Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečanje 12.1.2013 dopoldne v Ljubljani

Srečanje 12.1.2013 dopoldne v Ljubljani

Ker se zadnjič nekako nismo mogli dobit oz. je “višja” sila posegla vmes, da je srečanje odpadlo, smo se tokrat določeni (ki smo si tudi že izmenjali kontakte oz. se osebno poznamo) že dogovorili za datum in kraj srečanja. Torej: 12.1.2013 bi se dobili v Ljubljani.

VSI !!!, ki vas mika, da bi še koga, ki piše po ŽM Čveku spoznali, imate priložnost, da se nam pridružite.

Velja isto, kot je bilo predlagano za prvo srečanje, torej, koga zanima, naj se javi meni na ZS ali mi pošlje mail (je v profilu), jaz mu posredujem točno lokacijo in uro in pa seveda GSM številko, da se ne bi preveč iskali.

Vabljeni VSI !!!

Kar se mene osebno tiče, za mene odpade srečanje tako kot zadnjič, če mi bodo vremenske razmere kaj zaštrikale in bo na cesti sneg ali poledica, ali pa če slučajno kateri od mojih otrok zboli.

Torej, kako bo, kdo vse se nam še pridruži…

Očitno se boš srečala sama s sabo, it 🙂 Noja, pravijo da je človek sam sebi najboljša družba.

Krivokljun, lahko bi ji delala družbo, a ne:). Namesto, da hodiš po razprodajah…na primer:).

Kaj pa ti, zlata ribica, na primer ? 🙂

Sam res, če bi zlato ribico vtaknila v svojo denarnico, npr., bi mi vedno znova polnila tošl … to sploh ni slaba ideja, On! 😀

Jaz jo ne bi tlačil tja, mogoče, če bi bila (samo) s tabo bi ti izpolnila željo/e in sploh ne bi rabila po nakupih……
Vsaj jaz ne bi silil tja, če bi imel eno tako zraven…..ccccccc 😛
Razen na kak čaj/kavo, če bi me glih zažejalo 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

It, a bova še ribico vzela zraven na čaj? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz bi še koga drugega vzela na čaj, ne samo z_ribico. Pa nekako se bom res (skoraj) sama s sabo družila… 🙂

Ja, bi pasal kak kavalir, ne, kak Spajder s košem vrtnic 🙂 Sam menda ima že nek zmenek prej. Jebiga pa te vezane ne znajo počakat 😛

Hvala vsem, ki ste prišli..Da smo malo poklepetali še v živo in mi polepšali dan.

Ja bilo je fino, prekratko 🙂

Za drugič predlagam nekaj radikalnega (malo za šalo malo za res) – da bi lahko vsak z vsakim malo podebatiral bi morali uvesti kroženje prisotnih na 5 minut :))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Imaš prav. Saj smo imeli namen ostati malo dlje…Pa saj veš…:)

Saj še bodo šanse…:)

Ja, res družba, mi je bilo zelo žal, da sem morala iti.

Jaz za drugič predlagam da se dobimo v malo manj glasnem okolju, mogoče kaj takega kot pri komu doma. Če boste vi Ljubljančani imeli namen in možnost se pripeljati kam iz Ljubljane, bi mogoče res pri meni doma ali pa pri On_-u doma ali pa …

Res, bilo je kratko, žal.

Ja res je bilo dobro in prijetne stvari vedno (pre)hitro minejo…

Z_s dvomim, da bo 5min dovolj… Če bo s kom ekstra prijetno se bo lahko dobilo podaljšek?… :))

…bi mogoče res pri meni doma ali pa pri On_-u doma ali pa … si kje “sposodimo” kako zidanico, (mirnejši) lokal, piknik plac…za slednje je pogoj da vzcvetijo vsaj zvončki in trobentice 😉

Včasih že tudi konec januarja pridejo na plano zvončki 😛

Glede podaljškov pa bi se dalo kaj izpogajati, dvomim da bi sleherna duša bila eksplicitno omejena na borih 300 sekund :))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Meni so ta teden na vrtu celo marjetice :-))))

Meni so ta teden na vrtu celo marjetice :-))))[/quote]Lahko to razumemo kot povabilo? :)))))

Jutri ob 15:00? 😀

Meni so ta teden na vrtu celo marjetice :-))))[/quote]Lahko to razumemo kot povabilo? :)))))

Jutri ob 15:00? :D[/quote]

Zdaj ne vem, ali to leti na Boom-a ali name? On_, nekam si zmedeno to definiral 😛

Lahko to razumemo kot povabilo? :)))))

Zdaj ne vem, ali to leti na Boom-a ali name? On_, nekam si zmedeno to definiral :P[/quote]Boom naj pripravi marjetice ti boš zadolžena pa za zvončke, da bo ambient popoln…. 😉 :)))

Zdaj ne vem, ali to leti na Boom-a ali name? On_, nekam si zmedeno to definiral :P[/quote]Boom naj pripravi marjetice ti boš zadolžena pa za zvončke, da bo ambient popoln…. 😉 :)))[/quote]

Deal :))))

eh, kaj bojo pa sosedje rekli? :-)))

Lahko to razumemo kot povabilo? :)))))

eh, kaj bojo pa sosedje rekli? :-)))[/quote]Ja menda jih ne boš pustil na cedilu? 😉
Že danes naroči da bodo jutri kaj (sladkega) spekli… 🙂

Fejst družba ste.

Tud men je blo fajn in že se veselim naslednjega snidenja 🙂

Po izkušnjah iz preteklosti bo to ravno junija 😀

Po izkušnjah iz preteklosti bo to ravno junija :D[/quote]

Se bomo poboljšali. Da ne bomo tako slab vzgled ostalim fomurašom… 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close