Srečanje
Ne vem, če se vidimo, glede na to, da bom spal cel dan. :)[/quote]
Ti bi raje spal kot se pridružil “veledogodku”? Raje priznaj, koga (vse) si se ustrašil :-)[/quote]
Da se bo mene katera ustrašila in pobegnila za kakšen grm:)
Kaj pa je to takega, če doma srečaš svojo ženo. :))
Razen, če jo srečaš ob nepredvidenem času. 🙂
Upam da takrat z jagodami!! In penino!! 😉
Luštno je izpadlo, čeprav bi lahko bilo malo bolj aktivno ;)))
Robi, tvoj kuskus je bil odličen in je prevagal tehtnico da si ga v bližnji prihodnosti kupim in naredim po tvoje. Zdaj samo še razkrij recept! 🙂
p.s.: Vse napečene dobrote so bile za prste oblizat, sploh ta sladke. Pohvale kuharicam in kuharjem ;))
Piknik je uspel v sproščenem in smejočem vzdušju, probaj kdaj, Princes’, namesto bodic uporabit liste, če že ne cveta 😉 Zdaj ti je lahko žal, da nisi prišla s svojim kuzarcem Nutelle … Samička ti lahko pove, kako so ji pasali tisti čevapi v laseh, mislim da od zdaj ne bo več imela težav z razbohotenjem las …
Ja dejte povedat, kako ste si povedali potem imena? oz. a ste se pol zmenili da si ne boste pravih imen omenjali tuki gor?
Antilopa pomojem da ne bodo preveč govorili tukaj gor zaradi varovanja podatkov. Pomojem da so se tako zmenili.
Sicer pa krivokljun sem resno razmišljala da bi prišla na ta piknik, samo se je nekako izkazalo saj ste okay ljudje samo jaz bi se težko ujela, da pa pridem tja samo žret bi pa bilo nesramno od mene.
Začneš z imeni, potem nicki, nadaljuješ s krajem bivanja, sedežem službe, poveš št. modrčka … in se greš vreč v bazen :)))
Moraš pa vedet, da forumi NI ISTO reala, kar jaz že skoz ponavljam (in se počutim res kot pokvarjena plošča). Marsikdo mi na forumu “ni všeč”, v živo pa je čisto znosen, celo bolje, zabaven in prav prijeten ;))) Seveda je možno tudi obratno.
Škoda da nisi prišla.
@Princess’, si že slišala za zasebnost? Sicer pa vsake oči imajo svojega malarja, enemu je lahko bilo všeč, drugemu ne, saj smo si različni, smo pa tud imeli eno nadzemeljsko temo 😉
Forum je zaprt za komentiranje.