Srbijanka povedala resnico za RTVSLO
yram, 17.01.2022 ob 09:44
Se vi ne zavedate kaksni revezi boste, ko vam bojo od boge placice vzeli.? Seveda ne, najhujsa kazen je biti brez mozga. Koliko glupih ljudi v tako majhni sloveniji. Groza
Takšni kot ti? A misliš, da boš Đole karto potegnila, pa boš ti izvzeta? Boš na koncu s takim nosom kot Đole 🙂
hhm, 16.01.2022 ob 19:33
djotis, 16.01.2022 ob 19:10
Sploh ne gre za to kakšne narodnosti je Đoko, gre za to, da je to kar so naredili z njim FAŠIZEM, ki ga goji tudi Janša in mi vsi moramo biti proti fašizmu!!!
človek kar ne more verjet, da ima Janša zaradi svoje klinike tako velik vpliv na avstralske politike.
Bolj butaste replike pa še ne:LOL
hitin, 17.01.2022 ob 09:48
Takšni kot ti? A misliš, da boš Đole karto potegnila, pa boš ti izvzeta? Boš na koncu s takim nosom kot Đole 🙂
Jaz ze zdaj veliko prispevam, se vec dati v drzavno blagajno zame ne bo sok, sem navajena. Kaj boste pa vi do grla v kreditih, limitih, z jurckom place.? Aja saj res ubijali tugu na novaku, sli na naslednjo dozo, da boste lahko bogega jurcka zasluzili in od njega odplacali mastne dodatke, ki so si jih razdelili tisti, ki jih castite kot bogove:))
ma koga to briga, ce vam “bogovi” dnevno lazejo, nek su avstralci sjebali srba novaka pa makar ja bio gladan- to je vasa mentaliteta in tolazba. Revezi ste in to veliki.
yram, 17.01.2022 ob 09:59
Jaz ze zdaj veliko prispevam, se vec dati v drzavno blagajno zame ne bo sok, sem navajena. Kaj boste pa vi do grla v kreditih, limitih, z jurckom place.? Aja saj res ubijali tugu na novaku, sli na naslednjo dozo, da boste lahko bogega jurcka zasluzili in od njega odplacali mastne dodatke, ki so si jih razdelili tisti, ki jih castite kot bogove:))
ma koga to briga, ce vam “bogovi” dnevno lazejo, nek su avstralci sjebali srba novaka pa makar ja bio gladan- to je vasa mentaliteta in tolazba. Revezi ste in to veliki.
Rrevca si pravzaprav ti, ker si vsa zafrustrirana – ne moreš prosto v šoping, ne moreš prosto po svetu… Sux to be you, res.
hitin, 17.01.2022 ob 10:13
Pa vseeno ni isto, a ne? 🙂
Ok, ok, pač hiberniraš. Tudi ok. Ti kar.
Pa obrniva… mogoce ti bo zasvetilo v lubenici (mocno dvomim ampak ni greh poskusit). To kar imas ti je meni ze danes dosegljivo- sprehodim se do prvega cepilnega centa, ampak se ne bom ker mi tega ni treba :))
So se ti kaj premaknili klikerji.?
Avstralija se je temeljito osramotila, pa tudi jasno in javno pokazala, da gre za moč oblasti, ne pa za zdravje ljudi. Ker tole: ne, ne sme, ja pa vseeno lahko, ker je izjema, ne, pa ne sme, ker bi se mogoče otroci ne hoteli več igrati moje igre – sorry, tole je za vrtec. Država, ki naj vsaj sramota in bully ne bi bila, ne sme delovati tako.
Kar se pa Djokovića tiče – recimo, da ni vedel, da bi bilo kaj narobe z njegovimi dokumenti. Če bi bil po prvi razsodbi sodišča zluftal klobik, sedel na letalo in ga Avstralija ne bi več videla, bi rekla, da je to ponosen in pokončen mož. Tako je pa samo en bogi cvilimožek.
Na kratko, Avstralija in Djoković sta vredna drug drugega in obeh skupaj ni prav veliko prida.
Forum je zaprt za komentiranje.