Srečanje BO!!!! Gremo zares.
Še nekaj informacij za tiste, ki bodo prišli prvič in tiste, ki oklevajo, da jih malo vspodbudimo.
Če nimate časa ali mislite, da ne znate tako dobro pripraviti, ni potrebno, da karkoli prinesete s seboj.
Morate pa prinesti dobro voljo in boste pač pomagali na licu mesta, tam se bomo vsi učili, kaj in kako in se tudi poveselili.
ZAčne se ob 15h, nekateri bomo tam že nekoliko prej. Ni pa nujno, da tudi vi pridete točno ob uri, če imate službo in obveznosti, lahko pridete tudi ob 17 h , srečanje traja od 15 – 22h in še čez, odvisno od interesa in zanimivosti. Praksa dosedaj je pokazala, da smo bili vedno dlje.
Vsak lahko pride in gre, kadar mu to najbolj ustreza. Vsak naj prinese tisto kar meni, da lahko pripravi.
vse kar boste pripravili bomo dokumentirali in dali v rubriko receptov s slikami.
Kakorkoli že predvsem dobra volja.
program pa z Babi in Danico še pripravljamo. Za otroke, se pa lahko zmislite sami, kaj naj pacajo, največ pa se bodo igrali in pogledali kakšno risanko.
Toliko zaenkrat, da nekoliko dvignem temperaturo :-)))
Primož
To je Trzincka industrijska cona.
Ko greste proti Trzinu in zagledate piramido, zavijete levo proti piramidi, če greste iz Ljubljane, če greste iz Domžal pa na desno. pred piramido zavijete desno in skoraj do konca, do As Domžale tehnični pregledi. pred AS- Domžale tehnični pregledi levo in naravnost 200 m, na levi strani boste videli napis MIELE,
smo v pritljičju.
Primož
Jaz kar priznam, da nimam niti približno toliko pojma o kuhanju kot ve tukaj, ampak prebiram vas pa vseeno ali prav zato rada .Ker sem doma čisto blizu(Mengeš), bom verjetno prišla malo pofirbcat, mogoče pa se kaj naučim, razen če boste potrebovale pomivalko posode, to pa ne bo problem.
Srečno.Miki.
Juhu! Midve tudi prideva. Torej sva dve (jaz in fantova mami), prinesli pa bi marcipanove gobice in morda makedonsko pogačo, samo morava še malo premislit, kako bo s pečenjem to pogače, ker je najboljša še malo topla.
Ona je v službi do 3h, tako da prideva okrog 5h.
Komaj čakam, da vas spoznam. Aja, kako pa se bomo med samo spoznale? 🙂
lp
Hej, Kresnica!
Ni problema za speci; so krasne pecice. Sicer se vse lahko tudi pogreje, ce je ze prej peceno.
Kako se bomo spoznale? Na zadnjem srecanju smo dobile priponke z imeni
( Kam sem svojo spravila?)
Sicer se kar predstavimo z nickom, pa je. Ce pride do kaksne zamenjave…
nic hudega…povemo se enkrat.
Lep pozdrav Babi
Hej, Majav!
Ko sem bila povabljena na prvo srecanje, sem se tudi sama sprasevala,
za koliko prisotnih in se kaj…
To je tako: vsak naredi nekaj, kar mu je v veselje in tega se nabere:)
Potem pac pokusijo, kar je na mizi…To ni pozrtija, je nekaksna degustacija in spoznavanje dobrot sodelujocih na forumu. Predvsem pa prijetno druzenje.
Karkoli bos prinesla, bo z veseljem sprejeto. Lep pozdrav Babi
Hej vsem. Mica bo prinesla rumene rezine in veliko bučo, ki jo bo pol razdelila, s seboj pripeljala Jelko, ki bo naredila ocvirkovco in dedka, ki rad kuha ali pa ga bomo kako drugače ponucali. Se vidimo. Če pa bi bilo potrebno kaj drugega, pa Primož, povej. Babi, zelo se veselim sušija. Lep pozdrav Mica, Jelka in dedek.
Torej; danes dopoldne sem diplomirala 🙂 Sem rekla, da bom moje veselje delila s z vami, tako danes na forumu, kakor tudi v cetrtek na srecanju 🙂
Trenutno se ne dojemam prav zares, da je res to to, ampak bo ze 🙂 Zdajle grem najprej malo spat, ker je bila tale noč kar kratka.
En lep in sončen pozdrav vsem z Gorenjske!
Forum je zaprt za komentiranje.