Srbkinja Nina Seničar
Zato je pa v Srbiji zelo malo pevk oziroma “pevaljk”, ki niso dale plastične operacije skozi. Da sploh postaneš pevaljka tam moraš najprej na povečanje oprsja. :))))[/quote]
antilopa a si malo ljubosumna
ne bit ljubosumna
Jelena Karleuša je na delno Slovenka[/quote]
Ta Nina je tudi pol Slovenka. Oče je baje iz Grosuplja.
Zato je pa v Srbiji zelo malo pevk oziroma “pevaljk”, ki niso dale plastične operacije skozi. Da sploh postaneš pevaljka tam moraš najprej na povečanje oprsja. :))))[/quote]
ne bit ljubosumna
Mislim, da si malo falil, Goca Tržan je po očetu Slovenka. Tudi jaz bi bila delno Japonka, če bi vedela, da me bo tam raja poslušala. :)))
Sicer pa je ta Nina Seničar res lepa, tako da nisem ljubosumna. Ampak vseeno drži tista moja trditev glede plastičnih operacij pri pevaljkah.
ne bit ljubosumna
Ta Nina je tudi pol Slovenka. Oče je baje iz Grosuplja.[/quote]
Kolikor vem je Nina Seničar Srbkinja po očetu in mami.Nina Seničar je rojena v Novem Sadu v Novem Sadu pa so Srbi 80%.Tako,da 80% ne bo držalo 20% pa bo držalo
__________________________________________________________________________________
Jelena Karleuša je 50% Slovenka
–
ne bit ljubosumna
Mislim, da si malo falil, Goca Tržan je po očetu Slovenka. Tudi jaz bi bila delno Japonka, če bi vedela, da me bo tam raja poslušala. :)))
Sicer pa je ta Nina Seničar res lepa, tako da nisem ljubosumna. Ampak vseeno drži tista moja trditev glede plastičnih operacij pri pevaljkah.[/quote]
Ja bo držalo Goca Tržan je po očetu Slovenka ja.Ima Srbsko and Slovensko kri.:-))))))))))))))
Goca je tudi OK
Zakaj in čemu bi morale (vse) ženske imeti ovalno obliko obraza? A ni ravno raznolikost oblik tista, ki nas dela različne, kaj je lahko nekomu lepo je drugemo odbijajoče.[/quote]
To Matjažka sprašujem za mnenje, ker je navedel, da mu niso všeč take s poudarjenimi ličnicami. Jaz se z zunanjo lepoto žensk ne obremenjujem, ker me ne zanimajo. :))))
Zakaj in čemu bi morale (vse) ženske imeti ovalno obliko obraza? A ni ravno raznolikost oblik tista, ki nas dela različne, kaj je lahko nekomu lepo je drugemo odbijajoče.[/quote]
To Matjažka sprašujem za mnenje, ker je navedel, da mu niso všeč take s poudarjenimi ličnicami. Jaz se z zunanjo lepoto žensk ne obremenjujem, ker me ne zanimajo. :))))[/quote]
Bla, bla, bla bla… Matjažko nam je že večkrat vizualno predstavil, na kakšen tip žensk pade…rit kot kombajn, balkon kot pol stadiona….o ličnicah se je danes prvič opredelil, ko se bo stotič, mu bom morda verjela 😀
To Matjažka sprašujem za mnenje, ker je navedel, da mu niso všeč take s poudarjenimi ličnicami. Jaz se z zunanjo lepoto žensk ne obremenjujem, ker me ne zanimajo. :))))[/quote]
Bla, bla, bla bla… Matjažko nam je že večkrat vizualno predstavil, na kakšen tip žensk pade…rit kot kombajn, balkon kot pol stadiona….o ličnicah se je danes prvič opredelil, ko se bo stotič, mu bom morda verjela :D[/quote]
Jaz se ne spomnim, da bi Matjažko kdaj nalepil žensko z ritjo kot kombajn in balkonom kot pol stadiona. 😀
Bla, bla, bla bla… Matjažko nam je že večkrat vizualno predstavil, na kakšen tip žensk pade…rit kot kombajn, balkon kot pol stadiona….o ličnicah se je danes prvič opredelil, ko se bo stotič, mu bom morda verjela :D[/quote]
Jaz se ne spomnim, da bi Matjažko kdaj nalepil žensko z ritjo kot kombajn in balkonom kot pol stadiona. :D[/quote]
Zmedena samica, duhovit opis. In Antilopa- seveda jih je lepil, neke mulatke z kombanjsko zadnjo platjo in velikimi balkoni. Drugače pa je Nina res lepa, a ima še lepše telo kot obraz.
Forum je zaprt za komentiranje.