ljudje zaštekali tudi če se na forumu niso? Ali škoda, ker misliš, da se brez piknika oz. srečanja v živo, ne da sfurat normalnih debat na forumu?

Mnenja ima še vedno vsak svoja, le drugače se jih bo bralo, morda manj stresno in manj našpičeno, kar je suma sumarum samo dobro.

No tu se razlikujeva že midve, prijateteljica, jaz bom vsakega brala popolnoma isto kot sem do zdaj, to je z varno distanco :)))
Namreč v nekja urah si ne moreš ustvariti niti popraviti mnenja, za to vsaj jaz rabim več mesecev, celo let, ker človek pač ni statičen stroj.
Sicer pa ja, je drugače, ko se z nekom vidiš. Ampak to sem, čeprav nimam intuicije in izkušenj s spoznavnjem preko interneta, (ok teh res praktično nimam) vedela že pred tem.

Bilo nas je 8 iz tega foruma MŽ-čvek in 15 ljudi iz Starševskega čveka.

sedaj pa dovolj-hvala za odgovor. To je pa veliko ljudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close