Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Srbi v sloveniji-Ljubljani

Srbi v sloveniji-Ljubljani

Moje mnenje je da se šopirijo…

http://www.youtube.com/watch?v=dP_pAvTDR3k&feature=related

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Pred kratkim so imeli v Ljubljani Makedonci celo fešto. Se tudi oni šopirijo?

Včeraj so imeli Američani v centru Ljubljane svoj rompompom. Se tudi oni šopirijo?

[youtube]dw89vs-SGLg[/youtube]

Pa Japonci s svojimi fotoaparati! Da jih sram ni!

…srbi so vseeno srbi, kjerkoli že so so to srbi. Dokler bo imela Srbija trikrat manjšo plačo kot Slovenija se bodo šopirili tukaj. Ko se bod kaj spremenilo bodo odšli domov in držali jezik za zobmi.

Sej vsi res niso neki frajerji, ampak eni so. In tisti bodo šli domov, ko bo doma boljši standard. Če ne oni pa otroci.

Morem rect da kar sem jaz imela izkusnje s Srbi so zal zelo slabe. Ze od najstniskih casov ko so se organizirali v mafijo in namenoma sprozali pretepe po barih in klubih (ne bom pisala v katerem mestu je to blo). Potem sem z njimi delala v enem nocnem klubu, kjer sem od vseh edina ostala na recepciji in delala, ostali so se sli zabavat al karkoli (skratka nece se jim delat in samo hvatijo krivine). Varnostnik ki je stal na vratih namesto da bi dva fanta pomiril je sprozil se vecji pretep in celo glavo enemu razbil s pepelnikom. Grem dalje v sluzbo “zal’ me je pot zanesla k glavnemu “serifu” kjer so Srbi nedotakljivi. Neglefe kaj nardi. Polni so sami sebe, vse vejo in znajo, ne da se jim delat, samo lapajo in naokoli krozijo. Brez nobene izobrazbeb, IQ je tudi nizek. Za kaksno jamo skopat so drzijo se pa kot direktorji. Neverjetno kako se s nesposobnostjo zgurajo do dolocenih polozajov in po sistemu kdo mi kaj more. Ce si manj kot on oz za njega nepomembem se do tebe obnasa agresivno, zviseno,  nesramno, primitivno. Do visjih od njega pa kot miska, ritoliznik, pa ubogljiv kot najboljse dete. Tudi za poglefat niso ne vem kaj. Majo se pa za velike jeb….prisli so v velikem szevilu v Slovenijo in nad njo samo simfajo. Miim da se je s serifom v Ljubljani Srbstvo zelo razbohotlo. Ne daj boga da jim kdo kaj rece. (Se na tem forumu me boste lincali)

Nisem od nobene stranke, nisem politikb ne razist.Povedala sem samo moje izkusnje. Pa se jih imam, samo bo postal cel roman.

Pa sej zato nismo delovali v skupni drzavi. Zato ima vsak svojo in prav bi bilo da bi vsak v svoji zivel.

Pa se nekaj kar mi je tezko gledat. Razumem da je dosti slo sportnikov pol srbskega porekla. Samo pa da nosis slovenski dres in ob zmagi dvignes 3 prste v zrak in noben ne sme o tem nic.. komentirat….nespostljivo.

Meni je bil vsec film/knjiga Cefurji ravs. Zame je Vojnovic zadel v bistvo. Zame je on okrcal svoje ne pa Slovence. Tako jaz vidim.

Imela izkusnje s Bosanci v Sarajevu. Cudovit narod. Tako pozitivno presenecena…spet drugacni od nas in od Srbov. No vsak k svojim…

Srbi so naduvani. Duvaju se seljaki. Rabijo pozornost.

Srbi, Sipci, Makedonci.  Vse je isto sranje, drugo pakovanje

Blo je in vedno bo ostalo v njihovoj glavah Velika Srbija. Mogoce pretiravam ampak ce niso s silo uspeli doseci svoje, grejo pa po drugi zmuzljivi poti. Imela sem (pre)veeliko izkusenj z njimi….

Joooj spet tele kmetavzarske debate. JA, a smo vsi isti al kaj?? Pol smo vsi Slovenci škrti ? Vsi, ama vsi ?? Dej pejte že mal ven iz svojih Spodnjih Podpulfrc v svet. Vsak narod ima dobre in slabe ljudi. Delam z neštetomi narodi vsak dan, ja eni srbi so slabi in leni, spet drugi so top. Vse je odvisno od vzgoje doma. Točno veš, komu so govoril: pusti, ja ču ! A veste kaj, jaz imam pa tud s Slovenci slabe izkušnje! NE dajo dobrih plač in regresov. Da ne govorimo o božičnicah, imam partnerje šiptarje k plačujejo redno, a glej ga zlomka Slovenci me pa nategujejo že od 2004 leta, k je plačevanje storitev tako svobodno ane,….Pri nas v firmi sme absolutno prepovedal tele SDS izpade, sta dve babe že letele k sta mele non stop ene komentarje čez tega pa onega, ker delamo v mednarodni firmi in pri nas nacionalizem ne pije vodo, ker konec koncev nam poslovanje z vsem svetom daje kruh ! Una pa men zakaj se pogovarjaš srbsko, pa zakaj hrvaško, pa zakaj ono pa ovo…pa je letela v svoj SDS gnezdo, zdej nej se pa ukvarja s kmetavzi in to je to. Marš !

Nič skrbet, vse bodo uredili slovenski bratje Kosovarji. Dogajanje v Btc-ju je bil trening oz predpriprava. : )

Pricakovano; ne diraj lava dok spava.

Zakaj se pa SDS vlece ven pa ne razumem….mah

Nehaj uporabljati prekleto besedo Srbi, a je prav ti moteno šovinistično govedo?

Odgovor na objavo uporabnika
Krajiška srbska zmaga pri Sisku, 21.08.2025 ob 14:30

Nehaj uporabljati prekleto besedo Srbi, a je prav ti moteno šovinistično govedo?

Kaj je fora teh tvojih postov???

Srbi. Srbi ! Srbi? Srbi-Srbi-Srbi.Srbi. A te srbi, če še enkrat rečem Srbi?

Kmet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close