Srečanje bo 02.aprila.2004
Tako sedaj veste že datum, sedaj pa se lahko prijavite, kdo bo uspel priti. Z Babi bova morala pa se kakšno rečt, glede dobrot, ki se bodo izvajale in dobrot, ki jih boste pripravili doma.
toliko zaenrkat
pRIMOŽ
Od 3 naprej, pa do poznih večernih ur.
Mieletova kuhinja v Trzinu, mimo piramide levo, skoraj do konca in pri AS domžale tehničnih pregledih, še enkrat levo, potem papo 300 m nalevi strani vidite napis Miele.
parkirnega prostora je dovolj.
primož
Tudi jaz pridem na srečanje.
No in ker imam zadnje čase bolj malo časa, mi ne bo uspelo napraviti kakšnih figuric iz Kera mase (mi je zelo žal), kakšnih sladic pa tudi ravno ne znam. Raje uživam v vaših, k so takooooooooooooo dobre.
Bi pa naredila maso za polpete (zelenjavne) in jih potem spekla tam. Tako za začetek, pred glavno jedjo. Pa tudi sezona zelenjave prihaja in mogoče bo kateri prav prišel recept.
Zdej pa ve povejte (in seveda Primož) če je to možno.
Lp, Petra
Hej!
S Primozem sva popoldne malo pomodrovala.
Prideva in prineseva nekaj s pomladnega jedilnika s Primorske.Uganete,kaj?!
Bacek,da ne bom vedno za stedilnikom(sem doma vsak dan),je tvoja ponudba za zelenjavne zrezke vec kot imenitna.
Se se katera javi za kaj iz notrnjosti,da ne bo samo primorksi plevel?:)))
Nyah,glej,da prineses lonec,ceprav prazen,da te bom prepoznala:)))
Lep pozdrav od naju z obale
Babi, a se boste z beluši “mastili”??
Oče mi jih je pridno vsako leto s Primorske nosil …
Uživajte na srečanju, ostali pa bomo spet Primožu “za vratom viseli”, da bo reportaža čimprej na ogled :o)
Prijeten večer!
Vladka
Jaz + šestletnica. Mogoče še 11-letnik, če bi bilo kaj družbe zanj, drugače ga ne bi vlekla v tole, malo ga že daje, saj veste…
Prinesla bi polnozrnate, ovsene in podobne piškote ne najbolj privlačnega videza za “mamice”, ki jih otroci ne marajo, v službi pa pridejo prav poleg kave (da ne pade na prazen želodec) ali železna rezerva v predalu, ko odpovedo vsi običajni aranžmaji za malico. Ali seveda za vse tiste, ki imajo radi manj sladko in bolj zdravo. Če se strinjate.
Tan, na kratko povem, da “goljufam” in v osnovi pečem kar po receptu, ki je napisan na vrečki z ovsenimi kosmiči (temno zelen napis) in vrečki Moka iz celega pšeničnega zrna, tako niti ne odpiram knjige z recepti. Glede na sestavine doma (orehi, kokos, rozine) pride do kakšne spremembe, sladkorja in maščobe dam še malo manj (četudi že v osnovi ni veliko) in več mleka, jogurta in/ali medu. Tako so vsakič malo drugačni. Skoraj enak recept je napisala tudi Zala pod temo Piškoti iz ovsenih kosmičev ali nekaj takega, pod temi naslovi je še več receptov in namigov. Mogoče mi bo le uspelo najti linke…
Uf, je to zamudno, prej najdem kopije v svoji datoteki…
LP Mimi
Ja,
kot vedno, boste nekaj pripravile tudi doma in prinesle na srečanje. recept, pa nato roma na splet med recepte, sliko bomo pa pripeli.
predlagam, kaj v Velikonočnem stilu,če pa ničesar ne veste, bodo pa vsaki čokoladni piškoti zadovoljili moj okus :-)))
Sevedapa bomo tudi kuhali in na razporedu bo več ali manj kaj spomladanskega.
Babi, je že rekla,kaj bo spet pripravila,vendar kar doma, Bacek je na razporedu za zelenjavne zrezke, samo moramo imeti še kaj za zraven???
In kot je Babi rekla, nekaj iz notranjske.
Primož
Lep pozdrav, redno vas berem, tudi skuham kaj, pišem bolj malo, tu in tam. Prišla pa bi! S hčero treh let.
Razmišljala sem, kaj naj prinesem. Na pamet mi je padla zelo preprosta jed, ki me jo je naučila pokojna tašča z Biševa, čičerika s kruhom, jed je na žlico. Ne vem, kam bo pasala, a je zanimivega okusa in zelo preprosta – če vam ustreza…nekaj bomo že naredili z njo!
Sicer sem s štajerskega konca, a veliko kuham po dalmatinski zaradi soproga – pa vzljubila sem enostaven način priprave hrane.
Oj,
kakšen fajn datum (moj r.d.). Verjetno pridemo, bomo kaj spekli-tamala pravi, da ledeno torto, ker ona druge ne mara. Se bomo pa vseeno potrudili spomniti kaj drugega.
Mimi, mi imamo devetletnika (+petletnico+desetmesečnika), tako, da bo tudi za tvojega druščina. Naša dva sta zadnjič uživala, res pa je, da je mulo zelo prilagodljiv.
Pozdravček
Forum je zaprt za komentiranje.