SREČANJE SAMSKIH MONOVCEV ;)
torej če ljubiš, moraš pustiti da gre svojo pot?[/quote]
Je to najtežje v življenju? Verjetno… In kako ustaviš, če vzame življenje samo nekoga? Lahko kdo sodi čistost tvoje ljubezni??? Zakaj? Zato, ker živiš?[/quote]
verjetno je to ena najtežjih stvari v življenju, je pa tudi res, da najlažje sodijo o čistosti ljubezni poeti, za nas ponavadi velja, da nam je ljubezen v pogubo,saj poetom je tudi, ampak oni iz tega naredijo nesmrtna dela..:)
Japkica, mene moti samo to, da pač ko nekdo nekaj napiše, če gledam vse forume, vedno nekdo, nekdo mora nekoga “zabiti” ali ga “sprovocirati”. In potem ko bi človek še kaj rad napisal, ga kar mine, ker itak se zaradi takih balastov ne more skomunicirati s tistim, kar želi. Ampak, pustimo to, takšnih na tej temi ni. 😉
In Moški 111 – se strinjam, tukaj smetimo s totalno neumesnimi. 😉
Tadej – ….no comment… 😉
Je to najtežje v življenju? Verjetno… In kako ustaviš, če vzame življenje samo nekoga? Lahko kdo sodi čistost tvoje ljubezni??? Zakaj? Zato, ker živiš?[/quote]
verjetno je to ena najtežjih stvari v življenju, je pa tudi res, da najlažje sodijo o čistosti ljubezni poeti, za nas ponavadi velja, da nam je ljubezen v pogubo,saj poetom je tudi, ampak oni iz tega naredijo nesmrtna dela..:)[/quote]
Vsak zase ve, koliko iskrena je njegova ljubezen, če le premore kanček iskrenosti, ki je lahko skrita pred očmi tega sveta.
verjetno je to ena najtežjih stvari v življenju, je pa tudi res, da najlažje sodijo o čistosti ljubezni poeti, za nas ponavadi velja, da nam je ljubezen v pogubo,saj poetom je tudi, ampak oni iz tega naredijo nesmrtna dela..:)[/quote]
Vsak zase ve, koliko iskrena je njegova ljubezen, če le premore kanček iskrenosti, ki je lahko skrita pred očmi tega sveta.[/quote]
res je..
To je precej egoistična trditev. Kajti tisti, ki ljubi, bi bil srečen, da si opomoreš in živiš naprej… in znova ljubiš. Drugače (saj si vendar z drugim človekom), a še vedno lahko močno ljubiš. In to še zdaleč ni pozabiti nekoga, ki si ga ljubil in bo za vedno v tvojem srcu.[/quote]
Res je. Ljubiti ne pomeni posedovati.
Če nekdo gre, pač gre….Sprejmeš dejstvo in greš naprej, da lahko spet ljubiš koga drugega.
Če trpimo, potem to pomeni, da naš ego noče sprejeti resnice, kar pa je sebično. Sebičnost pa je vse prej kaj drugega, kot ljubezen.
Če bi bila samska, mogoče mogoče bi prišla…ampak nisem samska[/quote]
Zala73, bi prišla, če bi bilo srečanje v mixu, pač vse, samske, poročene (zasedene)? 😉 Mislim, pomoje nima niti veze v kakšni relaciji je kdo, če gre pač za srečanje, mar ne?[/quote]
Smejka…..Pa še predlagaj lokacijo.
Res je veliko samskih, a po drugi strani pa je malo takšnih, ki si želijo iti v neko vezo. Večina se raje pritožuje nad nasprotnim spolom.
Zala73, bi prišla, če bi bilo srečanje v mixu, pač vse, samske, poročene (zasedene)? 😉 Mislim, pomoje nima niti veze v kakšni relaciji je kdo, če gre pač za srečanje, mar ne?[/quote]
Smejka…..Pa še predlagaj lokacijo.
Res je veliko samskih, a po drugi strani pa je malo takšnih, ki si želijo iti v neko vezo. Večina se raje pritožuje nad nasprotnim spolom.[/quote]
Robi, prav imaš, kar začnimo se raje meniti, kje se bomo dobili.
Saj se ne gre za samo zmenkarije, temveč novo spoznavanje ljudi, kolegov, prijateljev…
Predlagam Ljubljano, na kakšnem štantu na kuhanem vinčku, recimo pri Mačku…
Kdo je za? Vabljeni vsi, ne glede na status (samski, poročen, ovdovel…mati, oče,….). 😉
Robi, ti prideš? Povejmo samo še datum. 😉
Oooo…ni problem da nisi samski, temveč da si 120 km izven LJ. Glede na to, da ti kot “glavni moderator” držiš stičišče ljudi na MON-u, bi se zaradi tebe verjetno druga večina oglasila.
