Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style srbenje po voskanju

srbenje po voskanju

Lep pozdrav!

Zanima me ce ima se kaksna tezave s srbecico po voskanju nog? Vsakic ko pretrpim pri kozmeticarki ta proces(samo od kolen dol) me po enem tednu zacne zelo hudo srbeti. Kozmeticarka pravi da je to zaradi suhe koze in ponovne rasti dlacic ker tezje prodirajo. Torej se mazem z vlazilno kremo z aloe vero in ne pomaga. Srbi ko sto hudicev. Sploh pa mi gre zelo na zivce da zacnejo dlacice tako hitro rasti-en teden. Ce imate kaksno idejo zakaj do tega prihaja in kako nej se tega znebim bi bla zelo zelo hvalezna.

Pozdrav!

Takega primera še nisem imela zato bi vam svetovala samo to, da bi probala še kje drugje, kjer uporabljajo morda drug vosek, ali imajo dri način odstrajevanja, morda pa vam čistilo za po depilaciji ne odgovarja, ki vam ga nanesejo na koncu!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Hvala za odgovor.

Nisem omenila da si voskam tudi roke in ni nobenih posledic. Mogoce zaradi prejsnjega britja nog?

Nelica, nisi edina. tudi mene je srbelo po enem tednu po voskanju, takrat ko so začele dlake pod kožo prihajati na površje. Čudno, da je samo pri nekaterih tako. Srbelo je tako hudo, da sem enkrat dobila kartačo in si kožo spraskala do krvi. Zdaj ne hodim več na voskanje, se doma depiliram enkrat tedensko. Bom pa šla na trajno odstranjevanje dlak (epilacijo) v prihodnosti, saj druge rešitve ne vidim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close