Spremljate bivše partnerje po socialnih omrežjih?
Blokiram vse take sumljive. Ljudje so znoreli in ta omrežja jim nudijo neskončno možnosti zasledovanja in spremljanja mojega življenja, čeprav si tega ne želim. Že fb story lahko (ne vem kako) gledajo neznani anonimneži čeprav imam v nastavitvah samo za prijatelje. V kratkem se bom vsega tega losala in iskreno komaj čakam.
Ti se pa pejdi zdravit
Od moje bivši v resnici to počne in sedi pred merkatorjem v avtu po več ur. Če jo vidi začne gas nabijat na parkingu. Neki je bolan in to traja že od zacetka veze
[/quote]
Meni je kava zletela po mizi, ker sem se spomnila na enega takega kolesarja od lani. Verjetno je idejo dobil na monu. Lol.
Ampak treba je nekaj priznati, jaz za NOBENEGA nikoli ne bi kolesarila niti 100m, da ga vidim, kaj šele vsak dan. Tako da..kapo dol. To mora da je ljubav pa stalking gor al dol
Po koncu veze sem skočil v vezo z drugo, zaročila, poročila, zanosila…. me je zagrabilo nekaj in sem jo moral videt. Nisem bil tečen, sam spremljal sem jo na na fb in ji občasno napisal kaj lepega. Eno večer je bil pogovor o seksu, od takrat kadar sva lahko, sva jahala dokler naju njen ni zalotil in ji še oprostil. Bivši edini vedo kaj drugemu paše in bo trajalo, da se naveličava a drug drugega. Ostane podzavestno vez, zato to počnemo in verjamem da vas je takih še ogromno.
Hah mene na instagramu zasleduje žena od bivšega. Za kaj nimam pojma, očitno je moje življenje bolj zanimivo kot njuno. Pa je že več kot pet let od kar sva šla narazen. Jaz sem ga pustila, ker sem pač ugotovila, da najina zveza nikamor ne vodi, ker se je najin odnos z leti ohladil. On je to na začetku zelo slabo sprejel ampak nato le šel naprej, se poročil in čez leto in pol sta dobila otroka. Tudi jaz sem si našla novega partnerja, ampak sem se v zvezo spustila bolj počasi.
No v glavnem, sem nekega dne začela opažati, da njegova žena občasno, gleda moje zgodbe. Najprej temu nisem neke pažnje polagala, dokler nisem začela pogosteje objavljati in sem ugotovila, da ona dejansko pogleda čisto vsak moj story. Kljub temu, da mi ne sledi še pravi, da mora ekstra na moj profil kliknit. Imam imam javen profil, in če bom v enem dnevu objavila deset zgodb, bo pogledala vseh 10. Noro res. Najprej sem jo mislila blokirati ampak po premisleku si mislim, naj, ima svoje veselje. Očitno so ji moje zgodbe vrhunec dneva. Včasih ko mi je dolgčas še ekstra kaj več objavim, da bo reva imela kaj za videt.
Forum je zaprt za komentiranje.