Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sramne ustnice

sramne ustnice

Imam prevelike male sramne ustnice.Ta problem me muči odkar pomnim.Malo sem se pozanimala na moškem čveku, kaj menijo o tem moški. Samo dvem se zdi v redu. Ali si jih je že katera dala pomanjšati?
Ali je kateri žal? Moje gledajo ven več kot 1cm. Ali pretiravam? Je moteče in dostikrat tudi boli pri sedenju,kolesrjenju itd.

Moral bi to videt pregledat in preizskusut,potem bi ti lahko povedal če so prevelike premale ali ravno prav.

Mislim, da pretiravaš. Če te res toliko skrbi, vprašaj svojega ginekologa, kaj misli. Dvomim, da bi znal kdo drug bolje oceniti kot on.
Moras vedeti, da mnogo zensk se obremenjuje z izgledom svojega spolovila, ravno tako, kot se moški obremenjujejo s svojim. Nekaterim se zdi, da imajo prevelike sramne ustnice, nekatere da imajo prevelik scegetavcek in take.
Kako si se pozanimala na moskem cveku, da si ugotovila, da smo dvema se zdis v redu? Si jima poslala sliko ali kako?
Drugace pa… ce se res pocutis tako nesrecno in nesamozavestno zaradi tega, pojdi na forum plasticne kirurgije, ki ga vodi dr. Leskovšek in se tam pozanimaj. Enkrat se spomnim, da sem brala ravno tam, ko je ena ženska spraševala, da če bi dalo zmanjšati sramne ustnice, pa ji je rekel, da ja.
Samo preden se odločiš za ta poseg, res dobro premisli.

Mislim, da Emica ne pretirava. Res je moteče, posebej, ko nosiš kaj oprijetega ali pri kolesarjenju.

1 cm pa res ni tolk…
No, kokrkol, men je sexi 🙂

Če te moti, daj popraviti, verjetno je moteče le pri športih, kot je kolesarjenje, sicer si pa to ti in vzljubi vsak delček sebe , pa bo.
Kdor te bo imel rad, te bo sprejel točno takšno kot SI- ne kot bi rada bila!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close