Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sramota da se v LJ hitreje pride naokoli s sekirico kot z avtom

Sramota da se v LJ hitreje pride naokoli s sekirico kot z avtom

Sekirica – 25 km/h max hitrost, avto 200 km/h max hitrost. Včeraj sem z avtom prehitel nekega sekirarja, potem pa v zastoju pelje mimo mene in pride na cilj precej prej kot jaz! Samo v LJ je to možno! Jankovića odstavit in nastavit nekoga, ki bo širil in gradil dodatne ceste!

To zato,ker Slovenci ne znajo vozit! Dalec naokrog najslabsi narod za volanom!
Pa se to,da v sloveniji ni nobenega vecjega mesta …. ko pa pridejo kmetavzarji iz njihove vasi v Lj  ,mislijo,da so v Nju Jorku in panicarijo na vsakem kriziscu!

Normalno je, da je skiro bolj prakticen po strogem centru. Jankovicu pa vsaka cast, Ljubljana je vsako leto lepsa.

Odgovor na objavo uporabnika
ni res, 30.07.2021 ob 10:17

Sekirica – 25 km/h max hitrost, avto 200 km/h max hitrost. Včeraj sem z avtom prehitel nekega sekirarja, potem pa v zastoju pelje mimo mene in pride na cilj precej prej kot jaz! Samo v LJ je to možno! Jankovića odstavit in nastavit nekoga, ki bo širil in gradil dodatne ceste!

Ma kaj se pritožuješ – zapret promet za osebna vozilav Ljubljano ne samo center in ukinit še buse LPP – se bomo vsi ekološko vozili s skricami in kolesi, ko Niederlanderji… Pa še gužve ne bo in zdravo prerekreirani bomo, na bolj svežem zraku.

Probaj London ali kakšno drugo večje mesto, potem se pa pritožuj.

V večini velemest se hitreje premikaš z javnim prevozom ali kolesom/skirojem kot z avtom. Parižanom, Amsterdamčanom, Londončanom, Newyorčanom… niti na misel ne pride, da bi se pomestu prevažali z avtom.

Ja, in?  Povsod je tako.  Zakaj pa se na zahodu ljudje vozijo v službe s kolesi?  No, zakaj?  Pejt čez mejo in glej in se čudi, debilčino.

Teslo zahojeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close