srečanje osnov.šolcev NUJNO
mi smo mel to ene 4 – 5 let nazaj, organizirala je ena od bivših sošolk, od povabljenih nas je prišlo 1/4. Predlagam, da če boste kej jedli, pili tist znesek mal porazporedi, ker lahko za enga samga da plača vse pomen lahko velik finančen zalogaj. Posebnih dogodkov nismo mel, smo sam mal pokramljal, pa tipična slovenska foušija oz. hvalisanje kdo je kaj dosegel v lajfu in kdo več…
najboljš rezervirat lokal al pa gostilno, pa se zment z njimi za menije pa kolk so okvirne cene. kaj se dogaja sem pa že omenil, grupiranje, skupen obrok in spet grupiranje in čvekanje ter opravljanje 😉
Ko smo mi imeli reunion OŠ,smo vsi dobili vabila in namesto,da si javil,če prideš ali ne,je bila zraven vabila priložena nakaznica preko katere plačal,takrat še,nekaj tolarjev in to je pomenilo,da prideš. Dobili pa smo se v neki mehiški restavraciji,pili,jedli peli,se veselili,mal žalostili in opravljali,potem smo šli pa še nekam densat.Bilo je fletno.
Kakšen poseben program verjetno res ni potreben, ker gre za obujanje spominov, teme pogovora se rodijo spontano. Rezervacija prostora, vabila in potrditev prisotnosti. Tako smo pri nas.
Predlagam, da v teh časih, ko marsikdo nima denarja, na vabilo jasno napišete, na kakšen način se bodo delili stroški hrane in pijače (in morebitnih drugih stvari). Morda je najboljše (čeprav ne najbolj enostavno), da vsak plača samo svoj del. Nemalokrat se zgodi, da si nekdo naroči le malenkost, potem pa plačuje velik znesek, zaradi tistih, ki ob takih priložnostih nimajo mere ne pri jedači in ne pri pijači. Potem pa je slaba volja. Če pa na vabilu piše kako in kaj, se vsak sam odloči ali se bo udeležil ali ne.
Forum je zaprt za komentiranje.