Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečanje za NOVO LETO – bi se kaj dobili

Srečanje za NOVO LETO – bi se kaj dobili

Bowling? YEEEE 🙂

Meni je malo owkward da bi samo sedeli nekje za mizo in se gledali… sicer pa saj ni panike, bom šla na fatalčat…neprilagodljiva nisem, asocialna pač.. —

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Jaz bi si ogledala Lj, pa tudi bowlinga se ne bi ravno branila. Je že res, da še nisem nikoli, pa nič zato. Bi se pa sama sebi (in svojim začetniškim neuspehom) smejala…

V glavnem, jaz se lahko prilagodim.

Jaz bi si ogledala Lj, pa tudi bowlinga se ne bi ravno branila. Je že res, da še nisem nikoli, pa nič zato. Bi se pa sama sebi (in svojim začetniškim neuspehom) smejala…

V glavnem, jaz se lahko prilagodim.[/quote]Lahko bi ti šlo veliko lažje/bolje, če bi prej malo kuhančka spila, samo, če nočeš…. oz če praviš da ga ne smem drugim ponujat…. :/
Če ga Krivoklunčica ne sme pit iz mojih rok ga tudi tebi ne dam, ko imaš že tako (pre)bujno domišljijo 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Lendavske gorice.

Če ga Krivoklunčica ne sme pit iz mojih rok ga tudi tebi ne dam, ko imaš že tako (pre)bujno domišljijo 😉 :))))[/quote] Kostanjev piknik,sedaj pa še kuhanček-nič stvojih rok.Hi,hi,hi…….

Kostanjev piknik,sedaj pa še kuhanček-nič stvojih rok.Hi,hi,hi…….[/quote]???? Kaj sedaj to pomeni?
Seveda sem ji želel dat nekaj iz svojih rok pa me vedno nekdo po prstih useka…..
Sej ne vem a je res kaj narobe z njo? (ker z mano ni…. 😉

Že pred časom naj bi dobila jagode, pa zelenjavo, pa jurčka/e…. pa sedaj kuhančka, ki ga je omenila.
Ni dobro, a ne, če kdo komu kaj dobrega stori je že sumljiv, da bi jo šinfal, ji kaj ukradel bi bilo pa ok? 🙁 :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj zdaj, bomo glasovali, kam bi sli? Se naredi anketa?

katenjka, pol pa povej, da se ne pocutis dobro v vecji druzbi in je stvar opravljena.

Meni bo bolj všeč, če bo večja družba. 🙂 Samo prosim, da se ne bo kdo spomnil kak adrenalinski park. :))

Jaz mislim, da je pri njej problem le vse več novih stvari (forum, chat, srečanje…), ki se jih je treba takoj pričet odvajat :-))))

Če bo adrenalinski park, sem za:).

Midva s katenjko bi imela mogoče zanimivo srečanje na kakšni klopci pod jablano spomladi, bi lahko v miru predebatirala Tolstoja, Dostojevskega, Čehova..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kar na plano z recepti in predlogi… jaz sem sicer razmišljala, da bi naredila nekaj na bazi čokolade, lešnikov in kokosa, potem bi pa ta kokos obilno potresla po torti, da bi zgledalo tako kot kepa snega.:)) sicer pa se bom prilagodila, kaj imate rajši ali sadno ali čokoladno? :)))

Drugače pa jaz bi bila za kakšen sprehod med stojnicami, kjer se spoznamo, popijemo kakšno litrco in se potem zvlečeno nekam v en lokal, tam pa prosto …. :))))

antilopca pa na bleščice ne smeš pozabit.:))) mislim, da nas boš lepo okrancala.:)

Now you’re talking my language. Točno tako sem si jaz predstavljala srečanje 🙂 vsakega malo.

Ti naredi tako kot najbolje napraviš, samo naj bo brez sladke smetane, če se da, jaz sem alergična nanjo :/ Pa pri kokosu ne pretiravaj 🙂 Lahko pa naredis snezakca gor (hec).

Kar na plano z recepti in predlogi… jaz sem sicer razmišljala, da bi naredila nekaj na bazi čokolade, lešnikov in kokosa, potem bi pa ta kokos obilno potresla po torti, da bi zgledalo tako kot kepa snega.:)) sicer pa se bom prilagodila, kaj imate rajši ali sadno ali čokoladno? :)))

Drugače pa jaz bi bila za kakšen sprehod med stojnicami, kjer se spoznamo, popijemo kakšno litrco in se potem zvlečeno nekam v en lokal, tam pa prosto …. :))))[/quote]

Med sprehodom bi se spoznavali? Med vrvežem, ki bi nas obdajal?

