Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SPREMSTVO K ZDRAVNIKU

SPREMSTVO K ZDRAVNIKU

Lepo prosim, če mi kdo iz lastne izkušnje napiše ali so vas pustili, da brez pogoja PCT spremljate starejšo/91 let/ in slabše orientirano osebo v laboratorij, k zdravniku in v diabetično ambulanto.

Vse to v domačem ZD.

V odloku piše da spremstvo brez pct za otroke mlajše od 15 let in za starejše osebe če niso v psihofizičnem stanju da gredo same. Neki tazga, pomoje je mal odvisno od osebe pri vhodu oz. navodil vodstva, kakšna imajo. ko boš enkrat v zd. te nben nav več spraševal.

Ma vse skup je en larifari brez repa in glave. PCT, podpisovanje dokumentov, razkuževanje, oprave..

Ko greš pa k dežurnem, pa prosto po prešernu.

Vse je šov! ?

Hvala, sem si prebrala UL, zato sem prosila, če ima kdo dejansko izkušnjo.

Kako je k dežurnem prideš, smo pa včeraj iz CE urgence brali kako so otroka sprejeli, dežurne po ZD so pa še slabše- ne povsod.

Jaz že več kot 1 teden prosarim direktorja za mesečni razpored ambulant, nič. Ko v posamezne /  imamo le 4/ kličeš nič. Sem napisala mail, odgovor po 3 dneh  da zdravnik naslednji teden ne dela, v ponedeljek moram klicat, da mi povedo če ga kdo nadomešča.

Res je blo tk, prejšn tedn ZD Vransko – čas dežurstva – prosto..

Soseda je peljala ostarelo mamo, dva tedna nazaj v Celjsko bolnco. Kot spremljevalka ni rabla nč kazat – je drugač cepljena, sam kr šli sta.. ?  zlo varira vse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close