Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Srbenje na spolovilu

Srbenje na spolovilu

živjo

14 dni nazaj sem seksal z neko punco iz avantur in sedaj me rahlo srbijo spolovila ter imam neke čudne fleke.

je imev že kdo podoben primer?

Imev isti problem pred letim.

Obiskal zdravnika da mi je predpisal neko kremo. 2 meseca sem rabil da se je umirilo

joj

Nikoli seksati z žensko ki nima potrdila da je zdrava. Jaz se zmeraj pozanimam in ce je lepo urejena spodaj

Pojdi v lekarno povej za kaj gre in ti bo dala kremo. Cenesten , zna pomagat.  Ohlapne spodnjice da pride do zraka.

Se strinjam, lekarna in ohlapne spodnice da je čim manj trenja.

Še zmeraj bi se pozanimal ali si  dobil še kaj drugega kot samo srbenje in izpuščaje.

Pa kaj decim ni jasno da utikate v take svoje pitone

Odgovor na objavo uporabnika
anonimno3790, 03.09.2025 ob 07:35

živjo

14 dni nazaj sem seksal z neko punco iz avantur in sedaj me rahlo srbijo spolovila ter imam neke čudne fleke.

je imev že kdo podoben primer?

Slučajno seksal? Brez kondoma?  Halllo!!

Pojdi se testirat na vse spolno prenosljive bolezni. Za tvoje dobro. Brezglavi seks te bo pac stal, upaj, da ssmo denarja in ne zdravja

Odgovor na objavo uporabnika
Tekač, 03.09.2025 ob 07:56

joj

Nikoli seksati z žensko ki nima potrdila da je zdrava. Jaz se zmeraj pozanimam in ce je lepo urejena spodaj

“se pozanimam, če je lepa spodaj”, phahaha, Pivec s premalo možganskimi celicami, lahko je perfektno lepa, urejena, dišeča, obrita, pa vseeno nosi vse žive spolne bolezni s sabo. Bebec.

Koliko spolovil pa imaš??

Kje se pa to pozanimate? In kako načnete tako temo?

V Google vtipkaj: zestiranje za SPB, pokliči/piši in se naroči.

Pa v lekarno po Canesten že preventivno.

Aja, pa v drogerijo po kondome!

Ccccc

Bil pri zdravnici. Genitalni herpes.

.https://www.facebook.com/share/r/14KYTMBTZVu/

Kako se pozanimaš? A vprašaš prejšnjega jebača? 🙂

A vi to resno? Vsaka druga že ima katero izmed SPB, vi pa kar po avanture. Niti te kondom pred vsemi boleznimi ne ščiti. Oralno se lahko okužiš čisto z vsemi spolnimi bolezni.

Kake veze ima, če je ženska spodaj urejena, s spolno prenosljivimi boleznimi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close