Hm, kaj pa vem…

In kako bi tvojo torto jedli, a bi tudi drugim, slučajno mimohodečim, bila na voljo?

On_:
Lahko bi ti šlo veliko lažje/bolje, če bi prej malo kuhančka spila, samo, če nočeš…. oz če praviš da ga ne smem drugim ponujat…. :/

Jaz nič ne pravim. Si praviš kar sam.

Je kdo omenjal adrenalinski park? Jaz sem koj za :). Samo verjetno bo potrebno počakat do pomladi, dvomim, da se še kje odprti.
Drugače pa je to super ideja za druženje.

It, ni bilo mišljenje nacejanje in postavanje na stojnicah, čist tko kot meeting point, da se razbije led, malo pokomentira mraz, vzdušje 🙂 se naroči prvo rundo, tak pač, v izi. Potem pa se gre v kak lokalček.

…ali pa gremo veslat in za sabo vlečemo Katenjko na drsalkah….
Če bi imeli dovolj “podlage” bi nam šlo dobro… 😉 :))))

Tako sem si jaz predstavljala. Torto bom pa itak prinesla v kartonski embalaži in že lepo narezano, tako da jo bomo lahko kar mimogrede pozobali.:)

Zdaj točno določite:

– datum
– uro
– kraj kjer se dobimo.

Najboljše, da se to javno objavi in potem lahko pride vsak, ki želi, tako da se ni treba nič prijavljat, ampak pridemo… kdor pride pride :)))

Tako sem si jaz predstavljala. Torto bom pa itak prinesla v kartonski embalaži in že lepo narezano, tako da jo bomo lahko kar mimogrede pozobali.:)

Zdaj točno določite:

– datum
– uro
– kraj kjer se dobimo.

Najboljše, da se to javno objavi in potem lahko pride vsak, ki želi, tako da se ni treba nič prijavljat, ampak pridemo… kdor pride pride :)))[/quote]

Jaz sem proti javni objavi ure in kraja srečanja. Kjerkoli se je na netu karkoli dogovarjalo za srečanje, so te podatke dobili samo pofočkani. Pri vas registriranih ni problem, ker info dobite po ZS-jih, za neregistrirane pa naj it da svoj mejl. Enak postopek kot za poletni piknik. Saj tudi če se pofočkaš po ZS, ni nujno, da prideš. Ena varovalka varnosti mora bit da se folk počuti okej, ne pa zalezovano in nadlegovano. Več o tem pa ne bom pisala.

Zdaj točno določite:

– datum
– uro
– kraj kjer se dobimo.

Najboljše, da se to javno objavi in potem lahko pride vsak, ki želi, tako da se ni treba nič prijavljat, ampak pridemo… kdor pride pride :)))[/quote]

Če se ni treba prijavljat za srečanje, se bo treba prijavljat za torto, ker je za vse ne bo dovolj. 🙂

Moški pravijo, da nam bodo odstopili svoje kose, ker razumejo naš PMS in potrebo po sladkem :))

in naj bo kakšen grm v bližini :-))))

Zdaj točno določite:

– datum
– uro
– kraj kjer se dobimo.

Jaz sem proti javni objavi ure in kraja srečanja. Kjerkoli se je na netu karkoli dogovarjalo za srečanje, so te podatke dobili samo pofočkani. Pri vas registriranih ni problem, ker info dobite po ZS-jih, za neregistrirane pa naj it da svoj mejl. Enak postopek kot za poletni piknik. Saj tudi če se pofočkaš po ZS, ni nujno, da prideš. Ena varovalka varnosti mora bit da se folk počuti okej, ne pa zalezovano in nadlegovano. Več o tem pa ne bom pisala.[/quote]

Prav, jaz se v samo organizacijo ne bom spuščala …. jaz nisem za vodjo… se bolj pustim … no rajši se pustim voditi.:)

OK.

Datum predlagan je : 14.12.2012

Jaz bi dala kot alternativo še datum 7.12.2012

Robi pa pravi da ima rezerviran datum 21.12.2012 in 22.12.2012.

Zdaj bi vas prosila, da se opredelite okoli datumov, kdo bi kdaj lahko prišel. Če je možnih več datumov, napišite.

Robi pravi, da za druge datume zaenkrat ne more rečt, da bi lahko prišel kot že napisana.

Prosim, kdor ima namen priti, vzemite svoje koledarje v roke in poglejte. Vsem tako ali tako ne bomo mogli ustreči z datumom, bi bilo pa fajn, da so čimbolj dosegljivi vsem, ki imajo željo priti.

Lahko mi javite na ZS ali napišete tle gor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close