Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek srbi!!

srbi!!

ojla, ženske rabim vašo pomoč!

kaj naredite po britju tamale, da ne srbi. mene namreč ful, ko začnejo rasti dlakice in mal čudno zgleda če se skoz praskam!!!

baje se navdiš. Jaz se še nisem, pomaga edino da jih populim.

Upam, da te čim prej mine

p.s. si pa, glede na debato pod temo vic za lep dan, res izbrala primeren naslov 🙂 Brez zamere, nič nisem slabega mislila!

Meni pomaga, če se parkrat na dan namažem s kremo.

Bepanten krema, sicer otroška ampak najboljša, jaz uporabljam kremo za obraz in “tam spodaj” po britju, mleko pa za telo.Ti rečem super zadevica. Bepanten plus pa ima še nek dodatek, ki ti ne znam povedat kaj je, ampak zelo pomaga če imaš kakšen mozoljček na obrazu ali kje drugje, ker kožo razkuži in neguje…

Upam da bo pomagalo

Pa Pa

pika te pa lahko pridem jaz počohat.

Solušn is sou izi:
nehaj se brit, bodi naravna in z lepo miško. Saj miške majo dlakce, simpl es det!

nobody, Phoenix, AZ

bepanten plus vsebuje antibiotik in je res super…je pa malo draga, zal…

Pika,
ko začnejo rasti dlake, se ponovno pobriješ in ne srbi (na 2 dni je ravno prav).

Tudi moške srbi brada, če se več dni ne obrijejo in niso tako navajeni, a ne, Kurec24cm?

Bepanten plus pa je v lekarni 920 SIT – celi in dezinfirica in jo imaš za zelo, zelo dolgo, tako, da tako draga pa spet ni (je tudi za ranice, oddrgnine, ureze,…)

BTW: te kreme, katere so ti svetovale predhodnice so za takrat, ko se pobriješ, potem ko pa začnejo rasti dlake pa ne, takrat se ponovno obrij.

Lep dan!

Meni zelo pomaga krema aloe vera.Tudi rdece pikice se ne naredijo.

jaz se brijem čisto vsak dan sproti, pa me čisto nič ne srbi pa nič rdečih pikic nimam-nikoli!!!!

melisa srečnica!

Jaz se ne brijem oz. samo tisto, kar bi drugače gledalo izven hlačk, ker me srbi, dobim izpuščaje…
Meni na bikini predelu pomaga depilacijska krema VEET za bikini predel (zraven je taka krema za po depilaciji).

depiliraj se ne pa brit:)))

ina, snela si mi besede z jezika ;))))))))

Drugače pa Bepanthen res pomaga pri takih zadevah :))

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Hehehe, jaz sem mislila da je tema o srbiH!!!
Koža se bo navadila in te ne bo več srbela. Pomembno je, da je koža oz.dlake dobro zmehčane in se pol pobriješ. Npr. po kopanju v kadi.

hm sej mene ne srbi zaradi vnete kože, ampak bl zaradi majhnih/novih dlakic. no bom probala še z depilacijsko kremo. ne mika me pa da bi se vsak dan brila!:)))

pika – ni treba vsak dan, vsak DRUGI dan pa bo!

Tudi, če se boš z depilacijsko isto ti bodo začele rasti nove in bo srbelo:(

ja ampak če se briješ vsak dan ali vsak drugi dan, Res nimaš nobene pikice, nobenega mozoljčka , ni nobenega srbenja!!! vsaj pri meni je tako!!!res čist nič!!!
zadnjič sem se pred sestrično tuširala, pa je bila kar šokirana ker res nič nimam

srečnica! Jaz mam takoj drugi dan vse rtdečo pa polno mozoljčkov, pa ponovno britje nič ne pomaga, še samo bolj razdraži vse skupaj 🙁

aja!!! jaz sem pa misla da je pri vseh tako,če se vsakodnevno briješ!!!
jaz se ko se tuširam, samo lepo malo namilim pa pobrijem-pa to je to!!!! niti kreme ne namažem!!!

jaz pa uporabljam kremo tea tree tako po depilacijo nog in tamale, in še nikdar nisem imela najmanjših problemov.

Tudi jaz se brijem vsak dan in nimam težav. Moraš pa se vedno briti navzdol- tako kot rastejo dlake. Jaz sem se enkrat obrila navzgor- bilo je sicer res bolj gladko – ampak že naslednji dan sem imela pordelo kožo polno mozoljčkov. Sedaj ap se zopet brijem navzdol in od strani pa ni problema. Namažem pa si kar z oljem. Pod pazduho in na naogah pa si brijem kontra rasti – tam pa ni problema.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close