Ampak, da ne obupamo, lahko naredimo srečanja v vseh glavnih mestih Slovenije, tako da se lahko spoznajo ljudje iz istih krajev. 😉
Tako da, predlagam, da pač vsak iz svojega kraja (glavnega mesta) prevzame pobudo za srečanje, seveda, v kolikor je interes srečanja.
robi, srečanje bo na 117 km, tako da ti bo mal bližje))
ps.
do kod pa bi ti prišel?[/quote]
Kakšnih 40 km…:)
Sem pa opazil, da se na forumu ljubezenski nasveti menijo za Celje…Sami samski…:)[/quote]
da ti bo lažje, 3x po 40 km pa si v lj)) lej celje zate odpade za tja se menijo sam samski, zaprta družba, v lj boš dobrodošel ne glede na stan, četud prideš v trenerki in opankih))
jaz nisem za, jaz sam druge spodbujam, da se udeležijo srečanja, ker pa verjamem v karmično usodo, sem prepričan, da če Vesolje presodi, da je potreba, da se najine poti prekrižajo, se bodo, če pa ni neke potrebe, potem lahk pijem tud kje bližje kot v lj)) Vesolje že ve
ps.
te imam mal na sumu , da si najemnica kakšnega štanta z kuhančkom pa te vodi zgolj ekonomika?)))
pps.
verjetno se motim, kot ponavadi))
Za nekoga, ki ni samski, nekam sumljivo dost sodeluješ v debatah o samskosti..[/quote]
Pajki, ta argument ne pije vode. Kajti verjetno ima prav vsak izkušnjo iz samskosti. 😉
Flashgordon,
no, mogoče se pa na tem forumu res osebno pozna več ljudi, kot si misli. 😉
Čeprav sem magister ekonomije, žal nisem najemnica nobenega štanta s kuhančki ali lizikami, tako da nič bat – imam čiste namene. 😉
Metulka,
vem, da se ne bomo nič zmenili, ker če bi bil res interes, bi se lahko že zdaaaavnaaaaj. 😉
Ampak, nič zato, če Flashgordon pravi, da karmična usoda obstaja, potem mi samski, verjetno nekega dne ne bomo več samski, če ne prej pa vsaj v domu za upokojence. 😉
in kot magistra, kaj praviš, bo mercator prevzel Pivovarno laško?) ko že misliš, da ni več dobrih novic, evo presenečenja..in enako, mislim, da ne boš rabila čakat do penziona, ampak boš bistveno prej spoznala nekoga, ker te čaka v naslednjem letu dramatičen preobrat…)) razen, če nisi tik pred penzionom?))
in kot magistra, kaj praviš, bo mercator prevzel Pivovarno laško?) ko že misliš, da ni več dobrih novic, evo presenečenja..in enako, mislim, da ne boš rabila čakat do penziona, ampak boš bistveno prej spoznala nekoga, ker te čaka v naslednjem letu dramatičen preobrat…)) razen, če nisi tik pred penzionom?))[/quote]
Jaz osebno menim, da je bo Mercator prevzel Laško, saj je to način, da se zavaruje pred prevzemom Agorkorja in da preko te združitve pride do precejšnega ocenjenega deleža denarja, ki bi jo sicer dobil s prevzemom Agrokorja.
Tako da, počakajmo še na odziv na Laškega, vendar, glede na to, da gre za prosperiteto finančnih in ekonomskih podvigov internacionalizacije za oba partnerja, lahko skoraj trdim, da prevzem bo. 😉
Drugače pa, če sem magister ekonomije, ne pomeni, da sem jasnovidka, ali nadpovprečno pametna… 😉 Pri ljudeh mi je bolj pomemben emotivni kot inteligenčni količnik. Zase menim, da mi ekonomija pač leži in da z nabiranjem, razvijanjem in nadgrajevanjem svojega znanja preko prakse (študij, elaboratov, raziskav,…dela, ki ga opravljam v dveh službah), osvajam globino spektra celotne ekonomije. 😉
Ojoj, ne kliči hudiča k 50 letom, jaz pa res uživam v svoji karieri! Drugače pa štjejem jih kmalu… 30 let. 😉 Juhuhuhu!!! 😉 Takrat nastopi moja nova era življenja. 😉
Kako pa ti veš, da me v naslednjem letu čaka dramatičen preobrat? 😉 Iz tvojih besed v božja ušesa! 😉 No, glede na to, da že kar nekaj časa čakam na princa z belim srčkom…se mi zdi, da je skrajni čas, da si rečem: “posluš bejba, preprostih, srčnih, veselih in neobremenjenih moških več ni”! ;)))
Forum je zaprt za komentiranje.