Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Srečanje BO!!!! Gremo zares.

Srečanje BO!!!! Gremo zares.

Hvala vsem za čestitke! Malo sem se naspala, zdaj pa na večerjo, da to proslavimo 🙂
sonce, imaš kar prav; še ena od tršic sem.
Zala, tebi veliko sreče pri kolokviju, sem čisto prepričana v tvoj uspeh; zdajle že kar malo z nostalgijo razmišljam o svojem prvem kolokviju iz matematike. Tako zelo nas je bilo strah, pa smo vse preživeli 🙂

Zaradi obljubljene buče sedaj še z večjim veseljem pričakujem srečanje ;). Malo heca, ampak malo je pa vseeno res 🙂

Pozdravljeni!
Do zadnjega sem odlašala, da se oglasim, ker sem mislila, da bom lahko napisala-” v četrtek se spet vidimo”. Vendar, mi žal nikakor ne uspe. Lepo se imejte, kaj dobrega pojejte, potem pa upam, da se naslednjič spet vidimo.
Lep pozdrav vsem,…. tudi tebi Primož in tvojim trem puncam,… Evita

Joj, te bomo pogresali in kaksne jezke tudi:)))

Lep pozdrav Babi

Jaz sem tudi čakala nate. Enkrat si obljubila, da boš pokazala kako delaš tvoje ježke.

Lep pozdrav Mateja

Vročina pravi, da ne bomo prišli.

Želimo vam lepo srečanje, pridružili pa se vam bomo, upam, na naslednjem.

Maja in gusarji

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Na žalost imam tudi jaz podobno sporočilo kot majav. Bolezen nas je zadžala. Lepo se imejte in še za nas kaj dobrega pojejte. Upam, da se vidimo na naslednjem srečanju.
l.p. Marta

Lepo pecite in kuhajte, jaz sem zakuhala doma :-((((
Pa potem poročajte, kako je bilo, da se naužijemo vaše družbe vsaj po netu…

Lepo se imejte!!!!

Brskam po netu in sem z mislimi z vami. Kar vidim, kako otroci ustvarjajo hišice, kako pripravljate same dobrote… Upam, da bom naslednjič tudi jaz z vami:)))))
Uživajte v ustvarjalnosti, dobri hrani in družbi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close