Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Srečanje bo 02.aprila.2004

Srečanje bo 02.aprila.2004

Zala,
ti se še nisi prijavila ? Ali boš šla v Trzin ? Ali imaš ti avto, ali pa bi se peljale z mojim? Saj si menda tudi ti iz SGja, tako kot jaz ?

LP E.

Eliza, žal ne morem na srečanje zaradi šolskih obveznosti. “Maturantski urnik” je zelooooo natrpan, poleg tega grem naslednje jutro ob 4.00 v Munchen v tehnčni muzej…tako da žal ne bo šlo. Pri svojih 17 letih (skoraj 18) pa še tudi vozniškega izpita nimam, dam v tem času raje prednost šoli.
A ti boš šla na srečanje?

LP, zala

Deja..

tista torta bo kar prav prišla, pa še tvoj rojstni dan bomo praznovali z njo:-)))

Je bila dobra kot strela prejšnjič, tako da ne bo nihče hud, če bo še enkrat.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Draga Zala,

čr ti ne greš, pa tokrat tudi jaz ne bom šla. Pa drugič !

LP E (:-)

PS. Ti 18 jaz pa 74.

Večkrat me kdo prosi za kefirjeve mlečne gobice in kefirjeve vodne kristalčke, običajno se zatakne pri načinu, kako to predati, ker je potrebna izmenjava iz rok v roke. Na srečanje bom prinesla kozarec mlečnih gobic in kozarec vodnih kristalčkov, kdor želi, jih lahko tam dobi (dokler ne poidejo zaloge…). Sicer ne vem, če je še kaj interesa, več se vas je tako že potrudilo do mene in jih že imate.
Pozdrav, Mimi

a bi zraven k srečanju pasal kak domač kruh?
Pozdravček Mateja

Jaz bi tudi prišla, pa še hči (12 let, mogoče tudi sina 11 let) bi pripeljala s seboj, ampak tam okoli 17. ure.
Pa nobene ideje nimam, kaj naj pripravim in prinesem s seboj. Prejšnjih srečanj se nisem mogla udeležiti. Dobro, da je še nekaj časa, se bom že kaj spomnila.

Hej,Tejcap! To bi bilo pa naravnost fantasticno.

Reza,glej,da prides in karkoli prineses,bo lepo sprejeto.

Lp obema Babi

Dobila sem idejo, kaj bi prinesla s sabo. Doma imam domačo češnjevo marmelado- džem (neškropljene češnje, brez dodanih konzervansov). Bi mogoče prišla prav?

Reza,ko sem to prebrala,mi je prislo nekaj na misel.
Na srecanju bodo tudi otroci.Kaj,ce bi ti ali kdo drugi naredil za doma( vecer prej) palacinke in jih zavil v alufolijo.Na srecanju bi jih pogreli,pogreli tudi tvojo krasno cesnjevo marmelado in bi kaksna deklica mazala.
Otroci bi bili veseli.

Ni boljsih palacink,kot so tiste namazane z otrosko roko!!!

Sicer jih lahko tudi sproti specemo,samo bojim se,da ne bi bilo pri stedilniku prevec gnece.

S sestro misliva prinesti za otroke tudi nekaj ribic,ce bo imel svak z ulovom sreco.

Kaj mislite o ideji s palacinkami? Lep pozdrav Babi

Najbolje bo, da spečem še palačinke, samo koliko bi jih bilo potrebno speči – 20 kom? Če jih bo premalo, jih pa mogoče na licu mesta še dopečemo, saj gre hitro.

Z mano bo verjetno namesto hčere prišel sin – 1o let.

Najbolje bo, da spečem še palačinke, samo koliko bi jih bilo potrebno speči – 20 kom? Če jih bo premalo, jih pa mogoče na licu mesta še dopečemo, saj gre hitro.

Z mano bo verjetno namesto hčere prišel sin – 1o let.

Hej,Reza! Upam,da si prebrala nov Primozev post,da bo Danica spekla
palacinke malo prej. Ti pa prineses marmelado. Ce jih pa naredis tudi ti
nekaj sama,bomo porabili pa za zelenjavni nadev,za katerega bom poskrbela na licu mesta. Lp Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close