Srečanje
Kdo bi prišel, Robi je ponudil prostor, kjer se bi lahko dobili, kaj rekli (in mogoče celo dorekli), torej, imamo prostor, poskrbljeno bi bilo za mir, naravo, hrano in pijačo, jaz bi se potrudila (po želji) tudi kolega nažicat, da bi s kitaro prišel, dobro voljo bi pa vsak s sabo prinesel, drug pri drugem bi se pa potrudili to tudi ohranit.
Kaj pravite?
En piknik/srečanje pa že zmorem spravit “pod streho”.
Mislim resno, zanima pa me, če še koga zanima, torej ali ima še kdo željo, da bi se tudi v resničnosti spoznali.
Robi je obljubil prostor, jaz sem obljubila organizacijo.
Če ima kdo kakšne posebne želje, naj pove, tukaj ali preko ZS.
Torej, ti bi prišla, kaj pa drugi. Prosim, resnično prosim, vsaj izjasnite se, da vem v katero smer lahko razmišljam (in delujem). So/ste pa vabljeni VSI. Tudi če se na forumu ne pojavljate vsakodnevno, mogoče pa bi se po takem srečanju z veseljem večkrat oglašali… Kdo ve…. (če bi sklepala po sebi, jaz bi vsekakor bila vesela, če bi spoznala še kakšno takšno/takšnega kot sem sama… 😉 …)
Sej nima veze, kdo je samski, tisto je bil bolj hec. Srečanje ni mišljeno kot vsesplošno pecarjenje, čeprav se eni tega ravno na netu zelo radi poslužujejo (v reali pa rep med noge).
@it, mogoče moraš napisat, kaj vse se bo peklo, da privabiš gurmane 🙂 Vidim da je moja virtualna ideja požela več pozornosti, noja, bomo pa 3je, tarok se da tud v 3 igrat ;))) Po moje najboljš da izvedeš zadevo ne glede na število udeleženih. Mogoče pa objavi kak mejl, da se ti še tja piše (za tiste, ki nismo registrirani).
Pa sticky je tud lahko ta tema, Robi 😉
Torej boš morala zadevo zastaviti: Piknik za mlade (verjetno pod 30) in samske. 🙂
ps; Robi, a misliš, da boš ti tudi vabljen? :)))
Sej nima veze, kdo je samski, tisto je bil bolj hec. Srečanje ni mišljeno kot vsesplošno pecarjenje, čeprav se eni tega ravno na netu zelo radi poslužujejo (v reali pa rep med noge).
[/quote]
Moja me ne bi pustila med same korajžne samice, ki so željne novih dogodivščin. :)))
[/quote]
Moja me ne bi pustila med same korajžne samice, ki so željne novih dogodivščin. :)))[/quote]
Pa pridita skupaj, saj ni treba nobenmu vedet, kater nick ima 😉
In kaj če ju ne bo? Ti ni v interesu nikogar drugega spoznat? No, zanimive preference spoznavanja imamo …[/quote]
Mah, pridem tudi drugače (če bom le imel kej časa), samo njiju bi pa res rad videl tam. :))
Sicer pa sem dosti mlajši od večine tukaj gor (vsaj kolikor mi je znano vas je dosti 30+. :))
Moja me ne bi pustila med same korajžne samice, ki so željne novih dogodivščin. :)))[/quote]
Pa pridita skupaj, saj ni treba nobenmu vedet, kater nick ima ;)[/quote]
Nemogoče, toliko brhkih deklet na kupu, saj ni neumna, da bi svojega moškega samega puščala med temi mesa željnimi živalcami. :)))
[/quote]
Matjazko (in ostali) lahko pridete v dvojini ali množini – če ima kdo otroke. Torej, s partnerji oz. družinica…
Super bi bila pomoč pri peki čevapov, pleskavic itd., jaz priskrbim roštilj, za pečenje bi pa prosila kakšnega strokovnjaka. Poskrbim tudi za (domače) pecivo, in koliko bo možnosti, tudi za bio zelenjavo – iz vrta.
Lokacija je Posavje – okolica Brežic. Vsi športniki in rekreativci, v bližini so okoliški hribi in možnost gobarjenja, sama hiša je na polovici hriba, vinska pot do hiše se vije med gozdno poraščenostjo, čudovit razgled, umaknjenost iz vrveža in sitnih sosedov. Za najbližjo sosedo verjamem, da bi se z veseljem pridružila in žurirala zraven, malo bolj oddaljeni sosedi pa z veseljem kažejo gostoljubnost z domačim cvičkom. Zraven je tudi reka Krka, in možnost spusta s kajakom po le tej. In seveda, vsi ki bi želeli del dneva preživeti na toboganih – zelo blizu so Četeške toplice.
Sigurno bi se našlo še kaj zanimivega, če bi radi združili še kaj več kot samo srečanje, torej kot izlet z lokalnimi znamenitosti, za zaključek pa piknik/srečanje pri Robitu.
Bi pa bil prvi termin šele v začetku julija, žal prej Robi ne more. Predlagam vikend oz. soboto.
Pa mail: robilin@volja.net
Tako, sedaj pa premislite in prosim, da se res izjasnite, da bomo lahko zadevo peljali naprej.
Še enkrat, vabljeni ste vsi, in niti ni potrebno, da se na srečanju “izdate” z imeni, ki jih uporabljate tuki gor. Enostavno pišite potem na mail, in nobeden vas ne bo na silo identificiral.
Vabljeni!
In kaj če ju ne bo? Ti ni v interesu nikogar drugega spoznat? No, zanimive preference spoznavanja imamo …[/quote]
Mah, pridem tudi drugače (če bom le imel kej časa), samo njiju bi pa res rad videl tam. :))
Sicer pa sem dosti mlajši od večine tukaj gor (vsaj kolikor mi je znano vas je dosti 30+. :))[/quote]
Če bi me samo rad videl jp, potem mi pošlji prošnjo in dobiš kako fotko na privat, ni problema. 🙂 Ker ni nujno, da tja pridem, čeprav se sliši zanimivo.
Predlagano srečanje, kakor berem ima bolj resen namen za razliko od podobne blef teme; toda kakorkoli razmišljam o lastni udeležbi, moram priznati, da bolje, da me ni, ker bi vam vse pojedla in spila, za popoln miting pa še po možnosti “naskočila” kakšnega oddanega/poročenega “samca”.
Bom raje kar doma v svoji prijetno topli & varni jazbini :-)))
Sicer pa sem dosti mlajši od večine tukaj gor (vsaj kolikor mi je znano vas je dosti 30+. :))[/quote]
Če bi me samo rad videl jp, potem mi pošlji prošnjo in dobiš kako fotko na privat, ni problema. 🙂 Ker ni nujno, da tja pridem, čeprav se sliši zanimivo.[/quote]
To ni to… Moraš prit. :))
Forum je zaprt za komentiranje.